Avada Kedavra έγραψε:όχι
ευχαριστω Αντρεα για την υποστηριξη Και μην την ακους για το κλαμπ δες τι εχει γραψει σητν υπογραφη της που το παιζει σε διπλο ταμπλο η αθλια
Avada Kedavra έγραψε:όχι
Αφού μπορώ γιατί να μην το κάνω?Nicolo Machiavelli έγραψε:Avada Kedavra έγραψε:όχι
ευχαριστω Αντρεα για την υποστηριξη Και μην την ακους για το κλαμπ δες τι εχει γραψει σητν υπογραφη της που το παιζει σε διπλο ταμπλο η αθλια
Κοίτα τι κατακτήσεις έχω!Nicolo Machiavelli έγραψε:για ηρεμησε λιγο ανωμαλο ρημα που μπορεις κιολας ακους εκει θρασος τα σημερινα νιατα
Ο Αντρεας ειναι ο Διας και εγω ο Παπας τι προβλημα εχεις?
Αυτός ο συγκεκριμένος λίγο ακόμη και θα αποκτήσει!Isabella Black έγραψε:Γιατί να γίνεις φυτό;
Και καταρχάς μη λέμε φυτό...
Αυτό είναι χαζός χαρακτηρισμός....
Τα παιδιά που μόνο διαβάζουν έχουν πολλά αλλά χλωροφύλλη όχι ακόμα
Αυτές που βλέπεις!Nicolo Machiavelli έγραψε:τι κατακτησεις εχεις μωρη? Σου ειπα να παιρνεις τα φαρμακα σου γιατι δεν τα παιρνεις.Μου λες?
Rose Weasley έγραψε:ωχ μέχρι και οι ψευτο καβγάδες σας λεχουν καταντήσει βαρετοί
Μα ψευτό? Γιατί ψευτό? Εξηγησέ μου γιατί ψευτό!Rose Weasley έγραψε:όπως τ'ακούς
Nicolo Machiavelli έγραψε:πφφ
- Σπόιλερ:
γλειφτρα
Nicolo Machiavelli έγραψε:ευχαριστω πολυ Μαρσυ Φαινεται απο μακρια η αληθινη ζαχαροπλαστισα οχι σαν καποιους καποιους
Sylvie Lovegood έγραψε:Βρε άντε μου τον Άδη!
Εγώ δεν γλύφω! Την αλήθεια λέω! Αφού με υπερασπίζεται κάνει την δουλειά του!
Εξήγησε μου!Rose Weasley έγραψε:γιατί έτσι
Αυτό λέω και εγώ!Sorazal the Erized έγραψε:Nicolo Machiavelli έγραψε:πφφ
- Σπόιλερ:
γλειφτραNicolo Machiavelli έγραψε:ευχαριστω πολυ Μαρσυ Φαινεται απο μακρια η αληθινη ζαχαροπλαστισα οχι σαν καποιους καποιους
Έλεγες κάτι???Sylvie Lovegood έγραψε:Βρε άντε μου τον Άδη!
Εγώ δεν γλύφω! Την αλήθεια λέω! Αφού με υπερασπίζεται κάνει την δουλειά του!
Δεν σε υπερασπίζομαι βασικά. Απλά κάνω την δουλειά μου.