Θα μου άρεσε πολύ να κάνω έρευνα με βάση τις αρχαίες πηγές,να ψάχνω για σπάνια μαγικά αντικείμενα που υποτίθεται ότι έχουν χαθεί,ξόρκια,κατάρες..Θα ταξίδευα σε όλο τον κόσμο και θα ερχόμουν σε επαφή με μάγους και μάγισσες διαφόρων εθνικοτήτων!Κάτι σαν Indiana Jones του μαγικού κόσμου. Αυτό είναι το πιο κοντινό του πραγματικού μου επαγγέλματος,οπότε θα ήμουν ευτυχισμένη!
Εναλλακτικά,θα μου άρεσε να έχω ένα βιβλιοπωλείο στη Διαγώνιο Αλέα που θα πουλούσε βιβλία τόσο από τον κόσμο των μάγων,όσο και των Μαγκλ!Θα είχα και παλιές και σπάνιες εκδόσεις βιβλίων,ένα παράρτημα σαν παλαιοβιβλιοπωλείο και θα είχα κι έναν όροφο με αναπαυτικές πολυθρόνες,γραφεία,μεγάλα παράθυρα και τσάι για να κάθεται ο κόσμος και να διαβάζει!
Εναλλακτικά,θα μου άρεσε να έχω ένα βιβλιοπωλείο στη Διαγώνιο Αλέα που θα πουλούσε βιβλία τόσο από τον κόσμο των μάγων,όσο και των Μαγκλ!Θα είχα και παλιές και σπάνιες εκδόσεις βιβλίων,ένα παράρτημα σαν παλαιοβιβλιοπωλείο και θα είχα κι έναν όροφο με αναπαυτικές πολυθρόνες,γραφεία,μεγάλα παράθυρα και τσάι για να κάθεται ο κόσμος και να διαβάζει!