A κατι ακομα:Μπορει να γελασετε αλλα πως μπαινει φωτογραφια κατω απο εκει που λεει δευτεροετης??
- Σπόιλερ:
- δεν φανταζομαι να γελασει κανεις ετσι?
AnaCta Cia έγραψε:καλημερα!
1. τι δυνατοτητες χρειαζονται για να γινει καποιος υποψηφιος μαγος του μηνα?
2. (αν καποιος μπορει να μπει στην αιθουσα αναψυχης του γκριφιντορ) σε ποιο φορουμ μπορει να ψηφιστει καποιος απο τον κοιτωνα του για το μαγο του μηνα?
3. μπορω να ψηφισω κ εγω εκει?
4. μια φορα καταλαθως εγραψα 2 φορες η μια κατω απο την αλλη και μου εγινε μια παρατηρηση, θα επηρεασει αυτο τη συμμετοχη μου σε διαφορες εκδηλωσεις?
Rose Weasley έγραψε:πειτε χαζη, πειτε με αρχαρια αλλα εχω να κανω μια καμμενη ερωτηση
πως στο καλο μπορουμε να γραψουμε κατι με την γραμμη απο πανω σαν διαγραμμενο?
Ναι, αυτό ήταν δικό μας λάθος. Πριν μερικούς μήνες η Κασσάνδρα ήταν υπεύθυνη, έπειτα ο Φονικός, και τώρα εγώ και ευχαριστούμε που μας το τόνισες, γιατί ξεχάσαμε να το αλλάξουμε στα άλλα 2 θέματα!Gogos έγραψε:Να ρωτησω και εγω κατι!
Σαν νεο μελος και εγω οταν συμπληρωσα τα απαραιτητα δημοσιευματα(ποστς) επρεπε να κανω το τεστ ωστε να μπω σε καποιο κοιτωνα!Αλλα παρατηρησα οτι δεν ηξερα σε ποιο μελος να στειλω το μηνυμα(ΠΜ) με τις αποαντησεις μου!
Σε αυτο το τοπικ Πληροφορίες για την ένταξή σας σε κοιτώνα λεει οτι πρεπει να το στειλουμε στο μελος Cassandra Black.
Σε αυτο Πληροφορίες για την ένταξή σας σε κοιτώνα λεει στο FoNikos21.
ΚΑι σε αυτο που ειναι και το τεστ Ήρθε η ώρα να αποφασίσει τον κοιτώνα σας. και απ οτι νομιζω ειναι το σωστο και το οποιο ακολουθησα λεει στο μελος anthian9
Ποιο απ ολα ισχυει τελικα?
Επισης σε αυτο το τοπικ Πληροφορίες για την ένταξή σας σε κοιτώνα λεει οτι το τεστ το κανουμε μολις συμπληρωσουμε τα 25 ποστ ενω σε αυτο Οριο Δημοσιευσεων για την ενταξη σας σε κοιτωνα μολις συμπληρωσουμε τα 20 ποστ!
Ποιο απο τα δυο ισχυει???
Αυτα ηθελα να ρωτησω και περισσοτερο για να μην υπαρχει συγχησει στα νεα μελη!
Rose Weasley έγραψε:πειτε χαζη, πειτε με αρχαρια αλλα εχω να κανω μια καμμενη ερωτηση
πως στο καλο μπορουμε να γραψουμε κατι με την γραμμη απο πανω σαν διαγραμμενο?
[strike][/strike]