FoNikos21 έγραψε:
εκεινο το ασπρο σπιτι που λεγαμε επιβαλεται και γρηγορα!
FoNikos21 έγραψε:
Δανάη...Selina έγραψε:Καλο ειναι...Αλλα εμενα μου αρεσει ολη η γλωσσα χωρις προτιμησεις...Αλλα ελεος πια με τη φιλια και την αγαπη...Μας εχει πρηξει και στα Γερμανικα και τωρα θα αρχισουμε και στη Γλωσσα...Περσι με τα ΜΜΕ φετος με αυτο...
Κλέα δεν είναι όλα ψέματα! Ειδικά τα 2 τελευταία δεν είναι!Cleah Weasley έγραψε:^Πόσο παίζει να τα ακούω από μικρή αυτά και ενώ ξέρω πως είναι απίθανα συνεχίζω να τα πιστεύω
Εγώ δεν προλαβαίνω να διαβάσω καλά καλά τα σχολικά μερικές φορέςMadame Maxime έγραψε:^Συμφωνώ. Μερικές φορές νιώθω τύψεις ακόμη και όταν διαβάζω εξωσχολικά βιβλία.
Ποτέ!Selina έγραψε:Σιλια;;; Παραφερεσαι...
Εγώ απλά δεν διαβάζω τα σχολικά και τα ξεκινώ το πρωινό της επόμενης μέρας.dREAm Girl έγραψε:Εγώ δεν προλαβαίνω να διαβάσω καλά καλά τα σχολικά μερικές φορέςMadame Maxime έγραψε:^Συμφωνώ. Μερικές φορές νιώθω τύψεις ακόμη και όταν διαβάζω εξωσχολικά βιβλία.
Εγω για το καλο σου το λεω...Καλα οταν ειμαστε οι δυο μας αλλα τωρα μς βλεπουν...Sylvie Lovegood έγραψε:
Ποτέ!
Δεν πειράζει! Δεν έχω πρόβλημα με το να καίγομαι δημοσίως!Selina έγραψε:Εγω για το καλο σου το λεω...Καλα οταν ειμαστε οι δυο μας αλλα τωρα μς βλεπουν...Sylvie Lovegood έγραψε:
Ποτέ!
Υπομονή.dREAm Girl έγραψε:Λίζα, το δοκίμασα, δεν προλαβαίνω. Πραγματικά δεν έχω χρόνο...
Prince le Mort έγραψε:88 γαλέρες!
Μπράβο μυρτώ!!!