Πρεπει να βγω οποτε τα λεμε αυριο..
Καληνυχτα σε ολους!!
Dan_Liza έγραψε:Sorazal the Erized έγραψε:Dan_Liza έγραψε:
Λάζαρε θα σου πω κάτι αλλά σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά. Λάζαρε υπάρχει κάτι που σου έχω κρύψει. Λάζαρε σε παρακαλώ μείνε λογικός. Λάζαρε έλαβα αυτό το μήνυμα για εσένα:
"Λάζαρε, Λάζαρε, Λάζαρε...
Δε χορταίνω να λέω το όνομά σου, Λάζαρε. Είσαι η εξιλέωση όλων των αμαρτιών που έχω κάνει Λάζαρε. Η σκέψη σου με κρατά ζωντανή Λάζαρε για αυτό και θέλω να σου πω κάτι: Σ' αγαπώ. Σ' αγαπώ Λάζαρε"
Λάζαρε μείνει ψύχραιμος και... Λάζαρε; Μη σκοτώσεις κάποιον.
- Σπόιλερ:
Ω Λιζα,Λιζα Λιζα!
Ουτε και εγω δεν μπορω να σταματησω να σε προσφωνω, Ω λιζα,Λιζα!! Εισαι ο λογος που εχω κανει τις αμαρτιες Λιζα! Η σκεψη σου με κρατα στην τσιτα Λιζα για αυτο και θελω να σου πω...
..Πως ειμαι καλα περναω μια χαρα θελω να πεις στον Πανο ψεεεεματα πως ειμαι καλα, αντεχω κι αλλα πολλα, το φαουλ εχει γλυτωσει να δω αν θα σε ταπωωωωωσει..Σ'αγαπω Λιζα!
Λιζα μην πεθανεις απο τα γελια και... Λιζα? Σκοτωσε οποιον θες!
- Σπόιλερ:
Λάζαρε.
Απαξιείς την ερωτική εξομολόγησή μου Λάζαρε! Και πιστεύεις πως είναι εκ μέρους της Λίζας Λάζαρε! Πως γίνεται να με πληγώνεις τόσο πολύ Λάζαρε; Λάζαρε... δε με θες; Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποια είμαι αλλά... με ξέρεις τόσο καλά Λάζαρε! Γιατί; Γιατί το κάνεις αυτό πολυαγαπημένε μου Λάζαρε; Γιατί δεν μπορείς να δεχτείς την αγάπη μου και με τυραννάς;
Λάζαρε, πέθανε από τα γέλια και... Λάζαρε; Μη με αντιγράφεις
- Σπόιλερ: