Κουμπαρούλα μου!!!!
Αχχχ τι καλά!!!
Kater Teriyan έγραψε:Με μένα!
ου μωρέ που δεν θα στο σχολίαζα... !!!Nicolo Machiavelli έγραψε:παιδια και εγω θελω να παντρευτω αλλα με ποια?
Ας τον κοπέλα μου...αύριο θα του έχει περάσει...Kater Teriyan έγραψε:Με μένα!
γκουχ γκουχRose Weasley έγραψε:ου μωρέ που δεν θα στο σχολίαζα... !!!Nicolo Machiavelli έγραψε:παιδια και εγω θελω να παντρευτω αλλα με ποια?
όλο και κάποιαάτυχη, κουτσή, στραβήτυχερή θα βρεις κι εσύ...!!!
Sylvie Lovegood έγραψε:γκουχ γκουχRose Weasley έγραψε:ου μωρέ που δεν θα στο σχολίαζα... !!!Nicolo Machiavelli έγραψε:παιδια και εγω θελω να παντρευτω αλλα με ποια?
Και τι σου φταιξαν τα καημένα τα κοριτσάκια?Rose Weasley έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:γκουχ γκουχRose Weasley έγραψε:
ου μωρέ που δεν θα στο σχολίαζα... !!!
με συγχωρείς μωέ αλλά μας έχει πρήξει όλες...!!!
Άχου την!Rose Weasley έγραψε:Ερωτική εξομολόγηση προς Σύλια: Know something my dear? I love you...Θα με παντρευτείς?
πάρε: :
Κι εσύ?Goddess of Evil έγραψε:Το λατρεύω αυτό το τραγούδι
Χθες και σήμερα όλη μέρα αυτό ακούω
πες το σωστά χαμένο της ζωής μου : i doSylvie Lovegood έγραψε:Άχου την!Rose Weasley έγραψε:Ερωτική εξομολόγηση προς Σύλια: Know something my dear? I love you...Θα με παντρευτείς?
Εννοείτε, καλή μου!
I do, λοιπόν...Rose Weasley έγραψε:πες το σωστά χαμένο της ζωής μου : i doSylvie Lovegood έγραψε:Άχου την!Rose Weasley έγραψε:Ερωτική εξομολόγηση προς Σύλια: Know something my dear? I love you...Θα με παντρευτείς?
Εννοείτε, καλή μου!
ποτέSelina έγραψε:Κι εγω κουμπαρα
Selina έγραψε:Ναι και νομιζεις δεν υπαρχουν τετοιοι... Α και μπδγ που θα εισαι αυριο;
Selina έγραψε:Γιατι αυριο θα βγω...Με φιλες και μπροστα τους (τις εχω επιλεξει μια προς μια) μπορω να σε συστησω αφου ειναι το ιδιο τρελες με εμας... Θα σε συστησω ως αδερφη μου...
Εγω σου λεω πως θα βρεθει και δε θα ειναι ουτε κουτσος ουτε στραβος ουτε μπλα μπλα μπλα...