Τρελα εχω παντα...Δε στερευει ποτε...
Γεια σου Νικο...
Γεια σου Πανο!
Καλησπέρα στο όμορφο φρυδάκι.,FoNikos21 έγραψε:Καλησπέρες!
ωχSelina έγραψε:Εμμμ αυτο που ειχα δεν ηταν τρελα ηταν ξεσπασμα μπορω να πω...
Madame Maxime έγραψε:Καλησπέρα στο όμορφο φρυδάκι.,FoNikos21 έγραψε:Καλησπέρες!
Δεν θα στον φάει! Πάντα τον είχε!Rose Weasley έγραψε:ωχSelina έγραψε:Εμμμ αυτο που ειχα δεν ηταν τρελα ηταν ξεσπασμα μπορω να πω...
εεε δεν θα μου φας και τον τίτλο
Sylvie Lovegood έγραψε:Δεν θα στον φάει! Πάντα τον είχε!Rose Weasley έγραψε:ωχSelina έγραψε:Εμμμ αυτο που ειχα δεν ηταν τρελα ηταν ξεσπασμα μπορω να πω...
εεε δεν θα μου φας και τον τίτλο
Μη μου θυμίζεις τον ήλιο. Σήμερα έβρεξε τόοοοοοοοοοοοσο όμορφα!FoNikos21 έγραψε:Καλησπέρα στα φουσκωμένα με ήλιο μαγουλάκιαMadame Maxime έγραψε:Καλησπέρα στο όμορφο φρυδάκι.,FoNikos21 έγραψε:Καλησπέρες!
Madame Maxime έγραψε:Μη μου θυμίζεις τον ήλιο. Σήμερα έβρεξε τόοοοοοοοοοοοσο όμορφα!FoNikos21 έγραψε:Καλησπέρα στα φουσκωμένα με ήλιο μαγουλάκιαMadame Maxime έγραψε:Καλησπέρα στο όμορφο φρυδάκι.,FoNikos21 έγραψε:Καλησπέρες!
Ναι ,ναι!Madame Maxime έγραψε:Μη μου θυμίζεις τον ήλιο. Σήμερα έβρεξε τόοοοοοοοοοοοσο όμορφα!FoNikos21 έγραψε:Καλησπέρα στα φουσκωμένα με ήλιο μαγουλάκιαMadame Maxime έγραψε: Καλησπέρα στο όμορφο φρυδάκι.,
Θα στους συστήσω!Goddess of Evil έγραψε:Θέλω να μου τους συστήσεις αυτούς τους γιατρους Σίλια...Έτσι προληπτικά !!!
Χμ... Το κυριότερο είναι να μπορεί ο MerlinFoNikos21 έγραψε:Απο σένα θέλω νεότερα για το τι θα κάνουμε στη πρεμιέρα
κρίμαSylvie Lovegood έγραψε:Κρίμα που οι δικιοί μου οι γιατροί μοιάζουν σε εμένα και δεν δίνουν τις ίδιες συμβουλές με τους υπόλοιπυς, Μαράκι!
Mantalyne έγραψε:Hello...
Εγώ να δεις.FoNikos21 έγραψε:Ανυπομονώ Ρεάκι
Θα στους συστήσω! [/quote]Goddess of Evil έγραψε:Θέλω να μου τους συστήσεις αυτούς τους γιατρους Σίλια...Έτσι προληπτικά !!!
Περπατούσα με τη φίλη μου για να πάμε φροντιστήριο και με βρέξανε με λασπόνερα.FoNikos21 έγραψε:Σήμερα μας πήρε και μας σήκωσε
Γειαααααα!Mantalyne έγραψε:Hello...
Ναι...σε λυπάμαι πολύ...Rose Weasley έγραψε:κρίμαSylvie Lovegood έγραψε:Κρίμα που οι δικιοί μου οι γιατροί μοιάζουν σε εμένα και δεν δίνουν τις ίδιες συμβουλές με τους υπόλοιπυς, Μαράκι!
dREAm Girl έγραψε:Εγώ να δεις.FoNikos21 έγραψε:Ανυπομονώ Ρεάκι