safira έγραψε:
ευτιχος της προαλες καπιος στο φοουμ μου μιλισε ασχιμα δεν το αντεξε η ευεστιτη καρδουλα μου
Ποιός τόλμησε ...???
safira έγραψε:
ευτιχος της προαλες καπιος στο φοουμ μου μιλισε ασχιμα δεν το αντεξε η ευεστιτη καρδουλα μου
Αδερφουλα μην ξεχνας οτι παντα υπαρχει μια μικρη μικρη ηλιαχτιδα που σε κρατα πεισματικα θες δε θες...Sylvie Lovegood έγραψε:Την τύχη μου μέσα...Δηλαδή έλεος...τι γκαντεμιά είναι αυτή? και μόνο που ζω είναι μια τεράστια στιγμή ατυχίας...ένα μεγάλο λάθος...
Αλλά τι να κάνουμε...αφού ήρθα πρέπει αναγκαστικά να μείνω...δεν διαλέγω την άλλη επιλογή...δείχνει δειλία..δείχνει πως φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την ζωή..
Βλέπεις ούτε η ζωή δεν με θέλει...Σοβαρά απορώ πως δεν πεθάναμε από το κρύο...Selina έγραψε:Αδερφουλα μην ξεχνας οτι παντα υπαρχει μια μικρη μικρη ηλιαχτιδα που σε κρατα πεισματικα θες δε θες...Sylvie Lovegood έγραψε:Την τύχη μου μέσα...Δηλαδή έλεος...τι γκαντεμιά είναι αυτή? και μόνο που ζω είναι μια τεράστια στιγμή ατυχίας...ένα μεγάλο λάθος...
Αλλά τι να κάνουμε...αφού ήρθα πρέπει αναγκαστικά να μείνω...δεν διαλέγω την άλλη επιλογή...δείχνει δειλία..δείχνει πως φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την ζωή..