.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+14
Hecate
Orion Black
Beedle the Bard
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
Alphard Black
Andromeda Black
Maria Lovegood
RemousLoupin
Romilda Vane
Sandra Lightwood
Sorazal the Erised
Cassandra Black
Elohim Meth
18 απαντήσεις

Nightwish

Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 15264
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.

Nightwish Empty Nightwish

Δημοσίευση από Elohim Meth Δευ Νοε 22, 2010 8:46 pm

Λοιπόν...δεν εντόπισα άλλο τόπικ για τους Nightwish, γι αυτό έκάνα αυτό (σόρρυ αν υπάρχει κι άλλο)!

Ιστορικό:

Το συγκρότημα γεννήθηκε από μια ιδέα του Tuomas Holopainen, μετά από ένα βράδυ που πέρασε με φίλους γύρω από μια φωτιά στην εξοχή. Στην αρχική σύνθεση, εκτός από τον Holopainen, συμμετείχε ο Emppu Vuorinen, τον οποίο ο Holopainen μόλις είχε γνωρίσει, και η Tarja Turunen, συμμαθήτρια του Holopainen στην διάσημη μουσική Ακαδημία Σιμπέλιους, όπου και είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο της.
    Λίγο πριν την ηχογράφηση του πρώτου τους album, "Angels Fall First", προστέθηκε στο συγκρότημα ο ντράμερ Jukka Nevalainen. Τον Μάιο του 1997, υπέγραψαν με την Spinefarm Records για δύο albums, ωστόσο λίγο αργότερα η εταιρεία ανανέωσε το συμβόλαιό τους για τρία albums.
    Το 1998, προστέθηκε στο συγκρότημα ο Sami Vänskä, παλιός φίλος του Holopainen, και μ' αυτή τη σύνθεση το συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο ακόμη albums ("Oceanborn", "Wishmaster") και ένα EP ("Over The Hills And Far Away"), το οποίο περιείχε, μεταξύ άλλων, μια διασκευή στο ομώνυμο κομμάτι του Garry Moore και μια επανεκτέλεση στο "Astral Romance" από το πρώτο τους album, με αντρικά φωνητικά από τον Tony Kakko, τραγουδιστή του επίσης φινλανδικού συγκροτήματος Sonata Arctica (στην εκδοχή του "Angels Fall First, τα συγκεκριμένα φωνητικά είχε αναλάβει ο ίδιος ο Holopainen).
    Λίγο αργότερα, ο Sami Vänskä εγκατέλειψε το συγκρότημα, για να αντικατασταθεί από τον Marco Hietala, τραγουδιστή και μπασίστα του συγκροτήματος Tarot. Μ' αυτή τη νέα σύνθεση, οι Nightwish ηχογράφησαν το "Century Child" και το "Once", το οποίο θεωρείται από πολλούς το καλύτερό τους album. Τόσο στο "Century Child" όσο και στο "Once", ο Marco συμμετέχει και φωνητικά.
    Μετά από την περιοδεία τους που ακολούθησε την κυκλοφορία του "Once" (και που έχει καταγραφεί στο DVD "End Of An Era", οι Nightwish ανακοίνωσαν στην Tarja την απόλυσή της από το συγκρότημα, μέσα από μια ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στον Τύπο. Η Tarja απάντησε με μια ανάλογη επιστολή και η συνεργασία της με το συγκρότημα έληξε εκεί.
    Το 2006, οι Nightwish ξεκίνησαν ακροάσεις προς αναζήτηση νέας τραγουδίστριας. Υπήρξαν διάφορες φήμες σχετικά με τη διάδοχο της Tarja , ενώ ακούστηκαν τα ονόματα της Simone Simons (Epica), της Liv Kristine (Theatre of Tragedy, Leave's Eyes) και ιδιαίτερα έντονα της Vibeke Stene, που είχε στο μεταξύ εγκαταλείψει τους Tristania, όπως καιτης τραγουδίτριας των Evanescence, Amy Lee. Ωστόσο ο Holopainen ποτέ δεν επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες, διευκρινίζοντας πως ό,τι δεν αναφέρεται στο επίσημο site του συγκροτήματος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, και πράγματι τον Μάιο του 2007, ανακοινώθηκε επιτέλους η ταυτότητα της υποψήφιας που είχε καταφέρει να κερδίσει τη θέση της στο συγκρότημα: επρόκειτο για την σχετικά άγνωστη Σουηδέζα Anette Olzon, η οποία μέχρι την πρόσληψή της στους Nightwish ήταν η τραγουδίστρια του Σουηδικού ροκ συγκροτήματος Alyson Avenue.
    Με την Anette, οι Nightwish ηχογράφησαν το έκτο studio album τους, "Dark Passion Play", το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2007. Σε αντίθεση με την μεγαλοπρεπή, έντονα οπερετική φωνή της Tarja, η Anette διαθέτει μια απαλή, γλυκιά χροιά, ιδιαίτερα εκφραστική, δυνατή και ευαίσθητη φωνή, που μοιάζει να δένει απόλυτα με το έντονα συναισθηματικό, σκοτεινό ύφος του "Dark Passion Play".
    Το πρώτο single που βγήκε από το album ήταν το "Eva", το οποίο κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του ονόματος της τραγουδίστριας, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Τα έσοδα από την αγορά του θα προσφέρονταν σε φιλανθρωπική οργάνωση για τα δικαιώματα του παιδιού. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το συγκεριμένο τραγούδι δεν θα υπήρχε στο "Dark Passion Play", όμως τελικά συμπεριλήφθηκε. Δεύτερο single ήταν το "Amaranth", το οποίο κυκλοφόρησε και σε DVD, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του album. Στις αρχές Δεκεμβρίου 2007 κυκλοφόρησε το τρίτο single, "Erämaan Viimeinen", το οποίο ουσιαστικά επρόκειτο για τη φωνητική εκδοχή του ορχηστρικού "Last of the Wilds" από το "Dark Passion Play". Το τραγούδι ερμηνεύει στα φινλανδικά η Jonsu (Johanna Salomaa) από το φινλανδικό συγκρότημα Indica που έκανε support στους Nightwish σε αρκετές από τις συναυλίες της τουρνέ τους το 2007. Το τέταρτο single ήταν το "Bye Bye Beautiful", το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2008.
    To "Dark Passion Play" κυκλοφόρησε επίσης και σε 2-CD limited edition, όπου στο δεύτερο CD συμπεριλαμβάνονται ορχηστρικές εκδοχές όλων των κομματιών του album. Ο Holopainen έχει χαρακτηρίσει το "Dark Passion Play" το πιο προσωπικό του δημιούργημα, ενώ έχει δηλώσει ότι το τραγούδι που ανοίγει το album, το 14λεπτο "The Poet And The Pendulum", είναι το ωραιότερο που έγραψε ποτέ.

Μέλη:

Anette Olzon - Φωνητικά
    Tuomas Holopainen - Πλήκτρα
    Marco Hietala - Μπάσο και φωνητικά
    Emppu Vuorinen - Κιθάρα
    Jukka Nevalainen - Ντραμς

Πρώην μέλη:

Tarja Turunen - Φωνητικά
    Sami Vänskä - Μπάσο

Studio Albums:

Angels Fall First
    Oceanborn
    Wishmaster
    Century Child
    Once
    Dark Passion Play

Live Albums:

From Wishes To Eternity
    End Of An Era
    Made In Hong Kong (And In Various Other Places)

Το επίσημο site τους http://nightwish.com/

Ακούτε Nightwish, σας αρέσουν; Αγαπημένα σας τραγούδια - άλμπουμ - λάιβ;

Nightwish H7MD6Zl
    Puri:

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Nightwish Empty Απ: Nightwish

Δημοσίευση από Cassandra Black Δευ Νοε 22, 2010 11:22 pm

Μ' αρέσουν πάρα πολύ, είναι στα 10 αγαπημένα μου συγκροτήματα In Love
    Αγαπημένο άλμπουμ το Century Child (και σχεδόν όλα τα τραγούδια από κει είναι μέσα στα αγαπημένα μου), αν και το πιο εμπορικό τους είναι το Once. Και η Anette καλή είναι, από τότε που μπήκε στη μπάντα το ύφος τους έγινε πιο radio-friendly.
    Από το DPS συμφωνώ ότι το Poet and the Pendulum είναι το πιο υπέροχο κομμάτι. Κρατάει το ύφος εποχής Tarja με τα φωνητικά της Anette και τα ισορροπεί τέλεια.
    Live δεν τους έχω δει ακόμα. Την τελευταία φορά που ήρθαν με την Tarja δεν έβρισκα παρέα και μετά που ήρθαν με την Anette έλειπα sweatdrop smiley

Nightwish Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Παρ Νοε 26, 2010 2:36 am

Η αλήθεια είναι ότι τους παρακολουθούσα και μου άρεσαν πολύ μέχρι και επι Tarja εποχή. Μετά τους ψιλο-άφησα να πω την αμαρτία μου. Πάντως μου φαινόταν τόσο όμορφη η μουσική τους.

Α και πήρα και το solo album της Tarja αλλά δεν με ξετρέλανε και τόσο. Πάντως είναι ένα συγκρότημα που θα θυμάμαι μέχρι να πεθάνω. oh!
    Sandra Lightwood
    Sandra Lightwood
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 590
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm back b*tches.... ;)

Δημοσίευση από Sandra Lightwood Παρ Νοε 26, 2010 11:38 pm

Αχ μαρεσουν παρα πολυ!!!!!
    Ειδικα το https://www.youtube.com/watch?v=wqxDq6TrhrQ
    Angels fall first In Love

My Secret Garden.

Nightwish 31138027512483584315810

When you wish upon a star, u are a few million lightyears late..That star is dead..
    Exactly like your dreams.
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τρι Νοε 30, 2010 7:30 pm

^ουαου!!!!! τελεια μουσικη, τελεια φωνη... ειλικρινα δεν εχω ξανακουσει κατι παρομοιο!!! η φωνη της κοπελας εινα οντως για οπερα, (που δεν μου αρεσει η οπερα) αλλα ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α σ αυτο το τραγουδι! δεν ειχα ξανακουσει για αυτο το συγκροτημα αλλα φαινεται πολυ ωραιο.

η τραγουδιστρια εχει ταλεντο οχι αστεια... Bravo

ghgh
    hhg
    hy
    Nightwish 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Τετ Δεκ 01, 2010 12:18 am

Πρώην τραγουδίστρια Razz
    Πρώην
    Νυν
    Razz

Nightwish Y2uq2a4e

We seed the stars:
    RemousLoupin
    RemousLoupin
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7909
    Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;

Δημοσίευση από RemousLoupin Σαβ Δεκ 04, 2010 6:27 pm

Cassandra Black έγραψε:Πρώην τραγουδίστρια Razz
    Πρώην
    Νυν
    Razz

Χέι, κάνεις άνιση σύγκριση! Razz
    Παραθέτεις ένα όχι και τόσο δημοφιλές τραγούδι τους με το πλέον πιο εμπορικό τους... Razz

Ασφαλώς και μ'αρέσουν οι Nightwish, γιατί μέσα από τα τραγούδια τους καταφέρονουν και δημιουργούν ένα εξαιρετικό μαγευτικό κι υπέροχο κλίμα, συνδιάζοντας άλλοτε απαλή κι άλλοτε σκληρή μουσική με όμορφους στίχους που σ'αγγίζουν.

Δεν μπορώ να κρύψω πως αρχικά ξενέρωσα με την αλλαγή της τραγουδίστριας, σταδιακά όμως προσπάθησα να δω το θέμα πιο σφαιρικά. Φυσικά και η πρώην Τarja απο τέχνική άποψη είναι καλύτερη ως τραγουδίστρια από την νυν Anette, δεν σημαίνει αυτό όμως πως το γκρουπ δεν μπορεί να συνεχίσει την αξιόλογη και ανώδική του πορεία. Αλλάζοντας ίσως ελαφρώς το ύφος του, συνεχίζοντας όμως να διατηρεί την ίδια σοβαρότητα και ωριμότητα στην δουλειά του. Ας μην ξεχνάμε πως οι Nightwish είναι ένα σχήμα που αποτελείται από εδυνατούς και εξαίρετους μουσικούς, των οποίων ηγείται ο Tuomas Holopainen.

Σπόιλερ:

Nightwish Rick-morty-mourn

Wubalubadubdub!:
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Touching the starlight....

Δημοσίευση από Maria Lovegood Σαβ Δεκ 04, 2010 7:45 pm

Αγαπάω Nightwish...!
    Και εγώ ξενέρωσα με την αλλαγή της τραγουδίστριας και αρνούμουν πεισματικά να ακούσα τα τραγούδια τους Razz
    Αλλά μετά αποφάσισα πως ίσως να ήταν για καλό σκοπό... Χμ... Ντάξει δεν έχει τη φωνή της Tarja η Anette, και γενικά νομίζω πως η Tarja είναι καλύτερη, αλλά το συγκρότημα παραμένει το ίδιο... buttrock

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Σαβ Δεκ 04, 2010 8:03 pm

Θάνο, έχεις δίκιο για τη σύγκριση, δεν το σκέφτηκα erimi Razz

Εγώ δεν πέρασα ποτέ την φάση άρνησης Laughing
    Αλλά θα ήθελα να βγάλουν έναν έξτρα δίσκο με μόνο τον Hietala στα φωνητικά buttrock

Nightwish Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.

Δημοσίευση από Elohim Meth Κυρ Δεκ 05, 2010 4:04 pm

Καταρχάς θέλω να πω ότι είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα. Αρχικά βρισκόμουν κι εγώ σε άρνηση για την Anette. Δεν άντεχα να την ακούω. Έβριζα τον Tuomas που έδιωξε την Tarja και άκουγα μόνο τα παλιά τους τραγούδια. Τώρα που το ξανασκέφτηκα νομίζω πως η Anette έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και όσο πάει γίνεται καλύτερη. Εντάξει, δεν είναι για να τραγουδάει όλα τα παλιά τραγουδια, ειδικά το Wishmaster, αλλά έχει ωραία φωνή για τα καινούρια. Επίσης, έχω κάνει πολλές φορές αυτή την συζήτηση για τον λόγο που έδιωξαν την Tarja. Ποτέ δεν θα μάθουμε τον πραγματικό λόγο, αλλά εγώ υποστηρίζω την Tarja Razz Δεν ήταν ωραίο αυτό που έκαναν με το γράμμα...ότι και να τους έκανε δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά.
    Δείτε τι λέει η Tarja...
    Anyway, η Anette έχει λίγο καιρό που γέννησε και το αγοράκι της το ονόμασε Nemo In Love Αχουυ Razz Έχουν αρχίσει να ηχογραφούν τα καινούρια τραγούδια και το καινούριο τους άλμπουμ θα βγει το 2011. Ανυπομονώ φυσικά 😂

Να και ένα τραγουδάκι για το καλό Laughing

Nightwish H7MD6Zl
    Puri:

Andromeda Black
    Andromeda Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 16892
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μischief managed.

Δημοσίευση από Andromeda Black Κυρ Δεκ 05, 2010 4:37 pm

Πως και δεν εχω κάνει ακόμη ποστ εδώ? Shocked
    Οι Nightwish είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα έβερ In Love Βέβαια έχω σταματήσει να τους ακούω απο τότε που έφυγε η Tarja , ακούω μόνο τα παλιά τους τραγούδια...
    Το προσωπικό της άλμπουμ δεν με ενθουσίασε...Την έχω συνδυάσει με τους Nightwish και ακόμη δεν έχω συνηθίσει την καινούρια... Razz
    Το αγαπήμενο μου τραγούδι τους είναι το Wish I had an angel , απο τα πιο εμπορικά τους ίσως , αλλά το λατρεύω... In Love

Nightwish Tumblr_lrwbm8xZe71qj565ko1_500
    Nightwish Beautyandthebeastsign
    i solemnly swear that i am up to no good:
    ♥ Sirius Black ♥
    Alphard Black
    Alphard Black
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 3385
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: Πάνω από τα κάστρα είναι τα άστρα. Πάνω στα κάστρα είναι μια γλάστρα. Κάτω από τα κάστρα είσαι εσύ. Πέφτει η γλάστρα και βλέπεις τα άστρα.

Δημοσίευση από Alphard Black Σαβ Δεκ 25, 2010 2:10 pm

Αχχχ Tarja In Love (Αφιερομένο στην αγαπούλα μου blowkiss)

Nightwish Post-30612-what-I-do-I-am-the-best-gif-Ja-Sivb
    Ι solemnly swear that I am up to no good:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Παρ Δεκ 31, 2010 8:28 pm

Mε το που είδα το όνομα του τόπικ ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ ποια το είχε ανοίξει!!! Και τελικά έπεσα μέσα Razz

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το Μαράκι buttrock

Nightwish Ypo
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Κυρ Ιαν 30, 2011 1:13 pm

Cassandra Black έγραψε:Πρώην τραγουδίστρια Razz
    Πρώην
    Νυν
    Razz

Το πρωτο ειναι τοοοοσο επικο Razz και το video clip με κανει να θελω να ξαναπαιξω lineage Razz
    το δευτερο και αυτο καλο αλλα προτιμω την φωνη της Tarja

το αγαπημενο μου ειναι το I Wish Had an Angel Razz

Nightwish Jace-sig

Beedle the Bard
    Beedle the Bard
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 5006
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011

Magical Identity
    Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.

Δημοσίευση από Beedle the Bard Κυρ Ιαν 30, 2011 5:38 pm

https://www.youtube.com/watch?v=GAwX6NacNR0

Nightwish Alwaysh
    Orion Black
    Orion Black
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 1890
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: This game....Will not have a happy ending....

Δημοσίευση από Orion Black Τρι Μαρ 08, 2011 3:12 pm

απλά θα έδινα τα πάντα για να ήμουνα στο end of an era

---
    Nightwish Wotsig

Where my loyalties lie:
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Elohim Meth Τρι Μαρ 08, 2011 3:48 pm

Kamina έγραψε:απλά θα έδινα τα πάντα για να ήμουνα στο end of an era

Πώς σε νοιώθω...Μόνο που εγώ ήμουν τότε 10 χρονων και ούτε τους ήξερα. =/

Nightwish H7MD6Zl
    Puri:

Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Τετ Σεπ 21, 2011 12:33 am

Βγάζουν νέο άλμπουμ τον Δεκέμβρη bounce
    Και απ' ό,τι βλέπω γυρνάνε και ταινία που θα το συνοδεύει ti?

Αν είναι όπως το περιμένω θα τους λατρεύω για πάντα oh!

Nightwish Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Hecate
    Hecate

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Τετ Σεπ 21, 2011 2:01 am

^Tι γαμάτο oh!

Unpopular opinion: Δεν μου αρέσει η φωνή της Tarja. Την προτιμώ όμως από την Anette. Και μου φαίνεται συμπαθητική Wink Razz

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Nightwish Ws1999D
    Rea
    Rea
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 2731
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Rea Τετ Σεπ 21, 2011 2:59 pm

ωωω ηταν το αγαπημενο μου συγκροτημα σε ολο το λυκειο. :P
    ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα ειναι το καινουργιο cd. το κακο με το Dark Passion Play ειναι οτι βγηκε τη στιγμη που ειχα αρχισει να ακουω μονο indie οποτε το ψιλοπροσπερασα αδιαφορα.
    και μαλλον ειμαι απο τους ελαχιστους ανθρωπους που χαρηκαν οταν εφυγε η Tarja? καταρχης οκ ειχε ωραια φωνη δεν αντιλεγω, αλλα στο live η φωνη της απλα δεν εβγαινε στα μεγαλα κομματια. ειδικα στο phantom of the opera, και αυτο ειναι απλα αποηγευτικο για μια τραγουδιστρια που επισημαινει οτι εχει οπερατικη φωνη. αλλα το βασικο μου προβλημα ηταν οτι μου φαινεται τελειως ψυχρη και αντιπαθητικια. και γενικα μου εβγαζε την αισθηση της ντιβας, που ενω δεν συνεισφερει καθολου στο δημιουργικο κομματι των τραγουδιων, συνεχιζει και πιστευει οτι το συγκροτημα απλα δε μπορει να υφισταται χωρις αυτην. χμ, οκ.
    η Anette εχει ωραια φωνη. οχι στο στυλ της Tarja προφανως, οποτε δε μπαινω καν στο κοπο να τις συγκρινω. αλλα μου αρεσει περισσοτερο ως παρουσια και μου φαινεται πολυ πιο χαρουμενο και θετικο ατομο οποτε γνκ την προτιμω απειρως περισσοτερο ως τραγουδιστρια τους.

Nightwish Tumblr_ly0sncPuhy1qzod0qo1_500
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Elohim Meth Σαβ Νοε 26, 2011 5:57 pm

Εδώ υπάρχουν τα δείγματα από τα τραγούδια του νέου τους album.

Και νέο video clip:

');}//]]>
    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:41 am