Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 26 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 26 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Η καρδιά μου θα σπάσει Κομμάτια θα γίνει Δεν αντέχει μακριά σου Σταματά να χτυπά Η ζωή μου τελειώνει Τελειώνει και η μέρα Και το βράδυ που θα 'ρθει Μου θυμίζει ξανά Πως μου λείπεις, μου λείπεις τελικά Τελικά
Αριθμός μηνυμάτων : 15264 Ηλικία : 301 Location : Over the Hills and Far Away Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
οτι μολις ανακαλυψα κατι...Στο γνωμικο ''Τρεις λαλουν και δυο χορευουν'' συμματεχουν 5 ολοκληροι ανθρωποι...Εκτος και αν αυτοι που χορευουν λαλουν κιολας...
So, good night unto you all. Give me your hands, if we be friends, And Robin shall restore amends.
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 571 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.