jate έγραψε:anthian9 έγραψε:Σου έχω πει ποτέ πόσο συμπάσχω μαζί σου;jate έγραψε:screw you.Πραγματικά
Δεν χρειάζεται να μου το πεις Το νιώθω!Τι σόι soulmates θα ήμασταν αλλιώς;
yeaaah, i remember those times!
We'll take over the world.
jate έγραψε:anthian9 έγραψε:Σου έχω πει ποτέ πόσο συμπάσχω μαζί σου;jate έγραψε:screw you.Πραγματικά
Δεν χρειάζεται να μου το πεις Το νιώθω!Τι σόι soulmates θα ήμασταν αλλιώς;
Μέσα έπεσες! Βασικά τώρα τελευταία σκεφτόμουν βασικά να πάω κάπου άλλου που αν το πω εδώ θα με πάρουν με τις ντομάτες...Selina έγραψε:Που σκεφτεσαι να πας;;;Νομιζω πως ξερω που σκεφτεσαι να πας...Sylvie Lovegood έγραψε:Εγώ είμαι ακόμη σπίτι μου γιατί εκεί που σκέφτομαι να πάω δεν έχει Ίντερνετ και επείσης βαριέμαι να καθαρίσω το μέρος!
- Σπόιλερ:
Στο παλιο σας σπιτι ετσι δεν ειναι;;;
Αγαπάμε L!Avada Kedavra έγραψε:Πονάνε τα πόδια μου
Θα στο εξηγήσω εγώ! Είναι τόσο καλοί που δεν χρειάζεται να κοιτάνε τον ασθενή! Όπως γίνετε όταν γράφεις στον υπολογιστή! Στην αρχή κοιτάς τα γράμματα και όταν γίνεις αρκετά καλός το χέρι πάει μόνο του!India Selwyn Jones έγραψε:Πως τα καταφέρνουν στο Grey's anatomy και κάνουν εγχειρήσεις χωρίς να κοιτάνε τον ασθενή και μιλώντας μεταξύ τους ποτέ δεν θα το καταλάβω
Όπως και στο πιάνο.Sylvie Lovegood έγραψε:Θα στο εξηγήσω εγώ! Είναι τόσο καλοί που δεν χρειάζεται να κοιτάνε τον ασθενή! Όπως γίνετε όταν γράφεις στον υπολογιστή! Στην αρχή κοιτάς τα γράμματα και όταν γίνεις αρκετά καλός το χέρι πάει μόνο του!India Selwyn Jones έγραψε:Πως τα καταφέρνουν στο Grey's anatomy και κάνουν εγχειρήσεις χωρίς να κοιτάνε τον ασθενή και μιλώντας μεταξύ τους ποτέ δεν θα το καταλάβω
Ακριβώς!Madame Maxime έγραψε:Όπως και στο πιάνο.Sylvie Lovegood έγραψε:Θα στο εξηγήσω εγώ! Είναι τόσο καλοί που δεν χρειάζεται να κοιτάνε τον ασθενή! Όπως γίνετε όταν γράφεις στον υπολογιστή! Στην αρχή κοιτάς τα γράμματα και όταν γίνεις αρκετά καλός το χέρι πάει μόνο του!India Selwyn Jones έγραψε:Πως τα καταφέρνουν στο Grey's anatomy και κάνουν εγχειρήσεις χωρίς να κοιτάνε τον ασθενή και μιλώντας μεταξύ τους ποτέ δεν θα το καταλάβω
Madame Maxime έγραψε:Όπως και στο πιάνο.Sylvie Lovegood έγραψε:Θα στο εξηγήσω εγώ! Είναι τόσο καλοί που δεν χρειάζεται να κοιτάνε τον ασθενή! Όπως γίνετε όταν γράφεις στον υπολογιστή! Στην αρχή κοιτάς τα γράμματα και όταν γίνεις αρκετά καλός το χέρι πάει μόνο του!India Selwyn Jones έγραψε:Πως τα καταφέρνουν στο Grey's anatomy και κάνουν εγχειρήσεις χωρίς να κοιτάνε τον ασθενή και μιλώντας μεταξύ τους ποτέ δεν θα το καταλάβω
Πάντα!India Selwyn Jones έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Όπως και στο πιάνο.Sylvie Lovegood έγραψε:
Θα στο εξηγήσω εγώ! Είναι τόσο καλοί που δεν χρειάζεται να κοιτάνε τον ασθενή! Όπως γίνετε όταν γράφεις στον υπολογιστή! Στην αρχή κοιτάς τα γράμματα και όταν γίνεις αρκετά καλός το χέρι πάει μόνο του!
Σωστές κορίτσια