από Minerva McGonagall Παρ Σεπ 24, 2010 2:58 pm
Το HarryWorld...
Ξέρετε, πρόσφατα προσπάθησα να εξηγήσω στους φίλους μου τι σημαινει για μένα το HarryWorld. Προσπάθησα αρκετά, προσπάθησα να τους εξηγήσω με απλά λόγια, με συναισθήματα, αλλά πάντα το ίδιο απορρημένο ύφος.
Πώς μπορείς να πείσεις κάποιον πως τόση αγάπη μπορεί να πηγάζει μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή; Δεν μπορείς. Εδώ μέσα μου συμβαίνει κάτι που μπορείτε να το καταλάβετε όλοι σας, χωρίς να προσπαθήσω να σας το εξηγήσω. Όσοι μιλήσαμε, τσακωθήκαμε, γελάσαμε, βρήκαμε εδώ μέσα το χαμόγελο έπειτα από μια σκληρή και κουραστική μέρα, όλοι μας ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ μέσα. Ξέρουμε πως το HarryWorld δεν είναι απλά ένα φόρουμ.
Εδώ μέσα, τόσα πολλά εντελώς διαφορετικά άτομα, με συνδετικό κρίκο το αγαπημένο τους παιδικό βιβλίο, ενώνονται για να κρατήσουν τη μαγεία του Χάρι Πότερ ζωντανή και άφθαρτη μέσα από το χρόνο. Εδώ μέσα υπάρχει το Γκρίφιντορ, το Σλίθεριν, το απαγορευμένο Δάσος και το υπουργείο μαγείας. Υπάρχει για όλους μας. Καταφέραμε να χτίσουμε στη φαντασία μας τον κόσμο που αγαπάμε, και με ένα κλικ να μπαίνουμε μέσα!
Τι θέση έχει στον κόσμο της φαντασίας μου; Θα απαντήσω όπως ο Λάζαρος. Είναι ο κόσμος της φαντασίας μου...Και όχι τόσο το ίδιο το φόρουμ, όσο τα υπέροχα μέλη του. Ξέρετε, εμείς εδώ μέσα έχουμε ένα προνόμιο που δεν το έχουν οι άλλοι. Μπορούμε να ανοίξουμε μια πόρτα και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Μπορούμε να ερχόμαστε σε έναν παράλληλο κόσμο και να ζούμε τη μαγεία, ότι κι αν σημαίνει αυτή για μας.
Χρόνια πολλά HarryWorld.