Τα πάντα γύρω από τα πιο διάσημα κόμικ της Ντίσνεϋ. Αγαπημένη σειρά, αγαπημένοι ήρωες, ήρωες που αντιπαθούμε, αγαπημένες ιστορίες κ.τ.λ.
+7
Jace Wayland
Minerva McGonagall
Lily Luna Potter
Tom Marvolo Riddle
Leonie Vernier
Hecate
Fleur Delacour
11 απαντήσεις
Ντίσνεϋ
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°1
Ντίσνεϋ
Τα πάντα γύρω από τα πιο διάσημα κόμικ της Ντίσνεϋ. Αγαπημένη σειρά, αγαπημένοι ήρωες, ήρωες που αντιπαθούμε, αγαπημένες ιστορίες κ.τ.λ.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Ντίσνεϋ
ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΝΤΑΙΖΥ!
Αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι η Μάτζικα ντε Σπελ, η Γκόλντι Ο'Γκίλτ και ο Ντόναλντ Ντακ (και σε μικρότερο βαθμό το άλτερ έγκο του, Φάντομ Ντακ). Σε μεγάλη εκτίμηση έχω τον Σκρουντζ ΜακΝτακ, τον Χιούι, τον Λιούι και τον Ντιούι και τον Γκαστόνε Γκάντερ. Ο Κύρος, η γιαγιά Ντακ και ο Πασχάλης είναι επίσης στις συμπάθειες μου αλλά υπάρχουν και ιστορίες τους που δεν μου άρεσαν. Και οι Μουργόλυκοι λεχουν φάση, ειδικά όταν δεν είναι απλά μερικοί νοματαίοι με ίδια ρούχα αλλά έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα, εμφάνιση κτλ.
Αντιπαθώ τον Μίκυ, την Μίνι και το υπόλοιπο συνάφι τους (ειδικά Γκούφι, Κλάραμπελ και τον άλλο τον Κλαραμπέλο). Μίκυ διαβάζω μόνο όταν έχει ιστορίες με υον επιθεωρητή, τον άλλο με τα πράσινα ρούχα και τον Μαύρο Πιτ (και την Τρούντι!).
Επίσης, δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά δεν πολυσυμπαθώ την Νταίζυ.
Αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι η Μάτζικα ντε Σπελ, η Γκόλντι Ο'Γκίλτ και ο Ντόναλντ Ντακ (και σε μικρότερο βαθμό το άλτερ έγκο του, Φάντομ Ντακ). Σε μεγάλη εκτίμηση έχω τον Σκρουντζ ΜακΝτακ, τον Χιούι, τον Λιούι και τον Ντιούι και τον Γκαστόνε Γκάντερ. Ο Κύρος, η γιαγιά Ντακ και ο Πασχάλης είναι επίσης στις συμπάθειες μου αλλά υπάρχουν και ιστορίες τους που δεν μου άρεσαν. Και οι Μουργόλυκοι λεχουν φάση, ειδικά όταν δεν είναι απλά μερικοί νοματαίοι με ίδια ρούχα αλλά έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα, εμφάνιση κτλ.
Αντιπαθώ τον Μίκυ, την Μίνι και το υπόλοιπο συνάφι τους (ειδικά Γκούφι, Κλάραμπελ και τον άλλο τον Κλαραμπέλο). Μίκυ διαβάζω μόνο όταν έχει ιστορίες με υον επιθεωρητή, τον άλλο με τα πράσινα ρούχα και τον Μαύρο Πιτ (και την Τρούντι!).
Επίσης, δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά δεν πολυσυμπαθώ την Νταίζυ.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°3
^ Α, μπα, ιδέα σου.
Αγαπάμε τα τρίδυμα, τον Σκρουτζ και τη Μάτζικα (με τον Πόε ). Κυρίως την τελευταία!
Μετά πάει ο Μίκυ, ο σκύλος του ( ), ο Ντόναλντ και Μίνι. Είχα γεμίσει το δωμάτιό μου μ' αυτούς όταν ήμουν 4 αν θυμάμαι καλά. Από λούτρινα, μέχρι ταπετσαρία. xD Μερικά λούτρινα τα 'χω ακόμα, όπως κι έναν Μίκυ που μου 'χε φέρει μια φίλη. Απ' τη Ρωσία ήταν και σίγουρα είχε μεγάλη διαφορά από αυτόν που είχα αγοράσει από την Ελλάδα.
Εκάτη, δεν μπορώ να πιστέψω πως ξέχασες τον Κύρο Γρανάζη/Εφευρέτη. Άλλη λατρεία από εκεί.
Αγαπάμε τα τρίδυμα, τον Σκρουτζ και τη Μάτζικα (με τον Πόε ). Κυρίως την τελευταία!
Μετά πάει ο Μίκυ, ο σκύλος του ( ), ο Ντόναλντ και Μίνι. Είχα γεμίσει το δωμάτιό μου μ' αυτούς όταν ήμουν 4 αν θυμάμαι καλά. Από λούτρινα, μέχρι ταπετσαρία. xD Μερικά λούτρινα τα 'χω ακόμα, όπως κι έναν Μίκυ που μου 'χε φέρει μια φίλη. Απ' τη Ρωσία ήταν και σίγουρα είχε μεγάλη διαφορά από αυτόν που είχα αγοράσει από την Ελλάδα.
Εκάτη, δεν μπορώ να πιστέψω πως ξέχασες τον Κύρο Γρανάζη/Εφευρέτη. Άλλη λατρεία από εκεί.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°4
Ρεεεε δεν τον ξέχασε! Τον έχει γραμμένο κάπου στη μέση!
Η Μάτζικα ντε Σπελ είναι αξία Και εμπνευσμένη από τη Σοφία Λόρεν, έλεγε ο Μπαρκς
Οι ιστορίες αποκλειστικά με τα τρίδυμα δεν θα πρεπε να ναι τόσο σπάνιες... =/
Ο Σκρουτζ, ειδικά στις ιστορίες του Ντον Ρόσα, και η Γκόλντι είναι ΤΟΣΟ καλοφτιαγμένοι που συγκινείσαι που στο τέλος δεν κατέληξαν μαζί (και κάθε φορά που εμφανίζεται η τούφα απ' τα μαλλιά της που χει φυλαγμένη ο χρυσός μου )
Κατά τα άλλα με την Εκάτη έχω τις ίδιες ακριβώς συμπάθειες και αντιπάθειες, με εξαίρεση τον ντετέκτιβ Μίκι που τον συμπαθώ αρκετά, αφού τα Μίκι Μυστήριο είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.
Ακολουθούν το Κόμιξ, το Μίκι Μάους(αν και του είχα μεγαλύτερη αδυναμία παλιά... :$) και μετά ό,τι βγάζει η βιβλιοθήκη κόμιξ.
Μου τη δίνει ο υπαστυνόμος Ο'Χάρα. Μου τη δίνει ο Παντάξιος, μου τη δίνει η Μαντάμ Μιμ, μου τη δίνουν οι περισσότερες ιστορίες του Βυθού από το Μεγάλο Μίκι. Μου τη δίνει αφάνταστα ο Τζον Ρόμπαξ.
Από την άλλη, συμπαθώ αρκετά τον παππού Μουργόλυκο, από την πρώτη ιστορία που διάβασα και είχε σημαντικό ρόλο (Μουργόλυκοι εναντίον Θησαυροφυλακίου-Κόμιξ), τον Λούντβιχ Φον Ντρέηκ (ΑΠΕΙΡΕΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ!), τον γλόμπο, ιδιαίτερα στις standalone ιστορίες του.
Άπειρο σεβασμό στον Κορνήλιο Κουτ!! (Εκάτη σε θέλω μαζί μου ).
Για όσους τους αρέσει η ιστορία της παλιάς, καλής λιμνούπολης έχω να προτείνω και κάποια τεύχη (Κόμιξ βεβαίως βεβαίως, μόνο αυτό δημοσιεύει κλασικούς )
Καταπληκτικά είναι το "Η Αυτού Μεγαλειότης Σκρουτζ Μακ Ντακ", τεύχος 198 (κάνει την εμφάνισή της για μία ακόμα φορά η χρυσή τούφα, και έχει μεγάλη αναφορά στον Κορνήλιο Κουτ!), και το "Όνειρο μιας ζωής", τεύχος 196 (κατά κάποιον τρόπο κάνει την εμφάνισή της η Γκόλντι και όσοι έχουν διαβάσει τον Βιο & Πολιτεία και τα Χαμένα Επεισόδια θα συγκινηθούν και στο τελευταίο καρέ ίσως κλάψουν κιόλας )
Πως είναι δυνατόν να ξέχασα το Μαύρο Φάντασμα;;;
Έχω καιρό να πέσω πάνω σε ιστορία του αλλά κάποτε ήταν ο αγαπημένος μου απ' τους κακούς. Στον Άρχοντα των Μάγων που ναι όλη η Ντίσνει μαζεμένη και αυτός ήταν ο αρχηγός των κακών, πολύ τον χάρηκα
Η Μάτζικα ντε Σπελ είναι αξία Και εμπνευσμένη από τη Σοφία Λόρεν, έλεγε ο Μπαρκς
Οι ιστορίες αποκλειστικά με τα τρίδυμα δεν θα πρεπε να ναι τόσο σπάνιες... =/
Ο Σκρουτζ, ειδικά στις ιστορίες του Ντον Ρόσα, και η Γκόλντι είναι ΤΟΣΟ καλοφτιαγμένοι που συγκινείσαι που στο τέλος δεν κατέληξαν μαζί (και κάθε φορά που εμφανίζεται η τούφα απ' τα μαλλιά της που χει φυλαγμένη ο χρυσός μου )
Κατά τα άλλα με την Εκάτη έχω τις ίδιες ακριβώς συμπάθειες και αντιπάθειες, με εξαίρεση τον ντετέκτιβ Μίκι που τον συμπαθώ αρκετά, αφού τα Μίκι Μυστήριο είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.
Ακολουθούν το Κόμιξ, το Μίκι Μάους(αν και του είχα μεγαλύτερη αδυναμία παλιά... :$) και μετά ό,τι βγάζει η βιβλιοθήκη κόμιξ.
Μου τη δίνει ο υπαστυνόμος Ο'Χάρα. Μου τη δίνει ο Παντάξιος, μου τη δίνει η Μαντάμ Μιμ, μου τη δίνουν οι περισσότερες ιστορίες του Βυθού από το Μεγάλο Μίκι. Μου τη δίνει αφάνταστα ο Τζον Ρόμπαξ.
Από την άλλη, συμπαθώ αρκετά τον παππού Μουργόλυκο, από την πρώτη ιστορία που διάβασα και είχε σημαντικό ρόλο (Μουργόλυκοι εναντίον Θησαυροφυλακίου-Κόμιξ), τον Λούντβιχ Φον Ντρέηκ (ΑΠΕΙΡΕΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ!), τον γλόμπο, ιδιαίτερα στις standalone ιστορίες του.
Άπειρο σεβασμό στον Κορνήλιο Κουτ!! (Εκάτη σε θέλω μαζί μου ).
Για όσους τους αρέσει η ιστορία της παλιάς, καλής λιμνούπολης έχω να προτείνω και κάποια τεύχη (Κόμιξ βεβαίως βεβαίως, μόνο αυτό δημοσιεύει κλασικούς )
Καταπληκτικά είναι το "Η Αυτού Μεγαλειότης Σκρουτζ Μακ Ντακ", τεύχος 198 (κάνει την εμφάνισή της για μία ακόμα φορά η χρυσή τούφα, και έχει μεγάλη αναφορά στον Κορνήλιο Κουτ!), και το "Όνειρο μιας ζωής", τεύχος 196 (κατά κάποιον τρόπο κάνει την εμφάνισή της η Γκόλντι και όσοι έχουν διαβάσει τον Βιο & Πολιτεία και τα Χαμένα Επεισόδια θα συγκινηθούν και στο τελευταίο καρέ ίσως κλάψουν κιόλας )
Πως είναι δυνατόν να ξέχασα το Μαύρο Φάντασμα;;;
Έχω καιρό να πέσω πάνω σε ιστορία του αλλά κάποτε ήταν ο αγαπημένος μου απ' τους κακούς. Στον Άρχοντα των Μάγων που ναι όλη η Ντίσνει μαζεμένη και αυτός ήταν ο αρχηγός των κακών, πολύ τον χάρηκα
Statler
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°5
^ Έπρεπε να πει περισσότερα.
Πω, ο Ο'Χάρα ήταν τόοοσο σπαστικός. Ήταν ο αγαπημένος ήρωας του διπλανού μου στο δημοτικό και μαλώναμε συνέχεια. xD
Είχα ΠΟΛΛΑ τεύχη από τέτοια κόμικ αλλά έχουν εξαφανιστεί.
Τώρα δεν μπορώ να βρω σχεδόν κανένα. Μόνο στο πλοίο όταν πηγαίνω Κρήτη.
Πω, ο Ο'Χάρα ήταν τόοοσο σπαστικός. Ήταν ο αγαπημένος ήρωας του διπλανού μου στο δημοτικό και μαλώναμε συνέχεια. xD
Είχα ΠΟΛΛΑ τεύχη από τέτοια κόμικ αλλά έχουν εξαφανιστεί.
Τώρα δεν μπορώ να βρω σχεδόν κανένα. Μόνο στο πλοίο όταν πηγαίνω Κρήτη.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Πως είναι δυνατόν να ξέχασα το Μαύρο Φάντασμα;;;
To πιστεύεις πως δεν το έβαλα γιατί δεν θυμόμουν πως το λένε?
Ναι, ο Κορνήλιος είναι για άπειρα ρισπέκτ. Όπως και η Βολκάνα ΜακΝτακ
Eπίσης αντιπαθώ σφόδρα(!) την Τζένη...
.
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°7
Hecate έγραψε:Ναι, ο Κορνήλιος είναι για άπειρα ρισπέκτ. Όπως και η Βολκάνα ΜακΝτακ
Eπίσης αντιπαθώ σφόδρα(!) την Τζένη...
Θέλω περισσότερες ιστορίες με την Βολκάνα! Α μπτγ, στο "όνειρο μιας ζωής" ο Ντόναλντ γνωρίζει και την μητέρα του όταν ήταν μικρή
Έλα ρε καλή κυράτσα είναι το Τζενάκι Αυτός που σιχαίνομαι είναι ο Λούλης Λουλάκης, ειδικά όταν γίνεται το δουλάκι της
Statler
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
Που μπορώ να το βρω το Όνειρο μιας Ζωής?
Α, ξέχασα να πω ότι σιχαίνομαι τον Φέθρυ Ντακ. Και κυρίως σιχαίνομαι να γκουγκλάρω το όνομα του για να δω αν είναι Φέθρυ ή Φέρθυ ή Φέρθρυ. Έχω βρεθεί σε παρέα 10-15 ατόμων και ο καθένας μας το θυμόταν διαφορετικά γραμμένο. Τον ηλίθιο. Νομίζω πως υπάρχει άρθρο στη Φρικηπαίδεια με αυτό ακριβώς το θέμα.
Α, ξέχασα να πω ότι σιχαίνομαι τον Φέθρυ Ντακ. Και κυρίως σιχαίνομαι να γκουγκλάρω το όνομα του για να δω αν είναι Φέθρυ ή Φέρθυ ή Φέρθρυ. Έχω βρεθεί σε παρέα 10-15 ατόμων και ο καθένας μας το θυμόταν διαφορετικά γραμμένο. Τον ηλίθιο. Νομίζω πως υπάρχει άρθρο στη Φρικηπαίδεια με αυτό ακριβώς το θέμα.
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°9
ΠΑΝΤΟΥ όπου πουλάνε κόμιξ! Εγώ το χα βρει Θεσσαλονίκη οπότε σίγουρα θα το χει και στην Αθήνα! (επίσης αν σου άρεσε το inception θα σ' αρέσει ακόμα περισσότερο αυτή η ιστορία, αφού απ' αυτήν επηρεάστηκε αρκετά ο Νόλαν)
Εγώ Φέθρυ τον ήξερα αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις και το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί επειδή δεν έχω αρκετά στοιχεία για το πως ειναι πραγματικά Είναι κατάρα σου λέω!
Εγώ Φέθρυ τον ήξερα αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις και το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί επειδή δεν έχω αρκετά στοιχεία για το πως ειναι πραγματικά Είναι κατάρα σου λέω!
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°10
Λατρεύω την Μάτζικα Ντε Σπελ και τον Φάντομ Ντακ
Από τους υπόλοιπους γυναικείους χαρακτήρες συμπαθώ ότι αντιπαθεί η Εκάτη και ο Λευτέρης, δηλαδή την Νταίζη και την Τζένη Αντίθετα δεν χώνεψα ποτέ τη Μίνι και τον Μίκυ, πολύ εξυπνάκιας και ξερόλας
Δεν συμπαθώ καθόλου μα καθόλου τον Γκαστονε, τον Φέθρυ - γλύφτης - και τον Τζον Ρόμπαξ, νεόπλουτος και κομπλεξικός.
Μου αρέσουν οι ιστορίες των Μικρών Εξερευνητών και μου αρέσει πολύ το "Βίος και Πολιτεία" των Κόμιξ, εκεί εξηγούνται πολλά για την οικογένεια Ντακ.
Στις μεγάλες αγάπες ανήκει ο Ντόλαντ, ο Κύρος και ο Λούντβιχ.
Θεωρώ ηλίθιους την μαντάμ Μιμ, τον Ο' Χάρα και τον Γκούφυ, τον τελευταίο τον βρίσκω και εξαιρετικά βαρετό.
Μεγάλες λατρείες από τα περιοδικά είναι το Μίκυ Μάους, το Κόμιξ, το Αλμανάκο και τα Κλασικά.
Λογικά η εταιρεία που έχει αναλάβει την έκδοση δεν θα έχει τα τεύχη που ψάχνετε;
Από τους υπόλοιπους γυναικείους χαρακτήρες συμπαθώ ότι αντιπαθεί η Εκάτη και ο Λευτέρης, δηλαδή την Νταίζη και την Τζένη Αντίθετα δεν χώνεψα ποτέ τη Μίνι και τον Μίκυ, πολύ εξυπνάκιας και ξερόλας
Δεν συμπαθώ καθόλου μα καθόλου τον Γκαστονε, τον Φέθρυ - γλύφτης - και τον Τζον Ρόμπαξ, νεόπλουτος και κομπλεξικός.
Μου αρέσουν οι ιστορίες των Μικρών Εξερευνητών και μου αρέσει πολύ το "Βίος και Πολιτεία" των Κόμιξ, εκεί εξηγούνται πολλά για την οικογένεια Ντακ.
Στις μεγάλες αγάπες ανήκει ο Ντόλαντ, ο Κύρος και ο Λούντβιχ.
Θεωρώ ηλίθιους την μαντάμ Μιμ, τον Ο' Χάρα και τον Γκούφυ, τον τελευταίο τον βρίσκω και εξαιρετικά βαρετό.
Μεγάλες λατρείες από τα περιοδικά είναι το Μίκυ Μάους, το Κόμιξ, το Αλμανάκο και τα Κλασικά.
Λογικά η εταιρεία που έχει αναλάβει την έκδοση δεν θα έχει τα τεύχη που ψάχνετε;
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
Ναι, είναι Toν ξαναγκούγκλαρα και είναι σίγουρα Φέθρυ. Δεν περίμενα καλύτερο όνομα από κάποια που τη λένε Λουλουμπέλ
- Οικογενειακό Δέντρο των Ντακ, Κουτ και ΜακΝτακ:
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°12
Hecate έγραψε:Ναι, είναι Toν ξαναγκούγκλαρα και είναι σίγουρα Φέθρυ. Δεν περίμενα καλύτερο όνομα από κάποια που τη λένε Λουλουμπέλ
- Οικογενειακό Δέντρο των Ντακ, Κουτ και ΜακΝτακ:
Φτιαγμένο από τον ίδιο τον Ρόσα!
Nahhh, θα θελα να ζω στη Λιμνούπολη
Και το άγαλμα του Κουτ με τα καλαμπόκια έχει ιστορία
Νομίζω έτσι έδιωξε τους Ισπανούς από το οχυρό, όταν μετά την απόφαση του Βασιλιά της Αγγλίας τους το παρέδιδε. Έριξε καλαμπόκια σε μια κατσαρόλα και άρχισαν να γίνονται ποπ κορν, αυτοι τρόμαξαν, φύγανε, και έτσι το οχυρό δεν ανήκε πια ούτε στην Ισπανία ούτε στην Αγγλία. Υποτίθεται πως είναι ανεξάρτητη περιοχή εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, μόνο η περιοχή που ήταν το όχυρό όμως, όχι όλη η Λιμνούπολη
Statler
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°13
Αχχχχ τα κομικ αυτα ειναι τελεια!!!!
λατρευω τα μικυ μυστηριο και γενικα τη σειρα μικυ μαους...!
αγαπημενες ιστοριες με πρωταγωνιστες τον ντοναλτ να ανηψακια τον σκρουτζ και τον γκαστονε πολλες φορες!!
λατρευω τα μικυ μυστηριο και γενικα τη σειρα μικυ μαους...!
αγαπημενες ιστοριες με πρωταγωνιστες τον ντοναλτ να ανηψακια τον σκρουτζ και τον γκαστονε πολλες φορες!!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°14
Αυτή η Molly Malard τι κακόκοιρο παπί που είναι
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Ναι η καψερή, σαν να το σκασε από τα μπουντρούμια είναι. Όχι ότι και ο άντρας της πάει πίσωFleur Delacour έγραψε:Αυτή η Molly Malard τι κακόκοιρο παπί που είναι
.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°16
F*ck, απορώ πως δεν είχα ανακαλύψει αυτό το τόπικ
Στα κόμιξ έχω μια μεγάλη, μια υπερτιτανογιγαντοτεράστια λατρεία που λέγεται...Σκρουτζ μακ Ντακ! Τον λατρεύω όταν βρίζει τον Ντόναλντ, όταν του φωνάζει έξω από το σπίτι του με τις ώρες για να πληρώσει το νοίκι, όταν μετράει τα λεφτά του, όταν κάνει λεφτόλουτρο, όταν ΠΑΝΤΑ κερδίζει τη Μάτζικα!
Η μάτζικα πάλι δεν είναι λατρεία μου, μια αποτυχημένη είναι, προτιμω μια άλλη μάγισσα που είχε στον άρχοντα των μάγων, τη Νεράγια
Επίσης δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αν και μου τη σπάει, λατρεύω τις ιστορίες με τον Γκαστόνε, ειναι φοβερή μούρη ο τύπος.
Ο Μίκυ ντάξει, είναι απλά ρισπεκτ. Είναι πανέξυπνος, αστείος, υπέροχος! Αλλά η δεύτερη μεγάλη μου λατρεία μετά τον Σκρουτζ είναι ο Γκούφυ. Ατακάρες , χώρια που στις γκάφες είναι απλά εγώ
Τα τρίδυμα εκτός απο μερικές περιπτώσεις τα βαριέμαι
Όπως και όλη τη γυναικοπαρεα Μιννι, νταιζυ, κλαραμπελ
το πιο ΡΙΣΠΕΚΤ ζευγάρι είναι Ο Μαύρος πητ με την Τρουντι
Επίσης έχω μια τεράστια αγάπη για τον Κύρο και της εφευρέσεις του
Και για τον Πασχάλη, που θέλω οπωσδήποτε να φάμε μια μέρα μαζί
Στα κόμιξ έχω μια μεγάλη, μια υπερτιτανογιγαντοτεράστια λατρεία που λέγεται...Σκρουτζ μακ Ντακ! Τον λατρεύω όταν βρίζει τον Ντόναλντ, όταν του φωνάζει έξω από το σπίτι του με τις ώρες για να πληρώσει το νοίκι, όταν μετράει τα λεφτά του, όταν κάνει λεφτόλουτρο, όταν ΠΑΝΤΑ κερδίζει τη Μάτζικα!
Η μάτζικα πάλι δεν είναι λατρεία μου, μια αποτυχημένη είναι, προτιμω μια άλλη μάγισσα που είχε στον άρχοντα των μάγων, τη Νεράγια
Επίσης δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αν και μου τη σπάει, λατρεύω τις ιστορίες με τον Γκαστόνε, ειναι φοβερή μούρη ο τύπος.
Ο Μίκυ ντάξει, είναι απλά ρισπεκτ. Είναι πανέξυπνος, αστείος, υπέροχος! Αλλά η δεύτερη μεγάλη μου λατρεία μετά τον Σκρουτζ είναι ο Γκούφυ. Ατακάρες , χώρια που στις γκάφες είναι απλά εγώ
Τα τρίδυμα εκτός απο μερικές περιπτώσεις τα βαριέμαι
Όπως και όλη τη γυναικοπαρεα Μιννι, νταιζυ, κλαραμπελ
το πιο ΡΙΣΠΕΚΤ ζευγάρι είναι Ο Μαύρος πητ με την Τρουντι
Επίσης έχω μια τεράστια αγάπη για τον Κύρο και της εφευρέσεις του
Και για τον Πασχάλη, που θέλω οπωσδήποτε να φάμε μια μέρα μαζί
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
^Πως σκέφτεσαι να τον κάνεις; Ψητο;
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°18
λοιπον εμενα ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Σκρουτζ...λατρεψα τον βιο και την πολιτεια αλλα και τα χαμενα επεισοδια
Mrs Lovett- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°19
Τρελαινομαι για τις αντιδρασεις του Σκρουτζ ΜακΝτακ οταν μαλωνει με το Ντοναλτ και οταν χανει την τυχερη του δεκαρα.
Μ αρεσει πολυ οταν ο Ντοναλτ,αναγκαζεται να βγει απο το αραλικι του,για να παρει μερος σε μια περιπετεια.
Μ αρεσει πολυ οταν ο Ντοναλτ,αναγκαζεται να βγει απο το αραλικι του,για να παρει μερος σε μια περιπετεια.
I don't have any reasons
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
Perenelle Flamel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8686
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
Magical Identity
Today's thought: better run, better run...
- Δημοσίευση Ν°20
πωωω τι τοπικ ξεθαψα παλι!!!
ενα σας λεω!!!εχω 9 κουτες με κομιξ της ντισνευ
δεν εμεινε τιποτα να πω τα ειπατε ολα πιστευω...
Το μονο που θελω να πω ειναι: .ΦΕΡΤΕ.ΠΙΣΩ.ΤΟΝ.DON.ROSA.
ενα σας λεω!!!εχω 9 κουτες με κομιξ της ντισνευ
δεν εμεινε τιποτα να πω τα ειπατε ολα πιστευω...
Το μονο που θελω να πω ειναι: .ΦΕΡΤΕ.ΠΙΣΩ.ΤΟΝ.DON.ROSA.
*
*
" t h i n k i n g "
- :
Hufflepuff Fiction Team
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
δεν μου αρεσουν γενικα!!ειναι χαλια και λιγο μπεμπεκιστικα!
Perenelle Flamel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8686
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
Magical Identity
Today's thought: better run, better run...
- Δημοσίευση Ν°22
^αν ξέρεις που να ψάξεις και ποια από αυτά να αγοράσεις τότε δεν είναι!
*
*
" t h i n k i n g "
- :
Hufflepuff Fiction Team
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°23
Ωωωωω, αγαπημένα! Όλα! Τα μίκυ μυστήριο είναι μαμάτα, μα ειδικά οι ιστορίες με τον Σκρουτζ και τον Ντόναλντ!Αγαπώ Ντίσνευ! Παλιά έβλεπα κινούμενα σχέδια, είχε ένα μαμάτο πρόγραμμα στην ΝΕΤ (όταν υπήρχε) με τον Μίκυ και όλους τους υπόλοιπους. Τώρα πάλι δεν ντρέπομαι να πω πως μόλο που είμαι σχεδόν 15, μαρέσουν τα κόμικς με τους ήρωες της Ντίσνευ. Είναι τα ΜΌΝΑ κόμικς που διαβάζω, πέρα από αρκά οφ κόουρς!
Hrw Black Snape- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Αnyone who thinks sitting in a church can make you a christian,must also think that sitting in a garage can make you a car
- Δημοσίευση Ν°24
Μ' αρέσει ο,τι έχει βγάλει η Ντίσνεϋ με ιδιαίτερη αδυναμία σε Γκούφι (ταυτίζομαι,ας το παραδεχτώ), Ντόναλτ (ΛΑΤΡΕΙΑ) και Μάτζικα (θεάρα)!! Άλλα μπορώ να πω ότι, εκτός των περισσότερων γυναικών, μ' αρέσουν οοοοοοοοοοοόλοι!!!
Επίσης, δεν έχει γίνει καμία αναφορά στις ταινίες της Ντίσνεϋ!!Τι γίνεται, κανένας δεν έχει εξτασιαστεί με τη Μουλάν (αγαπημένη), τον Κούζκο, την Κρουέλα και λοιπές επικές μορφές!!Προσωπικά πάντως τρελαίνομαι!!!
Επίσης, δεν έχει γίνει καμία αναφορά στις ταινίες της Ντίσνεϋ!!Τι γίνεται, κανένας δεν έχει εξτασιαστεί με τη Μουλάν (αγαπημένη), τον Κούζκο, την Κρουέλα και λοιπές επικές μορφές!!Προσωπικά πάντως τρελαίνομαι!!!
- home sweet home:
- it all ends here:
- If you don't stand for something,
you will fall for anything...