από Romilda Vane Δευ Ιαν 09, 2012 3:55 am
ειλικρινα δεν ξερω, δεν απαντω. Αληθεια. Στο θεμα αυτο ειμαι εντελως οπως μου ερθει αναλογα τη στιγμη/το χωρο/την παρεα. Παλια θα με ελεγα σοβαρη.
Χμμ.. ναι....Ας πουμε πιο σοβαρη απο οτι τωρα. Ναι αυτο ταιριαζει καλυτερα. :p xD ημουν αυτο που λεμε η φωνη της λογικης, ετσι μου ελεγαν τουλαχιστον. (ναι μου το ελεγαν. Αν τολματε, πιστεψτε το. Εγω ακομα απορω :p) Παντως οτι ημουν πιο σοβαρη απο οτι τωρα αυτο ισχυει. Και να φανταστεις οτι θα περιμενε κανεις
να ωριμασω οσο μεγαλωνω! χαχαχαχαχα! Αλλα εμενα μου τα λεγε ο μπαμπας μου: Στο λυκειο ειναι ολοι με τα μυαλα στα καγκελα! Ε, τι να πω μα πααντα να βγαινει σωστος αυτος ο ανθρωπος? Πααντα? :o (Τωρα με λεει χαζο παιδι χαρα γεματο, αλλα anywayzz. Κανω την κινεζα, επειδή παλι -ΠΑΛΙ- εχει δικιο. -.- νισαφι πια!)
Κι ομως, οσο κι αν ακουγεται περιεργο, μπορει να ειμαι πιο πολυ του χαβαλε απο οτι παλια αλλα πιστευω οτι οντως ειμαι σοβαρη, οταν και οπου χρειαζεται. Κατα βαθος. Απλα δε μου τυχαινουν τοσο συχνα τετοιες περιπτωσεις τωρα τελευταια. :p Αν ομως χρειαστει, πιστευω θα τα καταφερω. Τι στο καλο, το εχω ξανακανει! :p
Επισης, οταν με πιανουν τα υπαρξιακα μου γινομαι πολυ σοβαρη. Και οταν ειμαι σε παρεα με ατομα που δε γνωριζω καλα ή τα μαθαινω για πρωτη φορα, κραταω λόου προφάιλ XD (δεν θελω να τους τρομαξω με την πρωτη, βλεπετε. κραταω το καλο για το τελος :p) Ε, ενταξει, ντρεπομαι λιγο στην αρχη. Αλλα κατα τα αλλα οταν ειμαι με την παρεα μου ειμαι πολυ του χαβαλε.
Κατα τα αλλα ειμαι μια καμμενη κινουμενη καταστροφη :p