από FoNikos21 Δευ Σεπ 06, 2010 4:49 pm
-Ο Ομηρος-Φιονα-Filch-harry herry και ο ερωτας του για την Fleur Delacour (σοφι σαγαπο εεεε)Έρωτας αγιάτρευτος!
Μη λησμονούμε το πόλεμο που δέχτηκα ως πρώην σύζυγος!
-Ο Simos και τα κορίτσια του(Ούτε η Τζούλια Αλεξανδράτου τόση πέραση!)
! Μια περίοδος αντι για καλημέρα έλεγε ¨Με παντρεύεσαι;¨ Είχε και τις χυλόπιτές του...
-Oι παραιτησεις του Tom Marvolo Riddle και του Fonikos21. Ανεδειξαν το Quitting σε ιδεα!Ε! Είναι ιεροσυλία να μας βάζετε στο ίδιο καζάνι! Ο άνθρωπος είναι πρωτοπόρος!
-Το πρώτο ποστ της Fleur Delacour με τα λατρεμένα ροζ γράμματα και το ξεκατίνιασμά της στο τοπικ για τις ξανθιές με 2 μέλη!Από την αρχή μας έδειξε το ποιόν της
-Η tinamamagi και το πως καταφερε να σβήσει τα μισά τόπικ του Γκρίφιντορ.Ομολογώ ότι αυτό δεν το 'ξερα!
-Η Πρώτη Φωτόγραφία που έβαλε ο Fonikos21 και το κομφούζιο που δημιουργησαν τα φρύδια του στις οθόνες μας!Η πρώτη δεν ήταν χαρακτηριστική... να φανταστείς ότι ήμουν σε μπουζούκια!
-Το γεγονος πως η Fleur Delacour σε διαγωνισμο ομορφιάς ήρθε τριτη χωρις να έχει δείξει φωτογραφία!Την είχε φάει η περιέργια τη καψερή!
-Η Jate και οι θανατηφόρες ατάκες κατά του Σεβ...Για άπειρα
-Η poisonous_touch και η χαμηλες βαθμολογίες της στο Avatar & Signature (ουτε ο Τριανταφυλλίδης δεν μοιρασε τόσα τγία!)Της τα 'λεγα πέρσι εγώ...
-Η Κόντρα Πάντφουτ-Nathaniel, Fleur Delacour-Nathaniel, jate-Nathaniel, Sev-Nathaniel, aiswpos- Nathaniel, Fonikos21-Nathaniel, Μerlin the Great-Nathaniel.Χαίρομαι που έχω την αποκλειστικότητα!
-Το Order of the Rainbow που στους μη μυημένους παρουσιαζόταν ως τάγμα για την προστασία των λαχανικών!Δεν το λες καλά!
"Κίνημα για υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φρούτων,των λαχανικών και πάντων των ζαρζαβατικών και φυτικών καλλιεργειών"!
Αχχχχχχχχ... αναμνήσεις!