+12
Eleanna Lovegood
Laura Mandley
Maria Lovegood
Eloise Prewett
Nearly Headless Nick
Mysterious Wizard
Minerva McGonagall
Sandra Lightwood
Jace Wayland
anthian9
Goddess of Evil
Morgan le Fay
16 απαντήσεις
Garcia/Stohl-Caster Chronicles
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°276
Απ: Garcia/Stohl-Caster Chronicles
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°277
^Cuteness Overload
Πφ, με περιμένει και το Beautiful Redemption στο ράφι και δεν έχω χρόνο
Πφ, με περιμένει και το Beautiful Redemption στο ράφι και δεν έχω χρόνο
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°278
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°279
Διάβασα ένα σωρό κριτικές από φαν που είχαν διαβάσει το βιβλίο και λένε ότι από το δεύτερο μισό της ταινίας είναι σαν να ξέχασαν οι σεναριογράφοι ότι βασιζόταν αυτό το πράγμα σε κάποιο βιβλίο... Μάλιστα επικοινώνησα με έναν φαν που μου είπε όλες τις αλλαγές και το φινάλε και μου σηκώθηκαν όλες οι τρίχες όρθιες. Όλες όμως.
Από τη μία σκέφτομαι πόσο με ξεγέλασαν οι σκηνές και τα trailer και φρίττω και από την άλλη σκέφτομαι πάλι καλά που έχουμε ταινία και μια ελπίδα, μια τοσοδούλικη ελπίδα να σώσουν τις τεράστιες τρύπες τους στο σίκουελ, αν υπάρξει δηλαδή...
Από άτομα που δεν διάβασαν το βιβλίο έμειναν ενθουσιασμένα! Θα προσπαθήσω να κάνω μια αντικειμενική κριτική όταν βγει η ταινία κ εδώ
Από τη μία σκέφτομαι πόσο με ξεγέλασαν οι σκηνές και τα trailer και φρίττω και από την άλλη σκέφτομαι πάλι καλά που έχουμε ταινία και μια ελπίδα, μια τοσοδούλικη ελπίδα να σώσουν τις τεράστιες τρύπες τους στο σίκουελ, αν υπάρξει δηλαδή...
Από άτομα που δεν διάβασαν το βιβλίο έμειναν ενθουσιασμένα! Θα προσπαθήσω να κάνω μια αντικειμενική κριτική όταν βγει η ταινία κ εδώ
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°280
Χθες τελείωσα την ΟΛ.
Έχω από τη δευτέρα γυμνασίου που διαβάζω τα Χρονικά των Κάστερ και νιώθω πολύ περίεργα τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος. Απλά καταλαβαίνω πόσο έχω αλλάξει ως άνθρωπος και ως χαρακτήρας από τότε που διάβασα την πρώτη σελίδα των Όμορφων Πλασμάτων, μετά την περίοδο των εξετάσεων της δευτέρας που έτρωγα παγωτό και διάβαζα το Όμορφο Σκοτάδι στο μπαλκόνι, έπειτα το Όμορφο Χάος σε μια πολύ μπερδεμένη εποχή το περσινό καλοκαίρι και τώρα την Όμορφη Λύτρωση.
Πιστεύω ότι αυτά τα βιβλία έχουν σημαδέψει την εφηβική μου ηλικία και έχουν δημιουργήσει μέσα μου το ιδανικό του έρωτα και της αγάπης, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
Ευχαριστώ τις κυρίες Γκαρσία και Στολ για όλες τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν και περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η ταινία στην Κατερίνη, ελπίζοντας να μην απογοητευτώ.
- Σπόιλερ:
- Είχα τόσο ανάμεικτα συναισθήματα όταν τελείωσα το βιβλίο. Ενώ ήμουν χαρούμενος που όλο αυτό οδηγούσε σ' ένα ευτυχισμένο τέλος, από την άλλη ο θάνατος της Άμα και το γεγονός ότι τελείωσα μια από τις πιο αγαπημένες σειρές μου έβερ με είχε κάνει να συγκινηθώ απίστευτα.
Αχ, Άμα, Άμα...
Αγαπημένες σκηνές του ταξιδιού του Ίθαν: αυτή με τα οστά και τη Σαραφίν και στη λίμνη με τα Χρονικά. Απλά υπέροχες και οι δύο.
Άλλες αγαπημένες σκηνές: ο θάνατος του Χάντινγκ και του Αβραάμ (από το Λινκ, ουάου! και μάλιστα στη μέση του βιβλίου, εκεί που δεν το περίμενα) και φυσικά η μετάβαση του Βιβλίου των Φεγγαριών από τους Κάστερ στους Έξοχους με τη Ζενεβιέβ και όλα τα παρατρεχάμενα...
Η σκηνή με τη Λένα που γυρνάει στο σπίτι και βλέπει τις πεταλούδες ήταν τόσο inspiring, θέλω να τη ζωγραφίσω κάποια στιγμή...
Και εκείνο προς το τέλος με τη μαμά του Λινκ στη βιβλιοθήκη και το βιβλίο του ΧΠ, λέω νταξ, εδώ είμαστε.
Γενικά πιστεύω ότι ο κάθε χαρακτήρας οδηγήθηκε στη δική του προσωπική κορύφωση. Ο Λινκ, η Ρίντλει, η Λένα, η Λιβ, ο Ίθαν, η Άμα, ο Μέικον, η Μάριαν, ο Τζον, η Σαραφίν.... Όλοι τους....
Έχω από τη δευτέρα γυμνασίου που διαβάζω τα Χρονικά των Κάστερ και νιώθω πολύ περίεργα τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος. Απλά καταλαβαίνω πόσο έχω αλλάξει ως άνθρωπος και ως χαρακτήρας από τότε που διάβασα την πρώτη σελίδα των Όμορφων Πλασμάτων, μετά την περίοδο των εξετάσεων της δευτέρας που έτρωγα παγωτό και διάβαζα το Όμορφο Σκοτάδι στο μπαλκόνι, έπειτα το Όμορφο Χάος σε μια πολύ μπερδεμένη εποχή το περσινό καλοκαίρι και τώρα την Όμορφη Λύτρωση.
Πιστεύω ότι αυτά τα βιβλία έχουν σημαδέψει την εφηβική μου ηλικία και έχουν δημιουργήσει μέσα μου το ιδανικό του έρωτα και της αγάπης, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
Ευχαριστώ τις κυρίες Γκαρσία και Στολ για όλες τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν και περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η ταινία στην Κατερίνη, ελπίζοντας να μην απογοητευτώ.
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°281
Mου δάνεισε μια φιλενάδα μου (να'ναι καλά) ολόκληρη την σειρά και θα την ξεκινήσω πάραυτα!
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°282
ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°283
Ναι Κώννι μου, ναι γλυκιά μου!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°284
Το πρώτο το λάτρεψα, το δεύτερο ήταν καλό και μου άρεσε αρκετά αν κ δεν μου άρεσε η αλλαγή της Λένα και μου φάνηκε συνηθισμένη ιδέα καθώς είχα δει κάτι παρόμοιο και στους αθανάτους, το τρίτο μου άρεσε πολύ στην αρχή μετά βαρέθηκα και με το ζόρι το τελείωσα! το τέταρτο πραγματικά βαριέμαι να το διαβάσω γιατί δεν μου άρεσε το τρίτο και δεν με ενδιαφέρει πολύ να μάθω τι γίνεται στο τέλος. πάντως υπόσχομαι να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο ΟΧ και το ξαναδιαβάσω, και ελπίζω να μου αρέσει περισσότερο αυτή τη φορα! η ταινία επίσης μου φάνηκε απαίσια...
γενικά πάντως αγαπώ λιβ κ αμα! και μεικον!
γενικά πάντως αγαπώ λιβ κ αμα! και μεικον!
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°285
Τώρα που τέλειωσα και γω τα βιβλία, ας γράψω
Ως συνήθως, η αρχή των βιβλίων ήταν καλύτερη από το τέλος της. Ήταν σαν να διάβαζα δύο διαφορετικές διλογίες. Το "πλάσματα" και το "σκοτάδι" ήταν ενοποιημένα, είχαν εσωτερική συνοχή και συνέχεια. Και είχε πράγματα να δώσει, διαφορετικό στυλάκι, ωραία quotes/references και βασικά είχε υλικό. Μετά ήρθε το όμορφο χάος που πραγματικά χάος ήταν, και το μόνο όμορφο πράμα που παρέμενε ήταν οι μεταφυσικές ανησυχίες του Ίθαν. Πραγματικά, το χάος γ@μησε τόσο πολύ τη σειρά που δεν θυμάμαι καν τι έγινε εκεί μέσα. Ξέρω μονάχα πως αυτό το σχίσμα των φεγγαριών με την πλοκή ο ένας που είναι δύο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ, και κατέστρεψε μια απίστευτη ιδέα.
Γενικά, η Στολ και η Γκαρσία είναι ένα ακόμα ατράνταχτο παράδειγμα ανθρώπων με καλές ιδέες αλλά χαμηλή ποιότητα εκτέλεσης. Ρε γαμώτο, γιατί δεν μπορείτε να χτίσετε τεχνική εσείς οι συγγραφείς;
Αν είχαν καλύτερη τεχνική, δεν θα χρειαζόταν να μπαλώσουν τόσο άσχημα το κενό τους με μια τόσο χαζή ιδέα στο χάος. Και μετά από αυτό, ο μόνος τρόπος να το πάνε για 4ο βιβλίο ήταν να σκοτώσουν έναν σημαντικό χαρακτήρα, για την αγωνία.
Αμ δεν αγωνιούσα. Σκ@τά τα κάνατε, λουστείτε τα τώρα. Καταστρέψατε μια ωραία σειρά που θα μπορούσε να γίνει όντως το επόμενο λυκόφως (γιατί σίγουρα δεν είναι διάδοχος το Mortal Instruments) αλλά ένα ωραίο λυκόφως, που οι χαρακτήρες έχουν actual life και πλοκή.
Φχαρστώ. Άντε να δούμε αν θα γίνει σίκουελ η ταινία...
Ως συνήθως, η αρχή των βιβλίων ήταν καλύτερη από το τέλος της. Ήταν σαν να διάβαζα δύο διαφορετικές διλογίες. Το "πλάσματα" και το "σκοτάδι" ήταν ενοποιημένα, είχαν εσωτερική συνοχή και συνέχεια. Και είχε πράγματα να δώσει, διαφορετικό στυλάκι, ωραία quotes/references και βασικά είχε υλικό. Μετά ήρθε το όμορφο χάος που πραγματικά χάος ήταν, και το μόνο όμορφο πράμα που παρέμενε ήταν οι μεταφυσικές ανησυχίες του Ίθαν. Πραγματικά, το χάος γ@μησε τόσο πολύ τη σειρά που δεν θυμάμαι καν τι έγινε εκεί μέσα. Ξέρω μονάχα πως αυτό το σχίσμα των φεγγαριών με την πλοκή ο ένας που είναι δύο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ, και κατέστρεψε μια απίστευτη ιδέα.
Γενικά, η Στολ και η Γκαρσία είναι ένα ακόμα ατράνταχτο παράδειγμα ανθρώπων με καλές ιδέες αλλά χαμηλή ποιότητα εκτέλεσης. Ρε γαμώτο, γιατί δεν μπορείτε να χτίσετε τεχνική εσείς οι συγγραφείς;
Αν είχαν καλύτερη τεχνική, δεν θα χρειαζόταν να μπαλώσουν τόσο άσχημα το κενό τους με μια τόσο χαζή ιδέα στο χάος. Και μετά από αυτό, ο μόνος τρόπος να το πάνε για 4ο βιβλίο ήταν να σκοτώσουν έναν σημαντικό χαρακτήρα, για την αγωνία.
Αμ δεν αγωνιούσα. Σκ@τά τα κάνατε, λουστείτε τα τώρα. Καταστρέψατε μια ωραία σειρά που θα μπορούσε να γίνει όντως το επόμενο λυκόφως (γιατί σίγουρα δεν είναι διάδοχος το Mortal Instruments) αλλά ένα ωραίο λυκόφως, που οι χαρακτήρες έχουν actual life και πλοκή.
Φχαρστώ. Άντε να δούμε αν θα γίνει σίκουελ η ταινία...
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°286
^Πρώτον: Δεν έχω διαβάσει ακόμα την Όμορφη Λύτρωση.
Δεύτερον: Ποιον σκότωσαν πάλι;;;!!! έλεος!
Τρίτον: δεν νομίζω να έχουμε δεύτερη ταινία ύστερα απ'τις κριτικές της πρώτης, λυπάμαι...
Δεύτερον: Ποιον σκότωσαν πάλι;;;!!! έλεος!
Τρίτον: δεν νομίζω να έχουμε δεύτερη ταινία ύστερα απ'τις κριτικές της πρώτης, λυπάμαι...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°287
α μάλιστα
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime