Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 26 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 26 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
οτι αυριο στα Γερμανικα με βλεπω να παιρνω ενα 17...Αντε θα της κανω τη χαρη να διαβασω μια φορα τα κειμενα αν και ειμαι σιγουρη πως αν μου δωσει τα κειμενα και ειμαι συγκεντρωμενη θα γραψω και 20...
So, good night unto you all. Give me your hands, if we be friends, And Robin shall restore amends.
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
ότι νιώθω τόσο φυλακισμένη. Νιώθω τόσο χαμένη. Μα γιατί να μην έχω το θάρρος να σηκωθώ να φύγω?
και ότι μόλις θυμήθηκα πως αύριο γράφω φυσική...δεν έχω διαβάσει Χριστό και δεν έχω καταλάβει τίποτα 2 μήνες τώρα...Πως θα γράψω? Τι θα γράψω? Μακάρι να ρθει το Άγιο Πνεύμα να με φωτίσει...
Αριθμός μηνυμάτων : 3113 Ηλικία : 31 Location : στον κόσμο των ονείρων μου...εκεί που όλα είναι ιδανικά... Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: 8α εκτιμήσεις κάτι μόνο όταν το χάσεις... και 8α το χάσεις γιατί ποτέ δεν το εκτιμήσεις όπως του άξιζε...
οτι και εγω 8ελω να φυγω και να παω αλλου για να ξεφυγω...
Pay attention to your dreams - God's angels often speak directly to our hearts when we are asleep.
No, you'll never be alone When darkness comes I'll light the night with stars Hear the whispers in the dark No, you'll never be alone When darkness comes you know I'm never far Hear the whispers in the dark Whispers in the dark
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Ότι Πέμπτη βράδυ έκατσα ως τις 3, κατέβασα το τορεντ του Vampire Diaries, έκανε 2 ώρες να κατέβει γιατί ήμουν από τους πρώτους leechers και μετά seeders και αφού το είδα 2 φορές τσακίστηκα να κατεβάσω τα tracks που μου άρεσαν όπως κάθε φορά (έχουν φτάσει 52 στον αριθμό ) και είδα τα 2 τρέιλερ, εικόνες και σπόιλερς του επόμενου επισοδίου. Δευτέρα βράδυ και ακόμα τσεκάρω για σπόιλερς, βλέπω επισόδιο και τρέιλερ για χιλιοστή φορά περιμένοντας την Πέμπτη να κατεβάσω το νέο επισόδιο (thank god που θα γίνουν επανεκλογές).
Όχι, δεν φταίω γω, απλώς η σειρά είναι γαμάτη.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...