-O πρώτος live γάμος στην ιστορία του HW της Πάντα Αθώας FLEUR258 & του Πάντα Δία Zacharias Smith.
-Ο Simos με την Wanderer που χώρισε για να τα φτιάξει με τη Dan_Liza την οποία παράτησε για τη dREAm Girl και στο τέλος έφυγε γιατί χώρισε με την Wanderer (Αν αυτό δεν είναι "Τολμη και Γοητεία" τότε εγώ είμαι η Βαλιντέ)
-Η κόντρα Μerlin the Great-Fleur Delacour για το ποιος είναι η μεγαλύτερη πατσαβούρα. Το αποτέλεσμα ήρθε Χ.
-Το Αγνωστο Μέλος (Μωρε Ποια να'ταν, Ποια να'ταν) που άφηνε στο shoutbox σχόλια για την εμφάνιση του φόρουμ και οι πληρωμένες απαντήσεις που έπαιρνε.
-Η προσπάθεια του Merlin the Great να ηρεμήσει το (ουδέτερο άρθρο) Φιονόμηρο (ουδέτερο και αυτό) και να τον κρατήσει μακρυά απο την Fleur Delacour & αλλη μια που τώρα μου διαφεύγει. Αξέχαστη ατάκα; "Ομηρε είσαι ένας σωστός άντρας, για αυτό άφησε τα κορίτσια να ηρεμήσουν, Δώσε τους χρόνο και τα συζητάμε απο Σεπτέμβρη."
-Την Μάυρη Ημέρα Διαγραφής του Φόρουμ το guest starιλικι του Ομηρου σε ρόλο Ιφιγένειας (εν Αυλίδι) ο οποίος γυρνούσε απο τόπικ σε τόπικ και έλεγε.."Σταματήστε, Σταματήστε, Θα θυσιαστώ εγώ για όλους σας"
- Η ομάδα των FLEUR258, Poisonous Touch & dReam Girl και η Δημιουργία της Ομάδας R.E.M. (we will save the World) ως άλλες Sailormoons.
-Ο Τοm Marvolo Riddle και οι τσακωμοί του με την jate (ολημερίς το χτίζαμε, το βράδυ γκρεμιζόταν).
-Τη Μέρα που έγιναν Αντμιν η Αντζελα Δημητρίου, η Κατερίνα Στανίση και μοντ η Τζούλια Αλεξανδράτου (αλλαξε το τημ ονομασίες)
-Η Υστερία που επικράτησε στον Γκελλερτ οταν η Ντελακουρ αποκάλεσε τον Κθούλου μεταλλαγμένο χταπόδι.
-Την Αλήστου Μνήμης ατάκα της anthian9 οταν η Narcissa έγινε για 5 λεπτά διαχειρίστρια "Καλώς την Χούντα"
-Την Αλήστου Μνήμης ατάκα της Μorgan Le Fay στην Νarcissa "ΜΑριά Σκάσε. Εσύ απλά Σκάσε" (Πάνω απο όλα υπάρχει διάθεση για διάλογο)
-Την Αλήστου Μνήμης ατάκα της Νarcissa στην Μorgan Le Fay "Αει Φτύσε τα μπούτια σου μωρή" (Πάνω απο ολα υπάρχει επίπεδο και κατανόηση)
-Η Μαριλένα και το προσωνύμιο γριά που της κολλησαν οι Σλυθεριν!
-Οι yaoikillerpilze και οι σχέσεις της με τα Κινεζάκια-Γιαπωνεζάκια (ΤΑ μπερδεύω τα σχιστομάτικα τι να κάνουμε) που φιλιούνται!
-ο The Voice of Eternity και η λατρεία του για τον Σνέηπ...αλλά και τα αισιόδοξα nick του όπως Καταραμένος Πρίγκηπας.
-Η ιντερνετική θεατρικη παράσταση Φρουτοπία και οι αντιπαραθέσεις για τη διανομή των ρόλων!
-Οι τσακωμοί των Χαρηποτεριστών με τις Λυκοφωτισμένες!
-Η προσφώνηση Κουνουπίδι για τον Pattinson απο τον Ναθανιελ
-O Sev και τα στοιχήματα που έβαζε με τον Reckless, R3dil για το ποιος θα πάρει πρώτος το [msn μιας κοπέλας!
-Ο RemousLoupin oι ενδυματολογικές του προτιμήσεις και οι στυλιστικές συμβουλές που πήρε (χωρίς να του ζητηθεί) απο τον Witch King και η διευκρίνηση που ζητήθηκε απο τον Μερλιν δε Γκρέητ
- Σπόιλερ:
- Merlin the Great έγραψε:Witch-King έγραψε:RemousLoupin έγραψε:Απλό τζιν, μπλούζα Clash, μαύρες αρβίλες.
Επισης παντελονι takeshy και καμια guess η love moschino μπλουζιτσα με armani η cavalli ζωνη και γυαλακι carrera η prada
Φοράς και τα ρούχα η μονο τις ταμπελίτσες?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Merlin the Great στις Δευ Αυγ 30, 2010 1:38 pm, 1 φορά