dREAm Girl έγραψε:Να μην πεις τίποτα!!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Καλη μου,ημουν ετοιμος να πω κατι αλλο
Αλλα φοβηθηκα το φαουλ
Πολυ επιβλητικη εισαι Ρεα
Καλα δν λεω τπτ
dREAm Girl έγραψε:Να μην πεις τίποτα!!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Καλη μου,ημουν ετοιμος να πω κατι αλλο
Αλλα φοβηθηκα το φαουλ
Cleah Weasley έγραψε:Σήμερα έβγαλα την ψαλίδα Εσείς τι άλλα ;
Πάντα.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Πολυ επιβλητικη εισαι Ρεα
Καλα δν λεω τπτ
σιγνομη δεν ηθελα να παρεκτραπο :shy:-: ομος αυτος ο ανθροπος με βγαζη εκτος οριονMinerva McGonagall έγραψε:Σαφίρα σε παρακαλώ να προσέχεις το λεξιλόγιό σου.
Η προσβολή μελών και η χρήση υβριστικού λεξιλογίου απαγορεύεται από τους κανονισμούς.
Ηρέμησε λιγάκι.
dREAm Girl έγραψε:RemousLoupin έγραψε:Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο... Επιτέλους πόσταρα εδώ μέσα!
Συγγνώμη, δεν μπόρεσα να κρατηθώ.
Εσύ είσαι άθλιος.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Η μουλαν παντως ηταν αθλια
Τότε να ξαναμπείς στα όριά σου. Τέλος είπαμε.safira έγραψε:σιγνομη δεν ηθελα να παρεκτραπο ομος αυτος ο ανθροπος με βγαζη εκτος οριον
RemousLoupin έγραψε:
Μη χαίρεσαι, δεν θα ξαναγίνει
dREAm Girl έγραψε:Εσύ είσαι άθλιος.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Η μουλαν παντως ηταν αθλια
wanna bet?RemousLoupin έγραψε:Μη χαίρεσαι, δεν θα ξαναγίνει
Έχε χάρη που έχω ήδη κανονίσει για το άλλο τετραήμερο, αλλιώς θα ερχόμουν Κρήτη~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Γι αυτο το λογο το ειπα... Τσιμπησε αμεσως η Ρεα
Cleah Weasley έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- αχ αυτό το χαμόγελο :
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Σόρρυ που άργησα . Λοιπόν πως σου φαίνεται ;
dREAm Girl έγραψε:wanna bet?RemousLoupin έγραψε:Μη χαίρεσαι, δεν θα ξαναγίνειΈχε χάρη που έχω ήδη κανονίσει για το άλλο τετραήμερο, αλλιώς θα ερχόμουν Κρήτη~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Γι αυτο το λογο το ειπα... Τσιμπησε αμεσως η Ρεα
- Σπόιλερ:
δεν κάνω πλάκα, ήταν μέσα στις επιλογές μου
Μένουν εκεί τα ξαδέρφια μου.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Τι θα εκανες Κρητη?
Εεε και που ξερεις εσυ οτι εγω ειμαι κρητη?
Με παρακολουθουν
Καλεεεεεεεεεε ποια ηλικια ??dREAm Girl έγραψε:Μένουν εκεί τα ξαδέρφια μου.~Emperor Belisarius~ έγραψε:Τι θα εκανες Κρητη?
Εεε και που ξερεις εσυ οτι εγω ειμαι κρητη?
Με παρακολουθουν
Ή απλά μου το 'χεις πει. Ξεχνάς... Δε σε παρεξηγώ, της ηλικίας είναι.