διαβολακιαSylvie Lovegood έγραψε:Σε περίπτωση που τα κοριτσάκια είναι σαν εμένα θα έπρεπε να δέχονται!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Δεχεται η μαφια κοριτσακια?
παρε και την μαρια για συναδελφο.
διαβολακιαSylvie Lovegood έγραψε:Σε περίπτωση που τα κοριτσάκια είναι σαν εμένα θα έπρεπε να δέχονται!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Δεχεται η μαφια κοριτσακια?
Βοηθό!~Emperor Belisarius~ έγραψε:διαβολακιαSylvie Lovegood έγραψε:Σε περίπτωση που τα κοριτσάκια είναι σαν εμένα θα έπρεπε να δέχονται!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Δεχεται η μαφια κοριτσακια?
Sylvie Lovegood έγραψε:Βοηθό!~Emperor Belisarius~ έγραψε:διαβολακιαSylvie Lovegood έγραψε:
Σε περίπτωση που τα κοριτσάκια είναι σαν εμένα θα έπρεπε να δέχονται!
Θα ξεπέσουμε τελείως ,εεε?
Αγαπητέ Κρις δεν θα χρειαστεί να την ληστέψουμε! Και μόνο που θα μας δουν εκεί θα μας τα χαρίσουν, ώστε να γλιτώσουν την καταστροφή!~Emperor Belisarius~ έγραψε:και μετα πατε στον υποκοσμο για να ληστεψετε καμια τραπεζα ?
Η συλια εχει παντου διασυνδεσεις
το πρωι σχολειο , το βραδυ μαφιοζεςSylvie Lovegood έγραψε:Αγαπητέ Κρις δεν θα χρειαστεί να την ληστέψουμε! Και μόνο που θα μας δουν εκεί θα μας τα χαρίσουν, ώστε να γλιτώσουν την καταστροφή!~Emperor Belisarius~ έγραψε:και μετα πατε στον υποκοσμο για να ληστεψετε καμια τραπεζα ?
Εντάξει ,συναίτερο...
Από τώρα για το σχολείο?
Και το σχολείο θα το κόψουμε!~Emperor Belisarius~ έγραψε:το πρωι σχολειο , το βραδυ μαφιοζεςSylvie Lovegood έγραψε:Αγαπητέ Κρις δεν θα χρειαστεί να την ληστέψουμε! Και μόνο που θα μας δουν εκεί θα μας τα χαρίσουν, ώστε να γλιτώσουν την καταστροφή!~Emperor Belisarius~ έγραψε:και μετα πατε στον υποκοσμο για να ληστεψετε καμια τραπεζα ?
Εντάξει ,συναίτερο...
Από τώρα για το σχολείο?
Γλυκέ μου γι αυτό και είμαστε οι κατάλληλες! Δεν θα μας υποπτευθει κανείς!~Emperor Belisarius~ έγραψε:Εγω σας νομιζα αγγελουδια
Ειδικα το Μαρακι,αλλα το Συλιακι
Τελικα τα φαινομενα απατουν
Α για να σου πω! Θα πάμε θες δεν θες! Θέλω να δω τι γίνετε εκεί μέσα!Rose Weasley έγραψε:nasa? ts ts ts... ξεπερασμένα...