^Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω, θα έπεφτα κάτω απ' την πείνα ΣοβαράMadame Maxime έγραψε:Ναι, γιατι;Mysterious Wizard έγραψε:^Και άντεξες;
Β: + Πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη/μέλι
Γκοφρετάκια!!!
^Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω, θα έπεφτα κάτω απ' την πείνα ΣοβαράMadame Maxime έγραψε:Ναι, γιατι;Mysterious Wizard έγραψε:^Και άντεξες;
Β: + Πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη/μέλι
Ηow is that possible? :SLéonie Vernier έγραψε:
Δ: Λίγη πίτσα, ατομική. Αλλά πήρα όσες θερμίδες θα έπαιρνα αν έτρωγα 1 κανονική.
Αρχικά περιόρισέ τα και μετά κόψτα τελείως. Ή απλά θέσε ένα πρόγραμμα στον εαυτό σου και επέτρεψε την κατανάλωση γλυκών μία συγκεκριμένη μέρα την εβδομάδα.Cassandra Black έγραψε:Ομγκ, πρέπει να κόψω τα γλυκά
Isabelle Lightwood έγραψε:Άντε να κάνω κι εγώ πίνακα τότε .
Π: Τίποτα, δεν άκουσα το ξυπνητήρι .
Δ: Τίποτα, είχα νεύρα -.-
Μ: Κοτόπουλο.
Δ: Τίποτα, ξανά νεύρα.
Β: Τίποτα, τα νεύρα συνεχίζονται :S.
Ανάλογα. Συνήθως γράφει πάνω η συσκευασία. ^__^Andromeda Black έγραψε:Έφαγα noodles Ελπίζω να μην έχουν πολλές θερμίδες
Ξέρεις πως είμαι από τις πιο φαγάδες κοπελες που μπορείς να συναντήσεις και πως εκμεταλλεύομαι στο έπακρο τον καλό μου μεταβολισμό. Αλλά οι γιατροί μου είπαν πως λόγω ενός φαρμάκου που παίρνω, θα πρέπει να προσέχω το βάρος μου γιατί γίνεται κατακράτηση υγρών, οπότε λίγος έλεγχος δε βλάπτει.anthian9 έγραψε:Αν δεν συνέλθετε, θα σας σφαλιαρίσω, μα τω θεώ.
Ειστε όλες πιο αδύνατες από τους γύρω σας και επιμένετε πως είστε πιο παχουλές. Ε δεν πάμε καλά. Κουνήστε τα κεφάλια σας λίγο.
Laverne de Montmorency έγραψε:Όντως βοηθάει ο πίνακας. Τελικά είχα φάει πιο νορμάλ από ό,τι νόμιζα.
Αν ήταν σπιτικά και με τη σωστή προετοιμασία, θα είχαν λίγες σχετικά θερμίδες. Τώρα ό,τι είναι απ' έξω, έχει αρκετές. Υπολόγισε γύρω στις 350-400.Andromeda Black έγραψε:Τα νουντλς τα έφαγα έξω οπότε δεν ξέρω.. Πάντως ήταν με γλυκόξινη και κοτόπουλο.