Selina έγραψε:Μην τον λες Κρις...ε
Εχει πολυ ωραιο ονομα για να το χαραμισει ετσι...
Αχου :shy:-: . Ευχαριστω
Εσυ βαριεσαι γι αυτοSylvie Lovegood έγραψε:Ποιος το γράφει ολόκληρο τώρα?
Selina έγραψε:Μην τον λες Κρις...ε
Εχει πολυ ωραιο ονομα για να το χαραμισει ετσι...
Εσυ βαριεσαι γι αυτοSylvie Lovegood έγραψε:Ποιος το γράφει ολόκληρο τώρα?
Ναι αλλα ειναι αγγλικο. Εγω θελω Χριστοφορο να με λεςSylvie Lovegood έγραψε:Επειδή το Κρις είναι πιο trendy!
Μααλιστα...~Emperor Belisarius~ έγραψε:Φυσικα και ειναι ομορφο..
Και στην πραγματικοτητα,οι περισσοτεροι συμμαθητες μου με φωναζανε Χρηστο.
Μονο η μανα μου,ο πατερας μου και κατι φιλες που ειχα με λεγανε Χριστοφορο :shy:-:
αχουτο τη ορεο ονομα χριστοφορος ποπο μου αρεσι πολη~Emperor Belisarius~ έγραψε:Φυσικα και ειναι ομορφο..
Μονο η μανα μου,ο πατερας μου και κατι φιλες που ειχα με λεγανε Χριστοφορο :shy:-:
Εεε τι εγινε τωρα βρε Δαναιτσα μου?Selina έγραψε:Μααλιστα...~Emperor Belisarius~ έγραψε:Φυσικα και ειναι ομορφο..
Εγώ δεν σου ζήτησα να με λες Βασιλική! Μην μου το κάνεις αυτό! Δεν το μπορώ! Προτιμώ τα πιο trendy!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Ναι αλλα ειναι αγγλικο. Εγω θελω Χριστοφορο να με λεςSylvie Lovegood έγραψε:Επειδή το Κρις είναι πιο trendy!
Βασιλικη σε λενε κανονικα?Sylvie Lovegood έγραψε:Εγώ δεν σου ζήτησα να με λες Βασιλική! Μην μου το κάνεις αυτό! Δεν το μπορώ! Προτιμώ τα πιο trendy!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Ναι αλλα ειναι αγγλικο. Εγω θελω Χριστοφορο να με λεςSylvie Lovegood έγραψε:Επειδή το Κρις είναι πιο trendy!
Ελα βρεε Δαναιτσα μου... Μηπως ζηλεψες?Selina έγραψε:Τιποτα δεν εγινε...
Βλέπεις?~Emperor Belisarius~ έγραψε:Βασιλικη σε λενε κανονικα?Sylvie Lovegood έγραψε:Εγώ δεν σου ζήτησα να με λες Βασιλική! Μην μου το κάνεις αυτό! Δεν το μπορώ! Προτιμώ τα πιο trendy!~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Ναι αλλα ειναι αγγλικο. Εγω θελω Χριστοφορο να με λες
Παναγια μου ,εμεινα
Εγω σε λατρευω ομως παρα πολυ ,οποτεSelina έγραψε:Οχι δε ζηλεψα καθολου...
Αληθεια βρεεεSelina έγραψε:Ναι καλα...
Κακος εγω? Εγω βρε σε λατρευωωωωSelina έγραψε:Δε σε πιστευω κακε...
οχιιιιιιιιι δν ειμαι ψευτης βρεεSelina έγραψε:Ψευτη...Ποτε σου...