Το βλέπουν και οι 2 γιαγιάδες μου φανατικά. Εγώ δεν το βλέπω, με έχει εκνευρίσει που το παίζει τόση ώρα βραδιάτικα και είχα βαρεθεί ήδη από τα Σύνορα της αγάπης.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 571 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Εμενα μου αρεσουν ολα εκτος απο το σιριαλ(μουσικες κ.α.)!Ειναι μια σαπουνοπερα δηλαδη στην αρχη ειχε φτασει τηλεθεασεις 40% και τωρα πεεεεεφτει.Βαρετο αλλα ολοι εχουν κολλησει εκτος απο τον μπαμπα μου. Α τωρα θα αρχισουν και το κιζμετ αλλη ******* απο εκει
Τα μονα πραγματα που ειμαι φανατικος,ειναι το harryworld και το ikariam!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1013 Ηλικία : 32 Location : Wounded Knee Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Ποιος θα κερδιζε σε μια μαχη αναμεσα στον Ποντικοουρα και τον Σκαμπερς....;
Θεε μου, το ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Η μητερα μου και η θειες μου το βλεπουν ανελειπως... Μεχρι που σκοτωνονται ποια θα πρωτοπαρει τα DVD για να δουν τα επομενα επεισοδια.... Κι αυτη η μουσικη πια... Μου σπαει τα νευρααααα........... Ποσους κυκλους εχει η σειρα ρε παιδια??? Ποτε θα τελειωσει επιτελους????...............
Proud to be Voldemort's daughter. Proud to be a Riddle.
Ευτυχώς δεν το βλέπει κανείς εδώ. Η γιαγιά μου τα 'χει δει όλα από το καλοκαίρι και ηρεμήσαμε σ' αυτό το σπίτι. Κι ευτυχώς που το καλοκαίρι δεν ήμουν σπίτι τις ώρες που το έβλεπε. xD
Μία φορά είχα δει λίγο. Μια σκηνή που ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Λίλιπουτ ( ; Λιλιπούτ ; Something like that ) και ένα άλλο μόμολο και έκλαιγαν (τι παράξενο!).
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
Αριθμός μηνυμάτων : 8962 Ηλικία : 28 Location : Gatlin Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
Αριθμός μηνυμάτων : 7030 Ηλικία : 122 Location : your nightmares Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Muggle born Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
Το χα ξεκινησει απο την αρχη γιατι το χα λατρεψει απο το τρειλερ και το τραγουδι. Το εβλεπα πιστα για αρκετο καιρο. Προς το τελος με κουρασε και δεν το ειδα ποτε το τελος-τελος.