Οι ΗΙΜ είναι παλιά λατρεία ... Άκουγα πάρα πολύ , ειδικά την περίοδο που είχαν βγάλει το funeral of hearts ... Το αγαπημένο μου τραγούδι τους είναι το In joy and sorrow
i solemnly swear that i am up to no good:
Proud to be a Gryffindor Proud to be a Marauder Proud to be Padfoot's wife ♥
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερη φαν τους, αλλά καλοί είναι κι αυτοί Μ' αρέσει η διασκευή που έχουν κάνει στο Wicked Game Κι απ' τα δικά τους, είναι υπέροχο το Wings of a Butterfly
Σπόιλερ:
Μου τη δίνει που στις συναυλίες τους είναι όλοι ακούνητοι στο κοινό, λες και φοβούνται ότι θα χαλάσει το μαλλί αν χτυπηθούν
HIM Το συγκροτημα που με συστησε στη φιλανδικη μουσικη. Αρχικα τουϛ ψιλομισουσα διοτι η ξαδερφη μου ηταν (και ειναι) πορωμενη με τον Βασιλακη (τον Ville ντε!) και οποτε πηγαινα σπιτι τηϛ ειχαμε την καθιερωμενη επιδειξη φωτο κʹ βιντεακιων με το Παρισι (στον Βασιλακη αναφερομαι κπαλι διοτι Ville στα γαλλικα =πολη και Valo στα φιλανδικα =φωϛ αρα Ville Valo =πολη του φωτοϛ!) μεχρι που μια μερα ακουσα το γκον γουιθ δε σιν και ημουν λαικ *μαζευτε με απο το χαλακι του αυτοκινητου*. Απο τοτε πηγαινα σπιτι τηϛ και φανγκερλιζαμε μαζι!
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Αριθμός μηνυμάτων : 15264 Ηλικία : 301 Location : Over the Hills and Far Away Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
Αριθμός μηνυμάτων : 15264 Ηλικία : 301 Location : Over the Hills and Far Away Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
εγω μικροτερη ακουγα πολυ τετοιου στυλ, γκοθοκατασταση ρε παιδι μου Ομως αυτους τους σνομπαρα γιατι ακουγε η καθε χαζη και δεν τους εψαξα ποτε.. Προσφατα ακουσα πολλα κομματια τους και κολλησα με μερικα, vampire heart υπεραγαπω
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.