από geowizard Παρ Ιαν 09, 2015 12:34 am
Από μόνος μου, και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία. Λόγω της αρκετά προχωρημένης γνώσης αγγλικών που είχα για την ηλικία μου (είχα αρχίσει μαθήματα από πολύ μικρός διότι ζήλευα από την αδελφή μου
), από τα 11-12 μου έτη άρχισα να μπαίνω σε παγκόσμια τεχνολογικά forums και να συζητώ για τις νέες DDR2 μνήμες, τους νέους Pentium επεξεργαστές και διάφορα άλλα τέτοια.
Οι γονείς μου κατάλαβαν πως κάτι παιζόταν όταν με είδαν 12 χρονών να έχω ανοίξει το κουτί του υπολογιστή μου, και να καθαρίζω την μητρική και τις κάρτες ήχου και γραφικών από τις σκόνες.
Σκέφτηκαν πως από κάπου τα έμαθα αυτά, και από το οικογενειακό μου περιβάλλον λίγο δύσκολο, μιας και ο μόνος που ακολουθούσε (και συνεχίζει να ακολουθεί) πολύ πιστά την τεχνολογία ήταν/είναι ο παππούς μου, ο οποίος όμως έλειπε λόγω του ότι ήταν ναυτικός.
Πάντως, την πρώτη μου εγγραφή σε forum την έκανα το καλοκαίρι του 2008 απ' όσο θυμάμαι ένα μεσημέρι όπου έψαχνα για ένα παιχνίδι. Ήμουν 11 χρονών τότε, και το μόνο που μου είχαν δείξει άλλοι (γενικά όσον αφορά την χρήση Η/Υ) ήταν το πως να τον ανοίγω, και που να πατάω για να βάλω το CD στο drive. Είμαι περήφανος για τον μικρό μου εαυτό!