Αν είναι δυνατόν... Χαχαχαχαχαχα
Καλημέρα!
Δεν τα έχω ακούσει! Μην με σκοτώσεις!dREAm Girl έγραψε:Oh... Πάντα το λάτρευα αυτό το κομμάτι, αλλά τώρα έχω κολλήσει με το All the right moves από one republic.Sylvie Lovegood έγραψε:τώρα έχω κολλήσει με το Once upon a December...
Περαστικούλια ότι κι αν έχεις!
Thanks.
dREAm Girl έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Αν είναι δυνατόν... Χαχαχαχαχαχα
Καλημέρα!
Να το ακούσεις.Sylvie Lovegood έγραψε:Δεν τα έχω ακούσει! Μην με σκοτώσεις!
Μια χαρά είμαι, εσύ;Nicolo Machiavelli έγραψε:τι κανεις?
Ρέα ανυσηχώ με την τόσο ήρεμη αντίδραση σου!dREAm Girl έγραψε:Να το ακούσεις.Sylvie Lovegood έγραψε:Δεν τα έχω ακούσει! Μην με σκοτώσεις!
εγώ έχω κολλήσει με αυτόSylvie Lovegood έγραψε:τώρα έχω κολλήσει με το Once upon a December...
Χαχ, κρίμα. Για να ξέρεις όταν το δεις... Έχω τις ήρεμες αντιδράσεις του LightSylvie Lovegood έγραψε:όχι...δεν το τελείωσα...το άφησα κάπου στην μέση...αργούν να ξεκινήσουν τα επεισόδια και βαριέμαι να περιμένω....
Death Note και Elfen Lied για αρχή.Nicolo Machiavelli έγραψε:μια χαρα ειμαι Ρεα μα θελω να αρχισω κι εγω να βλεπω ανιμε ολοι βλεπουν πια σιγουρα θα ειναι που ωραια ... εχεις να μου προτεινεις καποια με Ελληνικους υποτιτλους?
Έχω το δικαίωμα να κολλήσω και εγώ!Rose Weasley έγραψε:εγώ έχω κολλήσει με αυτόSylvie Lovegood έγραψε:τώρα έχω κολλήσει με το Once upon a December...
γεια
Πρόσεχε πως μιλάς για τον Light μου!Nicolo Machiavelli έγραψε:Πολυ ωραιο ειναι Ρεα αλλα αυτος ο Light ειναι λιγο τρελιαρης
Sylvie Lovegood έγραψε:Έχω το δικαίωμα να κολλήσω και εγώ!Rose Weasley έγραψε:εγώ έχω κολλήσει με αυτόSylvie Lovegood έγραψε:τώρα έχω κολλήσει με το Once upon a December...
γεια
Γεια σου Χρυς!Mantalyne έγραψε:Hello ...
Whassupp?
Εγώ το άκουσα πρώτη!Rose Weasley έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Έχω το δικαίωμα να κολλήσω και εγώ!Rose Weasley έγραψε:
εγώ έχω κολλήσει με αυτό
γεια
εγώ το κόλλησα πρώτη