Οκτώβριος 2010
Τα Magic Quotes Οκτωβρίου είναι αφιερωμένα στον πρώτο συνομήλικο μάγο που γνώρισε ο Harry Potter. Ο Draco Malfoy, σε άλλους συμπαθής και σε άλλους μισητός έχει προσβάλλει πολλές φορές τον Harry και τον περίγυρο του αλλά μέσα στις ειρωνίες και τους σαρκασμούς του υπάρχουν και μικρά διαμαντάκια. Διαλέξτε το αγαπημένο σας.
- Φυσικά και μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουμε να τα κρατήσουμε ζωντανά. ποιος δεν θα θελε ένα κατοικίδιο που μπορεί ταυτόχρονα να τον κάψει, να τον τσιμπήσει και να τον δαγκώσει;
- Λονγκμπόττομ, αν τα μυαλά ήταν χρυσός θα ήσουν πιο φτωχός και από τον Ουέσλι, και αυτό λέει πολλά.
- Αζκαμπάν - η φυλακή των μάγων Γκόιλ. Στ' αλήθεια, αν ήσουν λίγο πιο αργόστροφος θα λειτουργούσες ανάποδα.
- Ο Μόνταγκ μόλις βρέθηκε σε μια τουαλέτα, κύριε.
- Καλύτερα να βιαστείς, θα περιμένουν τον "Εκλεκτό Αρχηγό" ή "Το Αγόρι Που Σκόραρε" -- ότι τέλωσπάντων σε φωνάζουν αυτόν τον καιρό.
- Ποιος σου μαύρισε το μάτι Γκρέιντζερ?; Θέλω να του στείλω λουλούδια.
(Την κατανόηση σας για τη μετάφραση. Δεν έχω τις ελληνικές εκδόσεις μαζί μου οπότε μετέφρασα μόνη μου τις ατάκες. Πιθανώς να είναι διαφορετικά διατυπωμένες στα βιβλία)