παντως το χθεσινο ηταν πολυ συγκινητικο...
Αν και σκιαχτηκα λιγο στην αρχη
Christina Granger έγραψε: Λιγο αργα δεν προχωραει?? Εχει πολλες συναισθηματικες σκηνες και η πλοκη δδεν προχωραει καθολου...
Mrs Lovett έγραψε:Christina Granger έγραψε: Λιγο αργα δεν προχωραει?? Εχει πολλες συναισθηματικες σκηνες και η πλοκη δδεν προχωραει καθολου...
Βασικα και στο βιβλιο ετσι ειναι.Δε βασιζεται πολυ στην πλοκη η στις ανατροπες και περνουσε καποιο διαστημα μεχρι να εχουμε καποια εξελιξη.Υπαρχουν και σημαντικες εξελιξεις,αλλα κυριως περιγραφεται η καθημερινοτητα και τα συναισθηματα των κατοικων της Πλακας και της Σπιναλογκας.
Οποτε φανταζομαι και η σειρα καπως ετσι θα ειναι,αφου ειναι κυριως δραματικη.
Τωρα,το δευτερο επεισοδιο μου αρεσε.Αν και η εισοδος της Ελενης και του Δημητρακη στο νησι,δεν ηταν τοσο τρομακτικη και δραματικη στο βιβλιο.Στην αρχη μου φανηκε καπως υπερβολικο,αλλα μετα καταλαβα οτι μαλλον ηταν σκηνοθετικη αποψη να βλεπουμε την εισοδο μεσα απο τα ματια της Ελενης και του παιδιου,οπου μεσω της συναισθηματικης τους φορτισης,σιγουρα τους φανηκε εξωπραγματικα τρομακτικη.
Takis έγραψε:Η αδερφη μου το τλειωσε σε δυο μερες
Ernest Flitwick έγραψε:Ναι, αλλά πολύ ψυχοπλακοτικό είναι. Σου μαυριζει τη καρδιά. Για αυτό δεν το παρακολουθώ. Άλλωστε τέτοια ώρα εγώ πορωνομαι στο fb
Lily_Evans έγραψε:Ernest Flitwick, θα ήταν καλό να αφήνεις τα μέλη του τημ να κάνουν τις παρατηρήσεις!