Σου απάντησε η Γιάννα.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ότι σας το ορκίζομαι, όταν μιλάτε εσείς οι δύο, κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέτε
Οπότε σπαμ
Ότι ΟΚ, κρίση fangirlισμού είναι... Υπομονή... Ουφ...
Σου απάντησε η Γιάννα.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ότι σας το ορκίζομαι, όταν μιλάτε εσείς οι δύο, κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέτε
Οπότε σπαμ
Ή πιο απλά, να πάω να μάθω Κινέζικα (Είπαμε, είναι η ίδια γλώσσα )Cassandra Black έγραψε:Ότι όποιος δεν καταλαβαίνει, να πάει στο Google :blasé:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ότι σαν το ορκίζομαι, όταν μιλάτε εσείς οι δύο, κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέτε
Οπότε σπαμ :blasé:
- Σπόιλερ:
Ή πιο απλά, να μας ρωτήσει
Cassandra Black έγραψε:Ότι όποιος δεν καταλαβαίνει, να πάει στο Google :blasé:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ότι σαν το ορκίζομαι, όταν μιλάτε εσείς οι δύο, κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέτε
- Σπόιλερ:
jate έγραψε:Cassandra Black έγραψε:Ότι όποιος δεν καταλαβαίνει, να πάει στο Google :blasé:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ότι σαν το ορκίζομαι, όταν μιλάτε εσείς οι δύο, κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέτε
- Σπόιλερ:
Ή να σας συστήσει με τα μσν/ΠΜς;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
ΠΜς, χωρίς αμφιβολία
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?FoNikos21 έγραψε:... ότι δε κρατήθηκα και τελικά είδα τα πρώτα 40 λεπτά της ταινίας
Cassandra Black έγραψε:Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?FoNikos21 έγραψε:... ότι δε κρατήθηκα και τελικά είδα τα πρώτα 40 λεπτά της ταινίας
Έτσι και μας σποϊλεριάζεις στην προβολή θα σε σκοτώσω κακομοίρη μου
Davidian έγραψε:Οτι μισω τον τζειμς ποτερ και λατρευω τον σνειπ!!
ότι κι εγώ....ούτε σχολείο θέλω να πάω!Imperio έγραψε:οτι θελω να μην παω φροντηστηριοοοοο
Davidian έγραψε:Οτι μισω τον τζειμς ποτερ και λατρευω τον σνειπ!!