A το world adventures ήταν το πρώτο που πήρα. Μεγάλη πόρωση. Μετά έχω παίξει το ambitions (δεν μου άρεσε πολύ αυτό Και αυτό το χαζοπλυντήριο πόσο με εκνεύριζε ) και λίγο το pets. Τα υπόλοιπα θα τα παίξω εν καιρώ.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 611 Ηλικία : 28 Location : Wonderland Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Αν αγαπας την Σοφια αγκαλιασε την κι εκεινη θα σου χαρισει πανεμορφα παιδια την Πιστη την Αγαπη και την Επιδα
Ειχα παρει τα Sims3 το κλασσικο και το genetation και ειχα προσπαθησει να κατεβασω απο το ιντερνετ ενα αλλο pack αλλα μου χε μπλοκαρει και αν και εκανα uninstall δεν μου εχει διορθωθει το προβλημα οποτε πηγαινω να βαλω το cd του κλασσικου sims3 μου λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την εκκινηση και για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξτε στο αρχειο καταγραφης σφαλματος
Η ζωή είναι κωμωδία για αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία για αυτούς που αισθάνονται
Sims, η λατρεία μου. Τα χριστουγεννα ειχα περασει 8 ωρες φτιάχνοντας σπιτι...προτιμώ να φτιάχνω σπίτια παρα να παίζω κανονικα, γιατι μου την δίνουν οι τύποι αυτοι δεν εχω παίξει ποτε χωρις motherlode η διαφορα αλλα τετοια Τα εχω ολα κατεβασμένα (απο το 3) και οφείλω να ομολογήσω οτι το island paradise και το into the future ειναι τα καλυτερα! Το university life ειναι εξίσου καλο αλλα δεν εχει πολλα πραγματα. Σας εχουν απαγάγει ποτε εξωγήινοι;
Αριθμός μηνυμάτων : 611 Ηλικία : 28 Location : Wonderland Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Αν αγαπας την Σοφια αγκαλιασε την κι εκεινη θα σου χαρισει πανεμορφα παιδια την Πιστη την Αγαπη και την Επιδα
από Phineas Nigellus Black Δευ Μαρ 10, 2014 7:28 pm
απεγκατάστησε όλα τα sims πάνε στα program files και σβήσε τα πάντα απο εκεί *στο φακελο electronic arts -> τον φακελο σιμς και οτι αλλο σε σιμς εχει και ξαναεγκατεστησε τα απο την αρχη και δες αν θα λυθεί.
δεν πολυκαταλαβα να σ πω την αληθεια γτ ειμαι και παντελως ασχετη αλλα απο αναζητηση που εκανα δεν υπαρχει φακελος electronic arts και sims τα χω διαγραψει...
Η ζωή είναι κωμωδία για αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία για αυτούς που αισθάνονται
Αριθμός μηνυμάτων : 6404 Ηλικία : 1507 Location : St. Petersburg Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
Αριθμός μηνυμάτων : 6404 Ηλικία : 1507 Location : St. Petersburg Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
Εμένα σε όλα τα Sims με ενδιέφερε η κατασκευή και νομίζω ότι σε αυτό το 4 είναι πολύ καλό! Σίγουρα κάποια στοιχεία λείπουν αλλά κάθε μήνα προσθέτουν και κάτι! Οπότε θα μπορέσουμε να πούμε αν πραγματικά είναι καλύτερο σε μερικά χρόνια, όταν θα έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα Addons και το παιχνίδι έχει εμπλουτιστεί. Το πρώτο Addon με την εργασία μπορώ να πω ότι μου άρεσε!
Εγώ έχω παίξει μόνο το 4+τα expansion packs...πείτε μου ότι δεν είμαι η μόνη σαδίστρια που κλείνει τα σιμς της σε δωμάτια για να δει σε πόσο καιρό θα πεθάνουν, η τα πνίγει στη πισίνα και άλλα τέτοια;