Η διάσημη ταινία που έχει συγκλονίσει κάθε μεγάλο και κάθε μικρό. Η μικρή Ματίλντα έχει μαγικές δυνάμεις ( ημίαιμη θα είναι όμως ) και πάντα μπλέκει σε περιπέτειες! Πηγαίνει στο σχολείο και δείχνει την διαφορετικότητά της. Έχει πανέξυπνο μυαλο. Διαβάζει κάθε μέρα ένα (1) τόνο βιβλία. Στο τέλος υιοθετείτε από την δασκάλα της
+9
elliza
Nearly Headless Nick
DangerousSnape
Mysterious Wizard
Ηarry Potter
Lily Luna Potter
Jace Wayland
Cassandra Black
Hecate
13 απαντήσεις
Ματίλντα
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°1
Ματίλντα
Η διάσημη ταινία που έχει συγκλονίσει κάθε μεγάλο και κάθε μικρό. Η μικρή Ματίλντα έχει μαγικές δυνάμεις ( ημίαιμη θα είναι όμως ) και πάντα μπλέκει σε περιπέτειες! Πηγαίνει στο σχολείο και δείχνει την διαφορετικότητά της. Έχει πανέξυπνο μυαλο. Διαβάζει κάθε μέρα ένα (1) τόνο βιβλία. Στο τέλος υιοθετείτε από την δασκάλα της
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Ματίλντα
Βασικά θα ήταν muggleborn. Κοίτα τους γονείς της...
Και όπως είπες και συ, είναι ταινία. Άρα μεταφέρεται στην ενότητα του κινηματογράφου.
Και όπως είπες και συ, είναι ταινία. Άρα μεταφέρεται στην ενότητα του κινηματογράφου.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°3
Νομίζω όμως πως η νην μητέρα της ( δασκάλα ) έχει πίστη, θάρρος, πονηριά κ.α. Άρα εγώ την βάζω σαν μισή μάγο!
Πάντως εμένα μου άρεσε η σκηνή που έφερνε όλα τα βιβλία της με κουβάδες και με το μηχάνημα του κήπου.
Πάντως εμένα μου άρεσε η σκηνή που έφερνε όλα τα βιβλία της με κουβάδες και με το μηχάνημα του κήπου.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°4
Το'χω δει αρκετές φορές μόνο και μόνο επειδή το βάζουν κάτι άκυρα μεσημέρια που δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις. Αρκετά ευχάριστη ταινία πάντως, αγαπώ τη σκηνή με την κιμωλία στο σχολείο
Εντωμεταξύ το βιβλίο στο οποίο βασίζεται έχει τόσο γέλιο που η ταινία δεν πιάνει μία μπροστά του
Εντωμεταξύ το βιβλίο στο οποίο βασίζεται έχει τόσο γέλιο που η ταινία δεν πιάνει μία μπροστά του
- We seed the stars:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°5
εγω οταν ειμουν μικρος και εβλεπα την ταινια τρομαζα απο την διευθηντρια παρα πολυ
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°6
^^ και εγω το ιδιο!!
Εχω διαβασει και εγω το βιβλιο... δεν λεει πολλα κατα τη γνωμη μου βαρετο σε σχεση με την ταινια! αν και συνηθως συμβαινει το αντιθετο!
Αγαπημενη σκηνη οταν την πεταει η Μπατιλντα εξω απο την ταξη!!!
Εχω διαβασει και εγω το βιβλιο... δεν λεει πολλα κατα τη γνωμη μου βαρετο σε σχεση με την ταινια! αν και συνηθως συμβαινει το αντιθετο!
Αγαπημενη σκηνη οταν την πεταει η Μπατιλντα εξω απο την ταξη!!!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Ηarry Potter- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 585
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
τελεια ταινια
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°8
Αααα, τη λατρεύω!!
Το κοριτσάκι έχει πολύ πλάκα!
Αγαπημένες σκηνές... Στο σπίτι της κακιάς διευθύντριας, και μαζί με τη δασκάλα της, αλλά και όταν πάει μόνη της, στο σχολείο όταν διώχνουν τη διυθύντρια και της πετάνε φρούτα και κέικ κ.α.
Το κοριτσάκι έχει πολύ πλάκα!
Αγαπημένες σκηνές... Στο σπίτι της κακιάς διευθύντριας, και μαζί με τη δασκάλα της, αλλά και όταν πάει μόνη της, στο σχολείο όταν διώχνουν τη διυθύντρια και της πετάνε φρούτα και κέικ κ.α.
DangerousSnape- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2010
- Δημοσίευση Ν°9
χαχαχα Colin Creevey πάλι καλά που δεν μας είπες τί γίνεται στο τέλος!!
Την είχα δει μία φορά μεγάλος αυτή την ταινία με την κοπέλα μου και μου άρεσε αρκετά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την ξανάβλεπα, εκτός και αν με κλείδωναν μέσα στο σπίτι, μου έκοβαν το ίντερνετ, μου έπαιρναν τον υπολογιστή, μου έσπαγαν τις λάμπες για να μην μπορώ να διαβάσω...
Την είχα δει μία φορά μεγάλος αυτή την ταινία με την κοπέλα μου και μου άρεσε αρκετά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την ξανάβλεπα, εκτός και αν με κλείδωναν μέσα στο σπίτι, μου έκοβαν το ίντερνετ, μου έπαιρναν τον υπολογιστή, μου έσπαγαν τις λάμπες για να μην μπορώ να διαβάσω...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°10
^ Αυτό. Γιατί μας είπες το τέλος;
Η Ματίλντα εκτός από καταπληκτικό βιβλίο είναι πολύ όμορφη ταινία με πλούσια συναισθήματα. Αυτό που έμαθε να διαβάζει μόνη της είναι κάτι το μοναδικό. Οι δυνάμεις δε νομίζω να είναι μαγικές, πιστεύω πως απλώς είναι πολύ έξυπνη και κάτι είναι "πειραγμένο" με τον εγκέφαλό της.
Η Ματίλντα εκτός από καταπληκτικό βιβλίο είναι πολύ όμορφη ταινία με πλούσια συναισθήματα. Αυτό που έμαθε να διαβάζει μόνη της είναι κάτι το μοναδικό. Οι δυνάμεις δε νομίζω να είναι μαγικές, πιστεύω πως απλώς είναι πολύ έξυπνη και κάτι είναι "πειραγμένο" με τον εγκέφαλό της.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°11
Αγαπώ Ματίλντα!!!Μου θυμίζει τόοοσα ανέμελα Σαββατοκύριακα που την βλέπαμε με μπαμπά και αδερφή
Είναι πολύ γλυκιά ταινία,αστεία και πλέον κλασική για την ελληνική τηλεόραση.Έχει και μαγεία τί άλλο θες;
Είναι πολύ γλυκιά ταινία,αστεία και πλέον κλασική για την ελληνική τηλεόραση.Έχει και μαγεία τί άλλο θες;
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°12
Όσες φορές και να το βάλει στην τηλεόραση εγώ πάντα θα το βλέπω.Μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει ότι και οι γονείς και οι καθηγητές πολλές φορές είναι λάθος...
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°13
Εμένα μ'αρέσει εκεί που βάζει το καημένο το παιδάκι να φάει το κέικ.
Slytherin Fiction Team
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°14
Αγαπημένο βιβλίο και ταινία ! Πάντα την βλέπω όταν το βάζει η τηλεόραση..
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
αν και δεν ειναι ταινια του γουστου μου , μ'αρεσει πολυ
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°16
Mirabelle έγραψε:Αγαπημένο βιβλίο και ταινία ! Πάντα την βλέπω όταν το βάζει η τηλεόραση..
Εμένα το βιβλίο μου φάνηκε πολύ βαρετό.Ίσως βέβαια φταίει που το διάβασα αφού είχα δει τη ταινία.Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που νομίζω ότι η ταινία είναι καλύτερη από το βιβλίο.