Ξεκινησα ενα topic για το One Piece anime...
Σε οσους δεν τους λεει κατι, ειναι το παιδικο γνωστο ως Ντρέικ στην Ελλαδα, που το ειχε φερει πριν καμποσα χρονια το ALTER .
Στην πραγματικοτητα ομως το ονομα του ειναι , Monkey D. Luffy.
Το One Piece ειναι παγκοσμια επιτυχεια, στις σειρες anime, και βρισκεται στις Top λιστες μαζι με Naruto και Bleach.
Μερικα Στοιχεια :
Το One Piece είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα shōnen anime παγκοσμίως. Ξεκίνησε ως manga, δημιουργός του οποίου είναι ο Eiichiro Oda και αργότερα μεταφέρθηκε στην τηλεόραση υπό την μορφή anime. Η σειρά προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel υπό την ονομασία "Ντρέικ, το Κυνήγι του Θησαυρού", αλλά η προβολή διακόπηκε μετά από 105 επισόδεια καθώς το Ε.Σ.Ρ. αποφάσησε[1] πως η σειρά περιείχε "σκηνές βίας" ακατάλληλες για το ανήλικο κοινό. Η πρώτη Ελληνική προβολή έγινε στις 14 Απριλίου 2002 στο κανάλι Alter.
Το manga αποτελείται αυτή τη στιγμή από 595 κεφάλαια, ενώ το anime από 462 επεισόδια. Το σενάριο είναι κοινό σε manga και anime, αλλά στο anime έχουν αφαιρεθεί κάποιες πληροφορίες που δίνονταν από το manga, ενώ έχουν προστεθεί fillers.
Πλοκη :
Η σειρά One Piece λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος την παρούσα χρονική περίοδο διανύει μια "μεγάλη εποχή πειρατών". Αυτό συμβαίνει διότι ο επονομαζόμενος "Βασιλιάς των Πειρατών", [Gold Roger], συνελήφθη και εκτελέστηκε πριν μερικά χρόνια και άφησε τον αμύθητο θησαυρό του, ονόματι One Piece (εξ' ου και το όνομα της ιστορίας) στο τελευταίο νησί του μεγαλύτερου ωκεανού, στην "Μεγάλη γραμμή". Βασικός πρωταγωνιστής του One Piece είναι ο Monkey D. Luffy (Ντρέικ) ο οποίος μαζί με το πλήρωμά του, αναζητά το θησαυρό αυτό μέσα από πολλές περιπέτειες.
Η σειρά χαρακτηρίζεται από έντονη δράση, εντυπωσιακές μάχες, χιούμορ και δράμα.
Εγω προσωπικα εχω δει ολα τα επεισοδια, και ειναι οτι εχω καλυτερο εχω δει.
Αψογο σεναριο, θεαμα, μαχες, συγκινηση, χιουμορ, δραμα, και περνα πολλα μηνυματα για την ζωη, οσοι το εχουν δει , θα γνωριζουν τι θελω να πω !
Η σειρα ξεκινησε απο το 1999 και συνεχιζεται μεχρι σημερα 2010, καθως βρισκεται στην μεση της ιστοριας, και εχει να διασχισει αρκετα χρονακια ακομα !
Μπορειτε να δειτε τα επεισοδια Online για οσους ενδιαφερονται εδω : http://www.watchop.com
Καθως και ενα πολυ καλο Blog για κατεβασμα HD : http://onepiecepirates.wordpress.com