Ελλίζα ένα θα σου πω: έχω να μπω 2 μέρες και δεν προλαβαίνω να ανασάνω
Δεν υπόσχομαι, αλλά θα κάνω ό,τι μπορω για το σ/κ.
ΕυχαριστωSelina έγραψε:Καλα αμα δε θες να μου πεις...Εγω παντως δεν εχω προβλημα...Αν θες κατι...~Emperor Belisarius~ έγραψε:Αστο βρε Δαναη μου
Γεια σου Μυρτω :shy:-:
Εισαι τρελη,δν χρειαζεται να σε βγαλω εγωMinerva McGonagall έγραψε:Πές του τα και θα με βγάλει τρελή
Ελλίζα ένα θα σου πω: έχω να μπω 2 μέρες και δεν προλαβαίνω να ανασάνω
Δεν υπόσχομαι, αλλά θα κάνω ό,τι μπορω για το σ/κ.
Δεν μου απαντάς και ανυσηχώ!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Για την Μαριλενα που ειναι λιγο παλαβιαρα ,ναι μπορει .Sorazal the Erized έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:Αυτο ειναι σατανικο?
Τι σε ταιζουνε πια βρε Μαριλενα ?
Αυτό ----> είναι το κατ'εξοχήν σατανικό εμοτικον.
Γεια σου Λαζαρε
Γτ οχι Μυρτω?
Ελα μου ,ποσταρανε ολοι μαζι και σε εχασα ΣυλιαSylvie Lovegood έγραψε:Δεν μου απαντάς και ανυσηχώ!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Για την Μαριλενα που ειναι λιγο παλαβιαρα ,ναι μπορει .Sorazal the Erized έγραψε:
Αυτό ----> είναι το κατ'εξοχήν σατανικό εμοτικον.
Γεια σου Λαζαρε
Γτ οχι Μυρτω?
Γιατι εισαι τοσο καλη μαζι μου?Selina έγραψε:Ελα πες το...
Rose Tonks έγραψε:Kλέα!!
Τι κανεις?
Γιατι ξερεις ουτε εγω ειμαι παντα σε καλη διαθεση (ασχετα που ειμαι σημερα) και αρα μπορω να σε καταλαβω...~Emperor Belisarius~ έγραψε:Γιατι εισαι τοσο καλη μαζι μου?Selina έγραψε:Ελα πες το...
Selina έγραψε:Γιατι ξερεις ουτε εγω ειμαι παντα σε καλη διαθεση (ασχετα που ειμαι σημερα) και αρα μπορω να σε καταλαβω...~Emperor Belisarius~ έγραψε:Γιατι εισαι τοσο καλη μαζι μου?Selina έγραψε:Ελα πες το...
Cleah Weasley έγραψε:Συνεννόηση μπουζούκι είμαστεRose Tonks έγραψε:Kλέα!!
Τι κανεις?
Ευτυχώς δεν είμαι πια αρρωστούλα , δεν έχω σχολείο και γενικώς είμαι μια χαρά
Εσύ, καιρό έχω να σε δω εδώ !
Ρίξε μια ματιά στις δυο προηγούμενες σελίδες!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Ελα μου ,ποσταρανε ολοι μαζι και σε εχασα ΣυλιαSylvie Lovegood έγραψε:Δεν μου απαντάς και ανυσηχώ!~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Για την Μαριλενα που ειναι λιγο παλαβιαρα ,ναι μπορει .
Γεια σου Λαζαρε
Γτ οχι Μυρτω?
Δαναη
Τιποτα ντε...~Emperor Belisarius~ έγραψε:Selina έγραψε:Γιατι ξερεις ουτε εγω ειμαι παντα σε καλη διαθεση (ασχετα που ειμαι σημερα) και αρα μπορω να σε καταλαβω...~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Γιατι εισαι τοσο καλη μαζι μου?
Ευχαριστω Δαναιτσα
αχχχ βαριεμαι :shy:-:Sylvie Lovegood έγραψε:Ρίξε μια ματιά στις δυο προηγούμενες σελίδες!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Ελα μου ,ποσταρανε ολοι μαζι και σε εχασα ΣυλιαSylvie Lovegood έγραψε:
Δεν μου απαντάς και ανυσηχώ!
Δαναη
Από χθες το μεσημέρι..
Μαριλενα δν μπορω να το κανω αυτο. Εσυ ομως μπορειςMinerva McGonagall έγραψε:Χριστόφορε πάνε φτυσε τα μπούτια σου και κάνε τσουλήθρα
Άρα ένας συνδιασός των όσων μου χεις είναι αρκετός...Κρίμα...~Emperor Belisarius~ έγραψε:Συλια οχι δν εχω εξελιξεις...
Γεια σου Μαρια
Cleah Weasley έγραψε:Ευχαριστώ Μυρτώ
Από χθες το μεσημέρι..
Λεπτομέρειες ...