No Clear Mind-Dream is Destiny Νομίζω το έχω ταυτίσει πολύ με εμένα ειδικά τον τελευταίο καιρό,πολύ αγαπημένο γενικά και από σπόντα στο youtube.
Pink Floyd-Hey You Δεν χρειάζεται και πολλές συνδέσεις.Κυρίως για ότι θέλησα πολύ και δεν κράτησε.
Αλκίνοος Ιωαννίδης-Απόψε To άκουγα πολύ 3η λυκείου και παρόλαυτά το λάτρεψα.
Gotye-Somebody that I used to know Πολύ συγκεκριμένα.Σε εσένα ναι.Που νομίζαμε ότι βρήκαμε ο ένας στον άλλον το καλύτερο φίλο που φανταζόμασταν?Ναι σε εσένα.
Τερμίτες-Πόσο σε θέλω Ότι μα ότι ακριβώς είπε η Αρτ.
Strays don't Sleep-For blue skies Εκείνο τον πρώτο έρωτα?Αυτόν.(και το πρώτο otp(brucas ftw!:P))
Nατάσσα Μποφίλιου-Εγώ μεγάλωνα για σένα Αλλά δυστυχώς εσύ δεν το κατάλαβες ποτέ..
Μinor Project-In Colors Καλοκαίρι μετά τις Πανελλήνιες.Ευτυχία.
Pink Floyd-Hey You Δεν χρειάζεται και πολλές συνδέσεις.Κυρίως για ότι θέλησα πολύ και δεν κράτησε.
Αλκίνοος Ιωαννίδης-Απόψε To άκουγα πολύ 3η λυκείου και παρόλαυτά το λάτρεψα.
Gotye-Somebody that I used to know Πολύ συγκεκριμένα.Σε εσένα ναι.Που νομίζαμε ότι βρήκαμε ο ένας στον άλλον το καλύτερο φίλο που φανταζόμασταν?Ναι σε εσένα.
Τερμίτες-Πόσο σε θέλω Ότι μα ότι ακριβώς είπε η Αρτ.
Strays don't Sleep-For blue skies Εκείνο τον πρώτο έρωτα?Αυτόν.(και το πρώτο otp(brucas ftw!:P))
Nατάσσα Μποφίλιου-Εγώ μεγάλωνα για σένα Αλλά δυστυχώς εσύ δεν το κατάλαβες ποτέ..
Μinor Project-In Colors Καλοκαίρι μετά τις Πανελλήνιες.Ευτυχία.