Sylvie Lovegood έγραψε:Ι know Myrtoulini...I learn Γαλλικά!
Δεν εχεις τη δικια μας..
2 σελιδες λεξιλογιο τη μερα βγαζουμε και μεχρι τωρα εχουμε κανει 29 εκθεσεις..
Sylvie Lovegood έγραψε:Ι know Myrtoulini...I learn Γαλλικά!
Oh god...Και μόνο που το ακούς κουράζεσε!Helena Ravenclaw έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Ι know Myrtoulini...I learn Γαλλικά!
Δεν εχεις τη δικια μας..
Δεν μπορω να στο περιγραψω..Sylvie Lovegood έγραψε:Oh god...Και μόνο που το ακούς κουράζεσε!Helena Ravenclaw έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Ι know Myrtoulini...I learn Γαλλικά!
Δεν εχεις τη δικια μας..
Καημενούλα μου!!!Helena Ravenclaw έγραψε:Δεν μπορω να στο περιγραψω..Sylvie Lovegood έγραψε:Oh god...Και μόνο που το ακούς κουράζεσε!Helena Ravenclaw έγραψε:
Δεν εχεις τη δικια μας..
Κοραζεται το χερι και μονο που το γραφω..
Θες να ερθεις στο 2ωρο?Sylvie Lovegood έγραψε:Καημενούλα μου!!!
Δεν είναι σωστό να με απειλείς!Helena Ravenclaw έγραψε:Θες να ερθεις στο 2ωρο?Sylvie Lovegood έγραψε:Καημενούλα μου!!!
Στο 2ωρο οχι να κανεις τις ασκησεις μου..Sylvie Lovegood έγραψε:Δεν είναι σωστό να με απειλείς!Helena Ravenclaw έγραψε:Θες να ερθεις στο 2ωρο?Sylvie Lovegood έγραψε:Καημενούλα μου!!!
Εντάξει έτσι έρχομαι!Helena Ravenclaw έγραψε:Στο 2ωρο οχι να κανεις τις ασκησεις μου..Sylvie Lovegood έγραψε:Δεν είναι σωστό να με απειλείς!Helena Ravenclaw έγραψε:
Θες να ερθεις στο 2ωρο?
Παιζουμε φρουτοσαλατα..
Sylvie Lovegood έγραψε:Εντάξει έτσι έρχομαι!
Αυτό το αγαπούλες ακούγεται κάπως.Prince le Mort έγραψε:Παιδάκια μου πάω να κατεβάσω μουσική...
Γεια σας αγαπούλες!!!
Χμ...βατόμουρο!Helena Ravenclaw έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Εντάξει έτσι έρχομαι!
Ποιο φρουτο θες?
Οταν θα σε φωναζουμε να σηκωνεσαι..
Δεν το εχει προλαβει αλλος!Sylvie Lovegood έγραψε:
Χμ...βατόμουρο!
OK!!!!
I know it! Γι αυτό το διάλεξα!Helena Ravenclaw έγραψε:Δεν το εχει προλαβει αλλος!Sylvie Lovegood έγραψε:
Χμ...βατόμουρο!
OK!!!!
Εγω ειμαι παντα το αβοκαντο..
Sylvie Lovegood έγραψε:I know it! Γι αυτό το διάλεξα!Helena Ravenclaw έγραψε:Δεν το εχει προλαβει αλλος!Sylvie Lovegood έγραψε:
Χμ...βατόμουρο!
OK!!!!
Τυχαίο?Δεν νομίζω!
Αχ κρίμα!!!!Helena Ravenclaw έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:I know it! Γι αυτό το διάλεξα!Helena Ravenclaw έγραψε:
Δεν το εχει προλαβει αλλος!
Τυχαίο?Δεν νομίζω!
Eυχαριστω πολυ.Γεια σας!
Πρεπει να βγω..
Φιλακιααααααα!!
Sylvie Lovegood έγραψε:good night and sweets dreams ,my little angel!