Για να σκεφτώ........ Θα έφευγα αλλά όχι προτού κάνω μια μικρή εξερεύνηση, για να δω τι και ποιοι κυκλοφορούν στην αδιέξοδο αλέα. Θα έπαιρνα τον αόρατο μανδύα και θα το φορούσα, για να μη με καταλάβουν και για να μην μου κάνει κανείς τίποτα!
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
1)Πολυ ωραιο τοπικ! 2)Χμμ,εαν ημουν απο το 5ο ετος και επανο θα το εξερευνουσα μεχρι να βρω την εξοδο γιατι πολυ απλα θα ειχα μια γενικη γνωση ξορκιων κτλ.Εαν ημουν με φιλους μου σιγουρα θα αγοραζα και τπτ...!
Αριθμός μηνυμάτων : 8350 Ηλικία : 28 Location : Behind you Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
Όντως, παίζει ρόλο και η ηλικία και η εκπαίδευση για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο...αν ήμουν ένα άπειρο 12χρονο σαν τον Χάρι θα φρόντιζα ούτε κοντά να μην πάω. Αν ήμουν κάπου στο 5ο έτος και πάνω, θα πήγαινα για εξερεύνηση, αλλά, με αόρατο μανδύα και παρέα.
Women in our position must make the best of their circumstances...
Το σωστό και συνετό θα ήταν να έφευγα αμέσως αλλά σιγά μην έχανα την ευκαιρία απλά θα έκρηβα το πρόσωπό μου με μία κουκούλα και θα χάζευα τα μαγαζιά να δω τι θα μπορούσα να βρω εκεί γενικά εμένα μου αρέσει η περιπέτεια και όταν έχω την ευκαιρία να μπω σε μία την αρπάζω αμέσως.
Θα ήθελα πολύ να την εξερευνήσω.Βέβαια αν βρισκόμουν στην πραγματικότητα εκεί ανάμεσα σε τόσους ανατριχιαστικους μάγους μόνη μου μάλλον θα το έβαζα στα πόδια.
My dear... You really can't send me to Hell. I came from there.
Να εξερευνήσω την Αδιέξοδο Αλέα;Μιά στιγμή να τα βάλω όλα σε μιά σειρά. Η Αδιέξοδος Αλέα είναι ένα μέρος γεμάτο ύποπτους μάγους και μάγισσες που σίγουρα θα έπαιρναν αμέσως χαμπάρι την παρουσία μου και θα παρακολουθάνε την παραμικρή μου κίνηση(καθόλου ευχάριστη σκέψη).Ένα σωρό ύποπτα μαγαζιά και ποιός ξέρει τι άλλο μπορεί να συναντούσα,μέχρι και κανονικούς Θανατοφάγους(Λούσιος Μαλφόι). Απο που και ως που λοιπόν να καθόμουνα εκεί πέρα και να ήμουν όλην την ώρα μες στο άνγχος;Θα προσπαθούσα να εξαφανιστώ διακριτικά.Βέβαια έχει σημασία και τι είδους μάγος θα ήμουνα.Εάν ήμουνα κανένα συνιθησμένο 12χρονο τι ελπίδες θα είχα εκεί πέρα;Εάν όμως ήμουνα κανένας εβδομοετής τότε πιστεύω θα ήταν πολύ πιό εύκολα τα πράγματα για εμένα και ίσως και να καθόμουνα λίγο εκεί πέρα.Στο κάτω κάτω υπάρχουν και κάποια χρήσιμα μαγαζιά όπως εκείνο που επισκέφτηκαν ο Ντράκο και ο πατέρας του,με ένα σωρό σπάνια αντικείμενα(χείρα της δόξας κλπ)που θα μπορούσαν να με ωφελήσουν πάρα πολύ αν τα έπαιρνα.
Πάντα με προσέλκυε η Αδιέξοδος Αλέα! Κι αυτό γιατί δεν ξέρουμε πολλά γι'αυτό το μέρος, αλλά και επειδή είναι επικύνδινη και κυκλοφορούν όλοι οι περίεργοι τύποι. Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτή. Φυσικά και θα εξερευνούσα την Αδιέξοδο Αλέα.
ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!! Αν και πιστεύω πως αυτό είχε σκεφτεί να κάνει και ο Χάρι τη στιγμή που τον περικύκλωναν και του μιλούσαν διάφοροι άγνωστοι μάγοι. Αν δεν είχε εμφανιστεί ο Χάνγκριτ, λογικά αυτό θα έκανε...!
Under the moonlight can happen terrible things ... wonderful ... But if you fear the moonlight, then you fear your yourself![/size]
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έφευγα από εκεί χωρίς να είχα την εξερευνήσει... Εγώ εκεί και βράδυ πάω, πρόβλημα δεν έχω..! (Κακώς δεν μπήκα στο Γκριφ μου )...
Remember you're the one who can fill the world with sunshine
Αριθμός μηνυμάτων : 6304 Ηλικία : 26 Location : Mystic Falls Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
Αριθμός μηνυμάτων : 649 Ηλικία : 26 Location : Χόγκσμιντ Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!