+36
GhostFlower
didaki
mjhp4ever
Sleepless Soul
Harry Potter Black
Maria Granger
Lydia Granger
SaveWaterDrinkBlood
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Maria-Mia Granger
Isabelle Lightwood
Ariana Lestrange
Cassiopeia Black
Harry James Potter
Imperio
Romilda Vane
Leonie Vernier
Mud-Blood Prince
Jace Wayland
Cassandra Black
Laverne de Montmorency
Eloise Prewett
FLEUR258
Andros the Invincible
Dimitra Peverell
Hermione Granger.
anthian9
Berenice
Amelia Blackfoot
Madame Maxime
Hecate
elliza
Christina Granger
Tom Marvolo Riddle
Minerva McGonagall
40 απαντήσεις
Διάβασμα στο σπίτι.
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Διάβασμα στο σπίτι.
Εγώ πάντα διαβάζω μόλις γυρνάω από το σχολείο και τρώω. Πάντα αυτό έκανα. Συγκεντρωνόμουν περισσότερο και είχα άφθονο χρόνο τα χειμωνιάτικα και παγωμένα απογεύματα. Μερικές φορές, διάβαζα και για τις επόμενες ημέρες, για να κερδίσω χρόνο. Το φροντιστήριο δεν με παίδευε. Μόνο κάθε Σάββατο πρωί είχα και θα έχω Μαθηματικά, μιας και με τα Αγγλικά έχω τελειώσει από πέρυσι.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°27
Εγώ γυρίζω σπίτι, τρώω και κάθομαι κατευθείαν να διαβάσω για να έχω ελεύθερη τη μέρα. Αλλά φέτος λέω να διαβάζω το απογευματάκι με την ησυχία μου!
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°28
Εγω ανοικω στην κατηορια τρωω&διαβαζω δεν προλαβαινω αλλη ωρα διοτη μετα εχω καρατε για 2 ωρες.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°29
Εγώ ανήκω σε όλες τις κατηγορίες και συγχρόνως σε καμία!
Αρχικά, εγώ γυρνάω σπίτι στις 5, εκτός από μία μέρα τη βδομάδα, οπότε αν δεν φάω και δεν μείνω μισή με μία ώρα απλά χωρίς να κάνω τίποτα, δεν.λειτουργώ.
Φροντιστήρια δεν έκανα ποτέ μου και για κανένα μάθημα (ΓΙΕΕΕ!)
Οπότε μόλις γυρίζω σπίτι κάτι τρώω ( ) και μετά αναλόγως τα κέφια μου. Μπορεί να κάτσω να χαζέψω στο pc ή στη τηλεόραση, μπορεί να ξαπλώσω, απλά. Ή μπορεί και σε μία σπάααανια περίπτωση να κάτσω να διαβάσω. Αλλά είναι σπάνια.
Μετά κατά τις 7-8 θα θυμηθω ότι ΕΧΩ ασκήσεις να κάνω και θα πάω να τις γράψω γρήγορα-γρήγορα (-.-).
Θεωρία δεν διαβάζω σχεδόν ποτέ. Εντάξει βγάλτε το σχεδόν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩ .
Αλλά από τη παράδοση θυμάμαι τα πάντα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εκτός από την ιστορία που σου αραδιάζει ένα κατεβατό οπότε κρατάω και καμιά σημείωση πού και πού .
Σε μαθήματα θεωρίας μόλις μπω στη τάξη βγάζω το βιβλίο, το περνάω μια γρήγορη ανάγνωση και παρ'όλα αυτά μετά το θυμάμαι, απλά τα πράγματα .
'Εχουν υπάρξει άπειρες φορές βέβαια που έχω ξεχάσει να κάνω μια άσκηση ορ σαμθινγκ. Οπότε τα πράγματα κια πάλι είναι απλά: την κάνω στο σχολείο. Από άλλους έτοιμες δεν τις δανείζομαι, γιατί το θεωρώ άδικο και δεν μ'αρέσει. Εκτός αν προσφερθεί από μόνος του!
Στις εξετάσεις όοολο το διάστημα που έχουμε το χαραμίζω στην ιστορία. Πραγματικά. Τουλάχιστον μετά τα μαθαίνω! .
Σε όλα τα υπόλοιπα δεν ανοίγω βιβλίο, αλήθεια. Ιδίως σε μαθήματα που μου αρέσουν, βλ. κείμενα και μαθηματικά, πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερο η λογική παρά το διάβασμα, την οποία πιστεύω διαθέτω!
Αρχικά, εγώ γυρνάω σπίτι στις 5, εκτός από μία μέρα τη βδομάδα, οπότε αν δεν φάω και δεν μείνω μισή με μία ώρα απλά χωρίς να κάνω τίποτα, δεν.λειτουργώ.
Φροντιστήρια δεν έκανα ποτέ μου και για κανένα μάθημα (ΓΙΕΕΕ!)
Οπότε μόλις γυρίζω σπίτι κάτι τρώω ( ) και μετά αναλόγως τα κέφια μου. Μπορεί να κάτσω να χαζέψω στο pc ή στη τηλεόραση, μπορεί να ξαπλώσω, απλά. Ή μπορεί και σε μία σπάααανια περίπτωση να κάτσω να διαβάσω. Αλλά είναι σπάνια.
Μετά κατά τις 7-8 θα θυμηθω ότι ΕΧΩ ασκήσεις να κάνω και θα πάω να τις γράψω γρήγορα-γρήγορα (-.-).
Θεωρία δεν διαβάζω σχεδόν ποτέ. Εντάξει βγάλτε το σχεδόν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩ .
Αλλά από τη παράδοση θυμάμαι τα πάντα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εκτός από την ιστορία που σου αραδιάζει ένα κατεβατό οπότε κρατάω και καμιά σημείωση πού και πού .
Σε μαθήματα θεωρίας μόλις μπω στη τάξη βγάζω το βιβλίο, το περνάω μια γρήγορη ανάγνωση και παρ'όλα αυτά μετά το θυμάμαι, απλά τα πράγματα .
'Εχουν υπάρξει άπειρες φορές βέβαια που έχω ξεχάσει να κάνω μια άσκηση ορ σαμθινγκ. Οπότε τα πράγματα κια πάλι είναι απλά: την κάνω στο σχολείο. Από άλλους έτοιμες δεν τις δανείζομαι, γιατί το θεωρώ άδικο και δεν μ'αρέσει. Εκτός αν προσφερθεί από μόνος του!
Στις εξετάσεις όοολο το διάστημα που έχουμε το χαραμίζω στην ιστορία. Πραγματικά. Τουλάχιστον μετά τα μαθαίνω! .
Σε όλα τα υπόλοιπα δεν ανοίγω βιβλίο, αλήθεια. Ιδίως σε μαθήματα που μου αρέσουν, βλ. κείμενα και μαθηματικά, πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερο η λογική παρά το διάβασμα, την οποία πιστεύω διαθέτω!
Maria-Mia Granger- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1024
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Εμένα μου αρέσει το διάβασμα. Το θέμα είναι βέβαια ποιο βιβλίο έχει την "κατάρα" να πέσει στα χέρια μου. Στην κυριολεξεία αμα είναι να διαβάσω και ιδικά σχολικο βιβλίο θα είναι η ιστορία (ευτιχώς παναγία μου δεν θα έχω φέτος) άντε και λίγο φύσικη και πάντα όμως με την μητέρα μου. Στα υπόλοιπα δεν χρειάζετε να ανοίξω βιβλίο τα έχω μάθει από την παράδοση. Τα μαθηματικά ποτέ δεν τα συμπάθησα αλλά φέτος θέλοντας και μη τα έμαθα νεράκι. Όχι ότι ήθελα καλούς βαθμούς έτσι και αλλιώς ένα 19 το είχα (αφού ήμουν η μόνη που πρόσεχε φυσικα), απλά ήθελα καλέ βάσης για φέτος μια και θα τα χρειάζομαι καθημερινά.
Εγώ είχα ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο γινόταν καθημερινα.
3.00 η ώρα (το πολύ) σπίτι
3.00 -3.30 τρώω
3.30 -4.30 κοιμάμαι
και μετά έχω ΌΛΟ το χρόνο μου για να το σκοπίσω σε μαθήματα. Κυρίως μισή ώρα αφότου ξηπνάω έχω αγγλικα, κάθε Τετάρτη θέατρο, κάθε Παρασκευή ωδείο. Οπότε εγώ χρόνο για μένα θα τον βρω μετά τις 7.00, εκτός άμα έχω αγγλικά 7.00 με 9.00
Εγώ είχα ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο γινόταν καθημερινα.
3.00 η ώρα (το πολύ) σπίτι
3.00 -3.30 τρώω
3.30 -4.30 κοιμάμαι
και μετά έχω ΌΛΟ το χρόνο μου για να το σκοπίσω σε μαθήματα. Κυρίως μισή ώρα αφότου ξηπνάω έχω αγγλικα, κάθε Τετάρτη θέατρο, κάθε Παρασκευή ωδείο. Οπότε εγώ χρόνο για μένα θα τον βρω μετά τις 7.00, εκτός άμα έχω αγγλικά 7.00 με 9.00
This is my life... This is my mind
....... This is my soul
- Staner Here :
Όνομα μας: STANers!
Ιδρυτής μας: ΣΤΑΝ-Στράτος Αντιπαριώτης!
Καταγωγή μας: Πάρος!
Χώρας μας: STANworld!
Αρρώστια μας: ΣΤΑΝίτιδα!
Ήρωας μας: Mickey!
Ύμνος μας: Ταξίδεψε με!
Σημαία μας: █▲█
- Hufflepuff other:
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°31
Φέτος έχω φροντηστήριο μόνο δυο φορές τη βδομάδα (η μια είναι και Παρασκευή που έτσι κι αλλιώς δε διαβάζω, οπότε έχω αρκετό χρόνο και μπορώ να διαβάζω όποτε θέλω. Συνήθως είναι αμέσως μετά το φαγητό για να έχω μετά 3+ ελεύθερες ώρες. Στα φιλολογικά ακολουθώ την ίδια τακτική(καμιά φορά διαβάζω παραπάνω από μόνη μου), στα θετικά διαβάζω αναγκαστικά γιατί η βιολογία έχει πολλά ονόματα (θεωρώ την ιστορία άπειρα ευκολότερη) και στη φυσική απλά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αλλά στα θετικά διαβάζω ακριβώς όσο χρειάζεται για να αποδώσω στο σχολείο και μετά τα ξεχνάω. Δεν είναι καλό αλλά δεν μπορώ αλλιώς και τουλάχιστον, σύμφωνα με το σάιτ για το νέο σύστημα του χρόνου δε θα έχει φυσική ή χημεία και επιτέλους θα μπορώ να διαβάζω αυτά που θέλω. (όλα της θεωρητικής δηλαδή)
Η πλάκα είναι ότι ακούω παιδάκια της Α' γυμνασίου να λένε ότι έχουν ήδη διαγωνίσματα και διαβάζουν πολύ, εμάς σε σχέση με το γυμνάσιο δεν μας βάζουν σχεδόν τίποτα.
Η πλάκα είναι ότι ακούω παιδάκια της Α' γυμνασίου να λένε ότι έχουν ήδη διαγωνίσματα και διαβάζουν πολύ, εμάς σε σχέση με το γυμνάσιο δεν μας βάζουν σχεδόν τίποτα.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°32
εγω ποτε δεν κανω ασκησεις... τα κανω ολα στο σχολειο...
μονο τα απεξω διαβαζω και τα λεω στην μανα μου...και για αυτα κανω 5 λεπτα για το καθενα... κατα τις 4 τα διαβαζω και εκεινη την ωρα τα λεω κιολας...
μονο τα απεξω διαβαζω και τα λεω στην μανα μου...και για αυτα κανω 5 λεπτα για το καθενα... κατα τις 4 τα διαβαζω και εκεινη την ωρα τα λεω κιολας...
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°33
Λοιπόν...
Στο Δημοτικό διάβαζα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πραγματικά τα κάνα όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την πρώτη ως τη έκτη. Οι ώρες που διάβαζα στο δημοτικό ήταν από το μεσημέρι που έτρωγα φτάνοντας, το πολύ, μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μετά έβλεπα ταινίες στο βίντεο.
Στην πρώτη γυμνασίου έκανα το λάθος και διάβαζα όλα τα μαθήματα. Και επειδή είχα τη χειρότερη μαθηματικό της υφηλίου και μας έβαζε πολλά, διάβαζα ως τις 8 το βράδυ, πολλές φορές και ως τις 10. Επίσης, έκανα ασκήσεις σε όλα τα μαθήματα ανεξαιρέτως.
Στη δευτέρα διάβαζα επίσης τα πάντα εκτός από θρησκευτικά και αγγλικά. Έκανα ασκήσεις σε όλα και έφτανα να διαβάζω ως τις 7μισι-8, 10 το πολύ, το βράδυ.
Στην τρίτη διάβαζα σε όλα εκτός από θρησκευτικά, αγγλικά, φυσική και χημεία. Εξαιρούνται τα διαγωνίσματα. Τελείωνα 8μισι το πολύ.
Στην πρώτη λυκείου κάνω σε ΟΛΑ ασκήσεις, αλλά δε διαβάζω σε άλγεβρα, γεωμετρία, φυσική, αγγλικά, θρησκευτικά (εδώ ειδικά δεν έχω ιδέα που είμαστε, δε θυμάμαι αν μας έχουν δώσει καν βιβλίο, πρέπει να ψάξω να δω. ). Τα μόνα που διαβάζω είναι αρχαία, ιστορία, έκθεση, λογοτεχνία, χημεία και βιολογία. Ό,τι μ' αρέσει δηλαδή.
Διάβασμα αρχίζω όποτε μου καπνίσει και δεν έχω τελειώσει πιο αργά από τις 6μισι-7.
Στο Δημοτικό διάβαζα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πραγματικά τα κάνα όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την πρώτη ως τη έκτη. Οι ώρες που διάβαζα στο δημοτικό ήταν από το μεσημέρι που έτρωγα φτάνοντας, το πολύ, μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μετά έβλεπα ταινίες στο βίντεο.
Στην πρώτη γυμνασίου έκανα το λάθος και διάβαζα όλα τα μαθήματα. Και επειδή είχα τη χειρότερη μαθηματικό της υφηλίου και μας έβαζε πολλά, διάβαζα ως τις 8 το βράδυ, πολλές φορές και ως τις 10. Επίσης, έκανα ασκήσεις σε όλα τα μαθήματα ανεξαιρέτως.
Στη δευτέρα διάβαζα επίσης τα πάντα εκτός από θρησκευτικά και αγγλικά. Έκανα ασκήσεις σε όλα και έφτανα να διαβάζω ως τις 7μισι-8, 10 το πολύ, το βράδυ.
Στην τρίτη διάβαζα σε όλα εκτός από θρησκευτικά, αγγλικά, φυσική και χημεία. Εξαιρούνται τα διαγωνίσματα. Τελείωνα 8μισι το πολύ.
Στην πρώτη λυκείου κάνω σε ΟΛΑ ασκήσεις, αλλά δε διαβάζω σε άλγεβρα, γεωμετρία, φυσική, αγγλικά, θρησκευτικά (εδώ ειδικά δεν έχω ιδέα που είμαστε, δε θυμάμαι αν μας έχουν δώσει καν βιβλίο, πρέπει να ψάξω να δω. ). Τα μόνα που διαβάζω είναι αρχαία, ιστορία, έκθεση, λογοτεχνία, χημεία και βιολογία. Ό,τι μ' αρέσει δηλαδή.
Διάβασμα αρχίζω όποτε μου καπνίσει και δεν έχω τελειώσει πιο αργά από τις 6μισι-7.
SaveWaterDrinkBlood- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3214
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Malgré nos peines, nos différences, toutes ces injures incessantes, moi je lèverai le poing, encore plus haut, encore plus loin.
- Δημοσίευση Ν°34
Εγώ στο Δημοτικό διάβαζα τα πάντα. Ή σχεδόν τα πάντα. Ξεκινούσα γύρω στις 12 και τελείωνα 1-2...
Στο Γυμνάσιο διάβαζα μόνο Μαθηματικά, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία
Στο Λύκειο ειδικά φέτος διαβάζω μόνο της κατεύθυνσης και μαθηματικά. Τα περισσότερα βιβλία μου είναι κάτω από το θρανίο...
Στο Γυμνάσιο διάβαζα μόνο Μαθηματικά, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία
Στο Λύκειο ειδικά φέτος διαβάζω μόνο της κατεύθυνσης και μαθηματικά. Τα περισσότερα βιβλία μου είναι κάτω από το θρανίο...
Lydia Granger- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 822
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°35
Σηνύθως κάνω πρώτα τα μαθήματα που έχω για τα φροντηστήρια.Μετά κατα τις 4 ξεκινάω μαθήματα πρώτα από τις γραπτές εργασίες και από τα βασικά και δύσκολα μαθήματα.Επειτα κάνω και τα υπόλοιπα και μέτα κατα τις 7 αρχίζω το διάβασμα ιστορια κτλπ
"It's name is needdle..."
- h.c.t.:
- In H.C.T., I'm AssistanteLoukakos.Pleasure.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°36
Φέτος αυτό το πράγμα δεν είναι διάβασμα στο σπίτι...
Είναι διάβασμα στο αμάξι, στο λεωφορείο, στο ταξί, στον ηλεκτρικό, στο σχολείο (και στο διάλειμμα και σε μαθήματα όπως τα αγγλικά και τα θρησκευτικά), στο φροντιστήριο (στα διαλείμματα) , στο δρόμο (ενώ πηγαίνω για μάθημα) και τέλος στο σπίτι, διότι η μέρα δεν έχει αρκετές ώρες.
Αρχίζω διάβασμα συνήθως κατά τις 8 (την ώρα δηλαδή που επιστρέφω σπίτι από τις 7:30 το πρωί) και τελειώνω κατά τις 1, συνήθως επειδή κοιμάμαι πάνω στα βιβλία μου. ^__^
Είναι διάβασμα στο αμάξι, στο λεωφορείο, στο ταξί, στον ηλεκτρικό, στο σχολείο (και στο διάλειμμα και σε μαθήματα όπως τα αγγλικά και τα θρησκευτικά), στο φροντιστήριο (στα διαλείμματα) , στο δρόμο (ενώ πηγαίνω για μάθημα) και τέλος στο σπίτι, διότι η μέρα δεν έχει αρκετές ώρες.
Αρχίζω διάβασμα συνήθως κατά τις 8 (την ώρα δηλαδή που επιστρέφω σπίτι από τις 7:30 το πρωί) και τελειώνω κατά τις 1, συνήθως επειδή κοιμάμαι πάνω στα βιβλία μου. ^__^
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°37
Εγώ διαβάζω κατά τις 5 με 6.Αλλά επειδή είμαι σχτεκά καλή μαθήτρια τελιώνω γρήγορα.
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
εγω διαβαζω και πολυ μαλιστα στο σπιτι.αλλα οταν βαριεμει τα διαβαζω στο σχολειο!
Sleepless Soul- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012
Magical Identity
Today's thought: Stairway to Heaver or Highway to Hell?
- Δημοσίευση Ν°39
τι ειναι το διαβασμα?? κατι μου λεει αλλα εχει πολυ καιρο να το ακουσω
~ Be proud of who you are ~
Darkness
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°40
ειμαι στην 1η κατηγορια
Με το που γυριζω σπιτι, τρωω, αλλαζω αν δεν εχω τιποτα εξωσχολικο και διαβαζω σε μια προσπαθεια να ειμαι ελευθερη το βραδυ, κατι το οποιο ομως σπανια συμβαινει
Με το που γυριζω σπιτι, τρωω, αλλαζω αν δεν εχω τιποτα εξωσχολικο και διαβαζω σε μια προσπαθεια να ειμαι ελευθερη το βραδυ, κατι το οποιο ομως σπανια συμβαινει
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°41
Τωρα τελευταια διαβαζω μετα τις 11, που γυριζω απο το φροντιστηριο. Δεν ξερω γιατι αλλα τα μεσημερια δεν μπορω να διαβασω!Με το που γυριζω απο το σχολειο περιμενω να ετοιμαστει το φαι, τρωω, κοιμαμαι που και που και μετα διαβαζω για το φροντιστηριο. Αντε και κανω και καμια ασκηση για το σχολειο, οταν μας εχουν βαλει στην κατευθυνση.Αλλα επειδη συνηθως βαριεμαι να διαβαζω τη μερα, τις εχω κανει απο το Σαββατοκυριακο, οσες γινεται. Συνηθως το πιο πολυ διαβασμα το κανω τα Σαββατοκυριακα για να μην τρεχω τις καθημερινες. Παντως η καλυτερη ωρα για μενα ειναι το βραδυ. Εχει ησυχια και συγκεντρωνομαι καλυτερα! Μετα βεβαια κοιμαμαι τα μεσημερια κανενα δυωρο-τετραωρο .
Το πρωι καμια φορα θα κανω καμια επαναληψη,αλλα σπανια, μονο αν γραφουμε π.χ. Στο σχολειο αν εχω ξεχασει καμια ασκηση την κανω στα διαλειματα ή στα μθηματα γενικης και οποτε μου ερθει περνω να διαβασω στο σχολειο τα μαθηματα του φροντιστηριου(παλι στα μαθηματα γενικης), αν δεν προλαβαινω να τα κανω σπιτι. Γενικα κανω ο,τι μπορω για να μην εχω διαβασμα τα μεσημερια.
Το πρωι καμια φορα θα κανω καμια επαναληψη,αλλα σπανια, μονο αν γραφουμε π.χ. Στο σχολειο αν εχω ξεχασει καμια ασκηση την κανω στα διαλειματα ή στα μθηματα γενικης και οποτε μου ερθει περνω να διαβασω στο σχολειο τα μαθηματα του φροντιστηριου(παλι στα μαθηματα γενικης), αν δεν προλαβαινω να τα κανω σπιτι. Γενικα κανω ο,τι μπορω για να μην εχω διαβασμα τα μεσημερια.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°42
Αν και είμαι καλή μαθήτρια δεν μπορώ να πω ότι διαβάζω.Αν έχω καμία εργασία την κάνω κατά τις 5 η ώρα....Αν όμως πρέπει να διαβάσω Ιστορία ή Αρχαία δεν μπαίνω καν στον κόπο μιας και τα θυμάμαι από το μάθημα.Ασκήσεις σπάνια κάνω ειδικά στην Ιστορία και τα Θρησκευτικά....Αλλά μιας και είμαι δεύτερη στην τάξη(με διαφορά 1/13 από την πρώτη) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους καθηγητές και την απόδοση μου....
didaki- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 4236
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011
Magical Identity
Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più
- Δημοσίευση Ν°43
εγώ διαβάζω όλες τις ώρες , όπως μου την βαρέσει...
στις εξετάσεις μπορώ να διαβάζω πρωί πάντα
τώρα αναγκαστικά διαβάζω όποτε βρω χρόνο λόγω πιεσμένου προγράμματος
αλλά γενικά προτιμώ όταν γυρίζω για να έχω λίγο χρόνο ελεύθερο μετά!
και φυσικά προτιμώ το βράδυ γιατί λειτουργώ καλύτερα μαζί με τις νυχτερίδες
στις εξετάσεις μπορώ να διαβάζω πρωί πάντα
τώρα αναγκαστικά διαβάζω όποτε βρω χρόνο λόγω πιεσμένου προγράμματος
αλλά γενικά προτιμώ όταν γυρίζω για να έχω λίγο χρόνο ελεύθερο μετά!
και φυσικά προτιμώ το βράδυ γιατί λειτουργώ καλύτερα μαζί με τις νυχτερίδες
- Durmstrang:
GhostFlower- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2012
Magical Identity
Today's thought: Αν σου αρέσει η άβυσσος πρέπει να έχεις φτερά
- Δημοσίευση Ν°44
Εγω διαβαζω τα μαθηματα που μπορω να κανω μονη μου και για καποια αλλη απορια στο φροντηστηριο.
Δεν διαβαζω ολα τα μαθηματα παρα μονο οσα με ενδιαφερουν δηλαδη ολα εκτος τα θετικα μαθηματα
Γενικα δεν ειμαι και πολυ του διαβασματος. Αλλα δεν ειναι και κατι που θα με κουρασει ιδιαιτερα. Δεν διαβαζω πολυ αλλα οσο χρειαζεται για εναν καλο βαθμο.
Δεν διαβαζω ολα τα μαθηματα παρα μονο οσα με ενδιαφερουν δηλαδη ολα εκτος τα θετικα μαθηματα
Γενικα δεν ειμαι και πολυ του διαβασματος. Αλλα δεν ειναι και κατι που θα με κουρασει ιδιαιτερα. Δεν διαβαζω πολυ αλλα οσο χρειαζεται για εναν καλο βαθμο.
Και ετσι ολη νυχτα ξαπλωνω διπλα απο
την αγαπημενη μου τη ζωη μου και τη γυναικα μου
στο μνημα διπλα απο την θαλασσα
στο ταφο της εκει που σκαει το κυμα
την αγαπημενη μου τη ζωη μου και τη γυναικα μου
στο μνημα διπλα απο την θαλασσα
στο ταφο της εκει που σκαει το κυμα
Edgar A. Poe Annabel Lee
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°45
εγω είμαι του διαβάσματος της τελευταίας στιγμής δηλαδή 12,1,2 τη νύχτα.Οταν στο φροντηστήριο γραφουμε αργά δηλαδή μετα τις 10 τότε διαβάζω και το πρωί αλλιώς δεν μπορώ να ξυπνήσω πολύ νωρίς για να διαβάσω.Γενικά δεν μπορώ να οργανωθώ και να το πάρω αποφαση ο,τι πρεπει να διαβάσω αλλα οταν διαβάζω τότε γραφω και καλά.
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°46
Διαβάζω με το που γυρνάω απ'το σχολείο γα να μην είμαι ανχωμένη.Δεν μου αρλεσει αν διαβαζω τελευταία στιγμή.Βασικά δνε διαβάζω θεωρία και τέτοια.Ασκήσεις λύνω μόνο.Αν έχουμε τώρα κάποιο τεστ ρίχνω και ια ματια στη θεωρία αλλά μέχρι εκεί.Προσέχω πάντα στη παράδοση και έτσι δεν υπάρχουν προβλήματα
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°47
Hecate έγραψε:Εγώ ανήκω στην κατηγορία του σπόιλερ. Δεν κάνω πλάκα, στο σχολείο δεν διάβασα ποτέ Είμαι από τα παιδιά που παρακολουθούσαν στην παράδοση, πήγαιναν σπίτι, πήγαιναν φροντιστήριο και πέρναγαν όλη την υπόλοιπη ώρα διαβάζοντας εξωσχολικά βιβλία ή λιώνοντας στο πισί. Όσο για τα διαγωνίσματα, άνοιγα λίγο το βιβλίο και κοίταγα μέσα για κανά μισάωρο και έγραφα καλούς βαθμούς, ενώ ήμουν πάντα επαρκής στην προφορική εξέταση. Το σχολείο το μισούσα και με μισούσε και αυτό με τη σειρά του
Όταν πήγα στη σχολή το μόνο άγχος που είχα ήταν πως θα μάθω να διαβάζω αλλά τελικά δεν είχα πρόβλημα. Έχουμε εβδομαδιέες μελέτες & εργασίες σε κάθε μάθημα που πάνω κάτω έχουν συγκεκριμένη φόρμα γραφής και παρόλο που πολλοί τις βρίσκουν πολύπλοκες εμένα μου φαίνονται εύκολες. Οι ώρες που διαβάζω έχουν σχέση με το μάθημα και την ώρα που πρέπει να πάω. Οι ώρες που μου αρέσουν περισσότερο είναι από τις δώδεκα το βράδυ εώς τις δώδεκα το πρωί οπότε συνήθως σπάω τα μαθήματα σε 12 με 2 και τιο επόμενο πρωί από τις 6.30 μέχρι την ώρα που έχω μάθημα. Σιχαίνομαι το διάβασμα το απόγευμα, το κάνω μόνο στην εξεταστική ή όταν έχω κάποιο πολύ ωραίο μάθημα οπότε είναι και διασκέδαση.
Διάβασμα εξεταστικής: Ξυπνάω 3 τη νύχτα και διαβάζω σερί μέχρι την ώρα που γράφω. Φυσικά δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο αν δεν είχα επαφή με το μάθημα από πριν, αυτή είναι η επανάληψη όχι το κανονικό μάθημα.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°48
Ποτε δε μπορεσα να διαβασω μεσημερι. Παντα το κεφαλι μου ηταν καζανι οποτε το αφηνα για το απογευμα.
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°49
δε ξέρω τι γίνεται με αυτό το θέμα. μου αρέσει από τη μια, επειδή δε το έχω ξανακάνει, αλλά το βαριέμαι ρε φίλε.
μπορώ να πω πως έχω βελτιωθεί αρκετά από προηγούμενες χρονιές, όμως δε νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. έχω ένα στόχο και θέλω να τον πετύχω, όμως δε με βλέπω ιδιαίτερα διατεθειμένο. Κυρίως επειδή κάθομαι και διαβάζω πολύ ώρα το ίδιο πράγματα ξανά και ξανά και ξανά...
μπορώ να πω πως έχω βελτιωθεί αρκετά από προηγούμενες χρονιές, όμως δε νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. έχω ένα στόχο και θέλω να τον πετύχω, όμως δε με βλέπω ιδιαίτερα διατεθειμένο. Κυρίως επειδή κάθομαι και διαβάζω πολύ ώρα το ίδιο πράγματα ξανά και ξανά και ξανά...
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”