Βγάλτους!!! Χαχαχα Ντάξει πέρασες το Τεστ... Λοιπόν στις 22.50 φεύγω... Ο Λάζαρος άμα με έβλεπε θα μου έλεγε πως πάλι δηλώνω πότε θα φύγω... Μάλλον φεύγω τώρα για να έρθει και η Μυρτώ (Rose Tonks) για να μιλήσετε γιατί με εμένα έχει κόψει κάθε επαφή!
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Έχω ήδη αποφασίσει ! Θα έχει θέμα κούνια μπέλα αλλά προσπαθώ να βρω μια εικόνα για την υπογραφή μου αλλά ακόμα δεν μπορώ να διαλέξω Έχεις να μου προτείνεις καμία ;
Βρήκα εικόνα για υπογραφή αλλά σκέφτομαι να βάλω μια από τις δύο που μου έδωσες για αβαταρ . Σε ευχαριστώ και πάλι ! Να σε ρωτήσω γιατί συνέχεια θέλεις να προτείνεις εικόνες σε κάποιον τόσο πολύ σου αρέσει ;
Βασικά μου αρέσει να κοιτάω φωτογραφικό υλικό και για δικής μου προσωπικής χρήσεως. Ακόμα θέλω να βοηθάω τα μέλη του φόρουμ μας για να μην δυσκολεύονται πουθενά.