FoNikos21 έγραψε:stp?
Standard conditions for temperature(273Κ) and pressure(1 atm)
FoNikos21 έγραψε:stp?
jate έγραψε:FoNikos21 έγραψε:stp?
Standard conditions for temperature(273Κ) and pressure(1 atm)
Sylvie Lovegood έγραψε:Ναι όμως αυτό το συγκεκριμένο άτομο είναι διαφορετικό....Είμαι σίγουρη πως είναι...απλώς το πιάνει τέτοια κρίση ώρες ώρες και πραγματικά με εκνευρίζει...
Καλά που μας το 'πες. Να περιμένω πρόσκληση ή να ρθω ακάλεστη στην κηδεία;Tom Marvolo Riddle έγραψε:ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!(L)
dREAm Girl έγραψε:Καλά που μας το 'πες. Να περιμένω πρόσκληση ή να ρθω ακάλεστη στην κηδεία;Tom Marvolo Riddle έγραψε:ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!(L)
Να φανταστώ θα κάνεις και πάρτυ μετά?dREAm Girl έγραψε:Καλά που μας το 'πες. Να περιμένω πρόσκληση ή να ρθω ακάλεστη στην κηδεία;Tom Marvolo Riddle έγραψε:ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!(L)
Συμπέρασμα : Πάντα χρειάζεται μια Frederica για να λέει βλακείες.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Καλά που μίλησες, κόντευα να πάθω κατάθλιψη με τα ποστς σε αυτο το τόπικ!
Να φανταστώ πως δεν σκέφτηκες για να το πεις; Ιερόσυλη. Θα πεθάνει το αφεντικό και θα κάνω πάρτυ;Sylvie Lovegood έγραψε:Να φανταστώ θα κάνεις και πάρτυ μετά?
dREAm Girl έγραψε:Συμπέρασμα : Πάντα χρειάζεται μια Frederica για να λέει βλακείες.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Καλά που μίλησες, κόντευα να πάθω κατάθλιψη με τα ποστς σε αυτο το τόπικ!Να φανταστώ πως δεν σκέφτηκες για να το πεις; Ιερόσυλη. Θα πεθάνει το αφεντικό και θα κάνω πάρτυ;Sylvie Lovegood έγραψε:Να φανταστώ θα κάνεις και πάρτυ μετά?
Α αφεντικό τον έχεις?dREAm Girl έγραψε:Να φανταστώ πως δεν σκέφτηκες για να το πεις; Ιερόσυλη. Θα πεθάνει το αφεντικό και θα κάνω πάρτυ;Sylvie Lovegood έγραψε:Να φανταστώ θα κάνεις και πάρτυ μετά?
Όχι Ρέα Ρέα , αφεντικό. Frederica Bernkastel.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Είσαι η αγαπημένη μου Ρέα Ρέα όλων των εποχών, όλων των κόσμων!
Δε μου λες, όσο περνάει η ώρα στροφάρεις και λιγότερο;Sylvie Lovegood έγραψε:Α αφεντικό τον έχεις?
dREAm Girl έγραψε:Δε μου λες, όσο περνάει η ώρα στροφάρεις και λιγότερο;
Το ξέρω, λογικό είναι. Αφού όλες τις διαολιές τώρα τελευταία εξαιτίας σου τις κάνω.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχα σ' αγαπώωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτό είπα.Sylvie Lovegood έγραψε:Ναι...ακριβώς...βέβαια φταίει και λίγο η ώρα...
dREAm Girl έγραψε:Αυτό είπα.Sylvie Lovegood έγραψε:Ναι...ακριβώς...βέβαια φταίει και λίγο η ώρα...