Αριθμός μηνυμάτων : 699 Ηλικία : 28 Location : Λεβεντογέννα Κρήτη και άγιος ο Θεός.Το καλοκαίρι,τουλάχιστον.Το Σεπτέμβρη επιστρεφω...στο ''Χόγκουαρτς''!!! Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: There is no reality other than the one you create for yourself. As the architect of your own reality, it is you who decides your own failure or success. Belief has everything to do with it; if you know you can, you can!Take the microphone and sing the song of your life, the one that you will havw written on your own!
Εγώ τη βρήκα πολύ ωραία! Μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο που ο Ρον ετοιμαζόταν να εξοντώσει το μενταγιόν...
Ποτέ να μη δειλιάσεις,ποτέ μη φοβηθείς γιατί είσαι άξιος Γκρίφιντορ και θαρραλέος μαχητής. Αν όμως μια στιγμή, στα δύσκολα βρεθείς μη κανεις το κοκόρι...να αναμετρηθείς! Το σπαθί του Γκρίφιντορ θα είναι πάντα εκεί βαθιά ας ψάξουμε για του μυστικού το θάρρος στην ψυχή!
You might belong in Gryffindor Where dwell the brave at heart. Their daring, nerve, and chivalry Set Gryffindors apart!
Proud to be a Gryffindor Proud to be a member of Black's Family!
από Merlin the Master Wizard Δευ Νοε 29, 2010 7:21 pm
Εγώ την λάτρεψα αυτήν την ταινία!!Ήταν η καλύτερη ταινία Χάρι Πότερ κατ'εμένα που έχει βγει!Τις λάτρεψα όλες τις σκηνές!!Το Μέγαρο Μαλφόι,το Γκόντρικς Χόλοου,η καταστροφή του Πεμπτουσιώτη και η σκηνή του Υπουργείου ήταν οι καλύτερες κατά την γνώμη μου..
"Severus?" A little smile twisted Snape's mouth when she said his name. "Yeah?"
από padfoot afrodite black Σαβ Δεκ 04, 2010 3:01 am
Αρκετα θεικη μπορω να πω προσεγμενη ειδικα εκει που δειχνει οτι πεφτει στο παλτο της ερμιονης μια τριχα της μπελατριξ η οποια θα χρησιμοποιηθει αργοτερα στο part 2 . Πολυ γλυκια ηταν και η σκηνη ερμιονη-χαρυ που χορεψαν!
Έχω χάσει το μέτρημα... Είναι το τρίτο ή τέταρτο παρόμοιο τόπικ που ανοίγεται σε αυτή την ενότητα..;
Για πολλοστή φορά, λοιπόν, συζητήσεις για το αν είδαμε την ταινία ή όχι, αν μας άρεσε ή όχι, τι μας εντυπωσίασε και τι όχι, όπως επίσης και οποιαδήποτε άλλη συζήτηση που αφορά την ταινία, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ STICKY ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Χρειάζεται να το αφισοκολλήσουμε μήπως;
Wubalubadubdub!:
love you more than words can say #sixseasonsandamovie