Είμαι λίγο καλά και πολύ χάλια...
Συμπέρασμα:
Μαύρο χάλι!
Pro;
Ποιο Pro από όλα;
Γιατί καλέ?Prince le Mort έγραψε:Δεν με απασχολεί!
Καλά θα σου πω...
Είμαι λίγο καλά και πολύ χάλια.
Συμπέρασμα:
ΧΑΛΙΑ!
Γεια σου Δημητρούκο!Gellert έγραψε:Γεια σας παιδιααα
Γεια σου Δαναούλα!Selina έγραψε:Γεια σου Σιλιακι...
Selina έγραψε:Τι πιο αποτελεσματικο απο μια καταληψη;;;Ο διαλογος ισως...
Δημητρη εμενα με λενε Δαναη (σιγα το νεο) χαρηκα...
Κανεις...Το θεμα ειναι οτι ουτε αυτα τα 17χρονα παιδια θελουν να μιλησουν...Και επισης αυτα τα δεκαεπταχρονα παιδια ειναι μελλοντικοι ενηλικοι που θα πρεπει να εχουν αποψη και γνωμη για ολα...Αν απο τωρα καταφευγουν αμεσως στην καταληψη...Goddess of Evil έγραψε:Ποιος κάθετε να κάνει διάλογο με 17χρονα παιδιά ???
Selina έγραψε:Κανεις...Το θεμα ειναι οτι ουτε αυτα τα 17χρονα παιδια θελουν να μιλησουν...Και επισης αυτα τα δεκαεπταχρονα παιδια ειναι μελλοντικοι ενηλικοι που θα πρεπει να εχουν αποψη και γνωμη για ολα...Αν απο τωρα καταφευγουν αμεσως στην καταληψη...Goddess of Evil έγραψε:Ποιος κάθετε να κάνει διάλογο με 17χρονα παιδιά ???
Πανο λυπαμαι...
Σε κοροιδευαν;;; Τι να πω;;;Γιατι ολες εκει μεσα τα εχουν με καποιον;;;Sylvie Lovegood έγραψε:Παιδιά γιατί έχετε κολλήσει όλοι στις σχέσεις? Εμένα το πρωί με κορόιδευαν πως δεν τα έχω φτιάξει με κάποιον! Τους είπα πως τα έχω φτιάξει με κάποιον, έτσι για σπάσιμο, και έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Γιατί άραγε?
Έλεος πια με αυτές τις καταλήψεις φέτος...
Prince le Mort έγραψε:Νομίζω πως το παίζουν ψωνάρες...
Ναι...όλη τους η ζωή γυρνάει γύρω από τον έρωτα! Δεν σκέφτονται πως υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα!Goddess of Evil έγραψε:Prince le Mort έγραψε:Νομίζω πως το παίζουν ψωνάρες...
συμφωνώ΄...ούτε εγώ τα έχω φτιάξει με κανένα αλλά οι περισσότεροι τα θεωρούν δεδομένο πως πρέπει να σου αρέσει κάποιος δεν δέχονται ως απάντηση το αντίθετο....
Prince le Mort έγραψε:Μα αυτό κανονίζει την ζωή άλλων ανθρώπων και συγκεκριμένα ΑΝΗΛΙΚΩΝ!
Κάποιοι μαντράχαλοι πηγαίνουν κλείνουν της εισόδους φωνάζουν και εμείς τι να κάνουμε;
Αυτοί πάνε 2α Λυκείου! Τι να τους πούμε;;;
Νομίζω πως είναι φασιστικό γιατί το εκείνες τις εποχές έτσι ήταν...Πήγαιναν με τα όπλα και τι να κάνουν οι πολιτες; Αντίρηση; Μπαμ!
Καντε διαμαρτυρια στην καταληψη...Βγειτε εξω με καθε τροπο και καθιστε εξω απο το σχολειο κοιταζοντας τους...Για δευτερα Λυκειου καταλαβαινω τα ειδη προβληματων που μπορει να εχει καποιος αλλα τωρα δευτερα γυμνασιου ειναι απαραδεκτο...Prince le Mort έγραψε:Μα αυτό κανονίζει την ζωή άλλων ανθρώπων και συγκεκριμένα ΑΝΗΛΙΚΩΝ!
Κάποιοι μαντράχαλοι πηγαίνουν κλείνουν της εισόδους φωνάζουν και εμείς τι να κάνουμε;
Αυτοί πάνε 2α Λυκείου! Τι να τους πούμε;;;
Νομίζω πως είναι φασιστικό γιατί το εκείνες τις εποχές έτσι ήταν...Πήγαιναν με τα όπλα και τι να κάνουν οι πολιτες; Αντίρηση; Μπαμ!
Νομίζεις πως θα τα φτιάξουμε ποτέ?Prince le Mort έγραψε:Και αυτός που σου αρέσει;
Μαρία το παραπάνω μήνυμα ήταν για εσένα