+133
Rose d'Arc
Romelza Snicket
Mr. Ollivander
Noelia di Firenze
Beatrice Lightwood
Emily Lupin
Natalia McDonald
Roland Weasley
Anguis Demorte
Serena Veronite
HermioneGranger13
Magic Is Might
Helena Malfoy
Gellert Crowz
greekwizards
Katherine Black
Luna Lovegood Longbottom
hermione gr.
Elladora Black
Rowena Potter
DaphneGreengrass
Orion Black
Sheldon Cooper
Αlbus Dumbledοre
aimilia potter
andrianasweet
Blood Countess
Lena Duchannes
Narcissa Black
R.J. Lupin
Potterhead
Sonamy
Druella Black
Mirabelle Salvatore
mjhp4ever
Immortality Dumbledore
EleniArmstrong-Potter
Harry Potter Black
Maria Granger
Fallen angel
Bella Black
Tedy Remous Lupin
Alicia Spinnet
anthian9
_LadyGrace_
Ηarry Potter
AngieWiz
Elektra
Eleanna Lovegood
Shana
Halfblood Prince
Markella
jason
marioslefkas
Hermione Granger.
Elohim Meth
Professor Snape
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Romilda Vane
Helena Ravenclaw
Dimitra Peverell
Lily Luna Potter
horklum
Maria Lovegood
HermioneInLove
Andros the Invincible
Artemisia Lufkin
Νymphadora Tonks
pontia
anastasia_potter
Kenichi
Night View
Eileen Prince
Mr. Filch
Ginny:)
sabinosss
γκοντρικ
Half blood Prince
dentakis
elliza
Merlin Longstaff
hedwig21
yaoikillerpilze
Luale Banshee
Fleur Delacour
AliceCullen
Tom Marvolo Riddle
Berenice
SiMoS
Bill Weasley
nasiatheslayer
vasilina
Mary Jane
Madame Maxime
rozali87
Christy
Hecate
nemesis22
magica4
Hemione94
SilverMoon21
Oceanborn
EmmaWatson
Albus_The_Wise
Darkness
Seven
Cassandra Black
silia felton
LeStrange
Bella
Rose Black
!.saphira.!
elena!
darkdemon
RemousLoupin
Ms Padfoot
Tonks15
Agent Spade
danny
igoumenitsag1
Narcissa
emma_fan
cristiano_21
xristianadepp
aiswp0s
tasos13
Tonks
Hermione Granger
TSITSHS
*Dora*
Minister for Magic
white wizard
Witch-King
137 απαντήσεις
Ποιός/ποιά είναι ο/η αγαπημένος σας ηθοποιός;
Narcissa Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 807
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°176
Απ: Ποιός/ποιά είναι ο/η αγαπημένος σας ηθοποιός;
Τζόνυ Ντεπ,Έλενα Μπόναμ Κάρτερ,Τζιμ Κάρευ,Έντουαρτ Νόρτον...και πολλοί άλλοι αλλά τώρα δεν μπορώ να θυμιθώ
My dear...
You really can't send me to Hell. I came from there.
You really can't send me to Hell. I came from there.
Lena Duchannes- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8003
Ημερομηνία εγγραφής : 31/05/2012
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Imperfection is underrated!
- Δημοσίευση Ν°177
Helena Bonham Carter <3
Johnny Depp
Johnny Depp
.
.
.
- *:
- A single metaphor can give birth to love
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°178
Loooooong post is coming!
Θα αρχίσω με κλισέ, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Brad Pitt,
Κάποιοι ηθοποιοί κερδίζουν υπερβολική φήμη και δόξα χωρίς ιδαίτερο λόγο, ο Πιτ όμως δεν είναι απ'αυτούς. Τόσο ως αριστοκρατικό βαμπίρ στο Interview with the Vampire, όσο ως μπουτάλ παλαιστής στο Fight Club, όσο και ως συντηριτικός πατέρας στο Tree of Life και μπάρμπας προπονητής στο Moneyball, ο Πιτ προσαρμόζεται σε όλα, και ειδικά τώρα που τα νιάτα και η ομορφιά απομακρύνονται σιγά σιγά δείχνει τι μπορεί να κάνει.
Johnny Depp,
Άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί 'ο άνθρωπος με τα χίλια -παράξενα- πρόσωπα' των τελευταίων δεκαετιών. Ο Edward Scissorhands, ο άλλος Ed Wood, ο φαλακρός τύπος με το τσιγάρο από το Fear and Loathing in Las Vegas, ο περίφημος Captain Jack Sparrow, ο Willy Wonka, o Sweeney Todd, o Tρελοκαπελάς; Όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι σε ένα μόνο πρόσωπο. Και το επίσης αξιοσημείωτο στον Ντεπ είναι το ότι καταφέρνει να είναι απολαυστικός και χώρις ένα τόνο μέικ απ στις ταινίες του.
Christian Bale,
O καλύτερος Μπατμαν -και ίσως γενικά σούπερ ήρωας- στην ιστορία του κινηματογραφού, θα έλεγα απλά, αλλά αυτό, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, θα αδικούσε τον Μπελ. Γι'αυτό λέω κάτι ακόμα: The Machinist. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ στην ταινία! Ήταν ο πιο αδύνατος άνθρωπος που έχω δει να στέκεται όρθιος και να αποδίδει μάλιστα άψογα στον ρόλο του... Και δύο χρόνια αργότερα γίνεται το ντούκι ο Μπρους Γουέιν. Και πάλι όμως όλα αυτά τα επιτεύγματα φαίνονται λίγα για να τιμήσει κανείς τον Christian Bale. American Psycho, The Prestige, I'm Not There, The Fighter... και ξανά Μπάτμαν.
Joaquin Phoenix,
Δεν έχει κάνει τις τρελές επιτυχίες -ακόμα- όπου τον έχω δει όμως με έχει καθηλώσει. Στο αριστηργηματικό κατ' εμέ Quills, στα χιλιοπαιγμένα και αμφιλεγόμενα Signs και The Village, στο Walk the Line ως Johnny Cash, ακόμα και στο μέτριο Two Lovers κατάφερε να ξεχωρίσει. Και προβλέπεται να συγκλονίσει στο επερχόμενο The Master, κάνοντας πολύ κόσμο να τον δει με άλλο μάτι.
Benicio Del Toro,
Επίσης δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, κι αυτός όμως με έχει κερδίσει με τις ιδιαίτερες ερμηνίες του. Τον πρωτοείδα στο λατρεμένο Basquiat, όπου δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Και μετά στα Traffic και 21 Grams, όπου έδωσε ρέστα. Στο Things We Lost in the Fire με συγκίνησε και στο Fear and Loathing in Las Vegas τίναξε τα μυαλά μου στο αέρα. Και στα δύο μέρη του Che... απέδωσε αυθεντικότατα το πιο πολυπροβαλόμενο πρόσωπο της παγκόσμιας ιστορίας.
Jared Leto,
Ναι, είναι κι αυτός στην λίστα και, μάλιστα, τον θεωρώ από τους πιο 'αδικημένους' ηθοποιούς των τελευταίων ετών. Δεν έχει συμμετάσχει σε πολλές δουλειές, δύο-τρεις όμως μονάχα φτάνουν για να ανέβει στα μάτια μου. Requiem for a Dream, Chapter 27, Mr. Nobody. Κοκκαλιάρικο πρεζάκι στην πρώτη, πάνχοντρος ψυχοπαθής στην δεύτερη, 117 χρονών κολώγερος και άλλα πόσα πρόσωπα ταυτόχρονα στην τρίτη.
Heath Ledger,
Σύντομη δυστυχώς η πορεία του, μεγάλα όμως τα κατορθώματά του. Τον πρωτοείδα στο A Knight's Tale, μέτρια ταινία, μέτριος ρόλος. Στο Brokeback Mountain τον είδε ο κόσμος όλος (στα μίσα περίπου της καριέρας του-τυχαίο, στο Dark Kinght τον αποθέωσαν χάρη στην ερμηνία του ως καλύτερος Τζόκερ ταινίων και κόμιξ ίσως, στο Candy τον λάτρεψα εγώ και στο Imaginarium of Doctor Parnassus τον αποχαιρετήσαμε, καθώς έπεφτε η αυλαία...
Gary Oldman,
Sid & Nancy, η πρώτη ταινία στην οποία έπαιξε ποτέ και από τότε φάνηκε το λαμπρό του μέλλον, η πρώτη ταινία που τον είχα δει κι εγώ αρκετά χρόνια αργότερα, με τα ακούσματα των Sex Pistols φρέσκα τότε στα αφτιά μου και την υποκουλοτούρα του πανκ να με συναρπάζει. Και μου 'δωσε την μεγαλύτερη ικανοποίηση στην εξαιρετική ερμηνία του αυτοκαταστροφικού Sid Vicious, μέχρι και που ο ίδιος ο Rotten μάντεψε την εξαιρετική μετέπειτα πορεία του. Ο Κόμης Δράκουλας ήταν η επόμενη μεγάλη του επιτυχία και δικαίως ασφαλως, αφού βλέπουμε για πρώτη και τελευταία φορά το διαχρονικό έργο του Bram Stoker άψογα και πιστά μεταφερμένο στην οθόνη, ενώ και ο ίδιος ο Όλντμαν ήταν εκπληκτικός. Εμφανίστηκε και στο λατρεμένο, όπως ανέφερα, Basquiat, χωρίς όμως να αγγίξει ιδιαίτερα, κι έπειτα ήρθε για να με συγκινήσει για άλλη μια φορά στον ρόλο νονού που όλοι θα 'θελα να είχαμε<3 Σημαντικό το πέρασμά του και από τα πλατό του Πότερ, όπως επίσης σημαντικό το πέρασμά του και από την τριλογία του Dark Knight, συμμετέχοντας σε δύο από το πιο επιτυχημένα franchises που έχει γνωρίσει -και θα γνωρίσει, μαντεύω- ο κινηματογράφος.
Ralph Fiennes,
Από τους αγαπημένους που έχω δει σε λιγότερες ταινίες, αλλά χωρίς αμφισβήτηση χωράει στη λίστα... γιατί απλά είναι μεγάλος. Η πρώτη ταινία, στην οποία τον είδα, είναι το σχετικά άγνωστο Spider, και μάλιστα σε αρκετά μιρκή ηλικία. Παραδέχομαι ότι δεν είχα καταλάβει και πολλά από αυτήν την -ούτως ή άλλος- δύσκολη ταινία, κάτι το όλο κλίμα όμως κάτι και ο ίδιος με είχε συγκλονίσει. Ο Επίμονος Κηπουρός ήταν επόμενη ταινία στην οποία έλαμψε κάτω απ'το σκοτάδι του, όπως φυσικά και στο The Reader. Aκόμα και στο αρκετά κάτω του μετρίου Clash of the Titans ξεχώρισε. Και φυσικά άφησε το ανεξίτηλο σημάδι του στις καρδιές και τα μυαλά όλων μας ως ο πιο λατρεμένος κακός της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου<3
Jim Carrey,
Όσο μη ποιοτικός κι αν θεωρείται σε σχέση με τους προηγούμενους, πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι μας έχει χαρίσει κάποιους από τους πιο αστείους και περίεργους ρόλους που έχουμε δει. Η Μάσκα! Κάθε παιδί των 90ς έχει δει αυτή την ταινία και ακόμα υπολογίζεται ως διαχρονική καλτιά. Ace Ventura επίσης! Έναν απ'τους χειρότερους κακούς του Μπάτμαν επίσης, αλλά δεν πειράζει. Τhe Truman Show! Μία από τις καλύτερες κοινωνικές ταινίες όλων των εποχών. Θεός για μια Βδομάδα... όλοι έχουμε γελάσει σ' αυτό. Και έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίζει και σοβαρούς πολυδιάστατους ρόλους, όπως στο εκπληκτικό Eternal Sunshine Of The Spotless Mind και το ψυχολογικό θρίλερ The Number 23. Και φυσικά το A Series of Unfortunate Events του Λέμονι Σνίκετ. Ακόμα και στο όχι και πολύ ακουσμένο I Love You Phillip Morris έδωσε μία ερμηνία φυσικής αντοχής που λίγοι θα άντεχαν.
Είναι ακόμα πολλοί. Άντρες και γυναίκες. Ναι, έχω κι απ'αυτές, δεν ξέρω γιατί δεν ανέφερα καμία. Ίσως αργότερα. Απλά πολλοί είναι νέοι ηθοποιοί, που περιμένω να τους δω και σε μελλοντικές δουλειές για να κατασταλάξώ, ή και παλιότεροι που θέλω να ψάξω περισσότερα, ώστε να 'χω να πω και πιο πολλά.
Κάποια στιγμή θα επιστρέψω.
Θα αρχίσω με κλισέ, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Brad Pitt,
Κάποιοι ηθοποιοί κερδίζουν υπερβολική φήμη και δόξα χωρίς ιδαίτερο λόγο, ο Πιτ όμως δεν είναι απ'αυτούς. Τόσο ως αριστοκρατικό βαμπίρ στο Interview with the Vampire, όσο ως μπουτάλ παλαιστής στο Fight Club, όσο και ως συντηριτικός πατέρας στο Tree of Life και μπάρμπας προπονητής στο Moneyball, ο Πιτ προσαρμόζεται σε όλα, και ειδικά τώρα που τα νιάτα και η ομορφιά απομακρύνονται σιγά σιγά δείχνει τι μπορεί να κάνει.
Johnny Depp,
Άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί 'ο άνθρωπος με τα χίλια -παράξενα- πρόσωπα' των τελευταίων δεκαετιών. Ο Edward Scissorhands, ο άλλος Ed Wood, ο φαλακρός τύπος με το τσιγάρο από το Fear and Loathing in Las Vegas, ο περίφημος Captain Jack Sparrow, ο Willy Wonka, o Sweeney Todd, o Tρελοκαπελάς; Όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι σε ένα μόνο πρόσωπο. Και το επίσης αξιοσημείωτο στον Ντεπ είναι το ότι καταφέρνει να είναι απολαυστικός και χώρις ένα τόνο μέικ απ στις ταινίες του.
Christian Bale,
O καλύτερος Μπατμαν -και ίσως γενικά σούπερ ήρωας- στην ιστορία του κινηματογραφού, θα έλεγα απλά, αλλά αυτό, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, θα αδικούσε τον Μπελ. Γι'αυτό λέω κάτι ακόμα: The Machinist. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ στην ταινία! Ήταν ο πιο αδύνατος άνθρωπος που έχω δει να στέκεται όρθιος και να αποδίδει μάλιστα άψογα στον ρόλο του... Και δύο χρόνια αργότερα γίνεται το ντούκι ο Μπρους Γουέιν. Και πάλι όμως όλα αυτά τα επιτεύγματα φαίνονται λίγα για να τιμήσει κανείς τον Christian Bale. American Psycho, The Prestige, I'm Not There, The Fighter... και ξανά Μπάτμαν.
Joaquin Phoenix,
Δεν έχει κάνει τις τρελές επιτυχίες -ακόμα- όπου τον έχω δει όμως με έχει καθηλώσει. Στο αριστηργηματικό κατ' εμέ Quills, στα χιλιοπαιγμένα και αμφιλεγόμενα Signs και The Village, στο Walk the Line ως Johnny Cash, ακόμα και στο μέτριο Two Lovers κατάφερε να ξεχωρίσει. Και προβλέπεται να συγκλονίσει στο επερχόμενο The Master, κάνοντας πολύ κόσμο να τον δει με άλλο μάτι.
Benicio Del Toro,
Επίσης δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, κι αυτός όμως με έχει κερδίσει με τις ιδιαίτερες ερμηνίες του. Τον πρωτοείδα στο λατρεμένο Basquiat, όπου δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Και μετά στα Traffic και 21 Grams, όπου έδωσε ρέστα. Στο Things We Lost in the Fire με συγκίνησε και στο Fear and Loathing in Las Vegas τίναξε τα μυαλά μου στο αέρα. Και στα δύο μέρη του Che... απέδωσε αυθεντικότατα το πιο πολυπροβαλόμενο πρόσωπο της παγκόσμιας ιστορίας.
Jared Leto,
Ναι, είναι κι αυτός στην λίστα και, μάλιστα, τον θεωρώ από τους πιο 'αδικημένους' ηθοποιούς των τελευταίων ετών. Δεν έχει συμμετάσχει σε πολλές δουλειές, δύο-τρεις όμως μονάχα φτάνουν για να ανέβει στα μάτια μου. Requiem for a Dream, Chapter 27, Mr. Nobody. Κοκκαλιάρικο πρεζάκι στην πρώτη, πάνχοντρος ψυχοπαθής στην δεύτερη, 117 χρονών κολώγερος και άλλα πόσα πρόσωπα ταυτόχρονα στην τρίτη.
Heath Ledger,
Σύντομη δυστυχώς η πορεία του, μεγάλα όμως τα κατορθώματά του. Τον πρωτοείδα στο A Knight's Tale, μέτρια ταινία, μέτριος ρόλος. Στο Brokeback Mountain τον είδε ο κόσμος όλος (στα μίσα περίπου της καριέρας του-τυχαίο, στο Dark Kinght τον αποθέωσαν χάρη στην ερμηνία του ως καλύτερος Τζόκερ ταινίων και κόμιξ ίσως, στο Candy τον λάτρεψα εγώ και στο Imaginarium of Doctor Parnassus τον αποχαιρετήσαμε, καθώς έπεφτε η αυλαία...
Gary Oldman,
Sid & Nancy, η πρώτη ταινία στην οποία έπαιξε ποτέ και από τότε φάνηκε το λαμπρό του μέλλον, η πρώτη ταινία που τον είχα δει κι εγώ αρκετά χρόνια αργότερα, με τα ακούσματα των Sex Pistols φρέσκα τότε στα αφτιά μου και την υποκουλοτούρα του πανκ να με συναρπάζει. Και μου 'δωσε την μεγαλύτερη ικανοποίηση στην εξαιρετική ερμηνία του αυτοκαταστροφικού Sid Vicious, μέχρι και που ο ίδιος ο Rotten μάντεψε την εξαιρετική μετέπειτα πορεία του. Ο Κόμης Δράκουλας ήταν η επόμενη μεγάλη του επιτυχία και δικαίως ασφαλως, αφού βλέπουμε για πρώτη και τελευταία φορά το διαχρονικό έργο του Bram Stoker άψογα και πιστά μεταφερμένο στην οθόνη, ενώ και ο ίδιος ο Όλντμαν ήταν εκπληκτικός. Εμφανίστηκε και στο λατρεμένο, όπως ανέφερα, Basquiat, χωρίς όμως να αγγίξει ιδιαίτερα, κι έπειτα ήρθε για να με συγκινήσει για άλλη μια φορά στον ρόλο νονού που όλοι θα 'θελα να είχαμε<3 Σημαντικό το πέρασμά του και από τα πλατό του Πότερ, όπως επίσης σημαντικό το πέρασμά του και από την τριλογία του Dark Knight, συμμετέχοντας σε δύο από το πιο επιτυχημένα franchises που έχει γνωρίσει -και θα γνωρίσει, μαντεύω- ο κινηματογράφος.
Ralph Fiennes,
Από τους αγαπημένους που έχω δει σε λιγότερες ταινίες, αλλά χωρίς αμφισβήτηση χωράει στη λίστα... γιατί απλά είναι μεγάλος. Η πρώτη ταινία, στην οποία τον είδα, είναι το σχετικά άγνωστο Spider, και μάλιστα σε αρκετά μιρκή ηλικία. Παραδέχομαι ότι δεν είχα καταλάβει και πολλά από αυτήν την -ούτως ή άλλος- δύσκολη ταινία, κάτι το όλο κλίμα όμως κάτι και ο ίδιος με είχε συγκλονίσει. Ο Επίμονος Κηπουρός ήταν επόμενη ταινία στην οποία έλαμψε κάτω απ'το σκοτάδι του, όπως φυσικά και στο The Reader. Aκόμα και στο αρκετά κάτω του μετρίου Clash of the Titans ξεχώρισε. Και φυσικά άφησε το ανεξίτηλο σημάδι του στις καρδιές και τα μυαλά όλων μας ως ο πιο λατρεμένος κακός της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου<3
Jim Carrey,
Όσο μη ποιοτικός κι αν θεωρείται σε σχέση με τους προηγούμενους, πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι μας έχει χαρίσει κάποιους από τους πιο αστείους και περίεργους ρόλους που έχουμε δει. Η Μάσκα! Κάθε παιδί των 90ς έχει δει αυτή την ταινία και ακόμα υπολογίζεται ως διαχρονική καλτιά. Ace Ventura επίσης! Έναν απ'τους χειρότερους κακούς του Μπάτμαν επίσης, αλλά δεν πειράζει. Τhe Truman Show! Μία από τις καλύτερες κοινωνικές ταινίες όλων των εποχών. Θεός για μια Βδομάδα... όλοι έχουμε γελάσει σ' αυτό. Και έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίζει και σοβαρούς πολυδιάστατους ρόλους, όπως στο εκπληκτικό Eternal Sunshine Of The Spotless Mind και το ψυχολογικό θρίλερ The Number 23. Και φυσικά το A Series of Unfortunate Events του Λέμονι Σνίκετ. Ακόμα και στο όχι και πολύ ακουσμένο I Love You Phillip Morris έδωσε μία ερμηνία φυσικής αντοχής που λίγοι θα άντεχαν.
Είναι ακόμα πολλοί. Άντρες και γυναίκες. Ναι, έχω κι απ'αυτές, δεν ξέρω γιατί δεν ανέφερα καμία. Ίσως αργότερα. Απλά πολλοί είναι νέοι ηθοποιοί, που περιμένω να τους δω και σε μελλοντικές δουλειές για να κατασταλάξώ, ή και παλιότεροι που θέλω να ψάξω περισσότερα, ώστε να 'χω να πω και πιο πολλά.
Κάποια στιγμή θα επιστρέψω.
- Σπόιλερ:
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Blood Countess- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 684
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°179
χμμ, ειναι αρκετοι
Ian Somerhalder, Johnny Depp, Alex Pettyfer, Channing Tatum, Jensen Ackles, Jared Padalecki <3
Ian Somerhalder, Johnny Depp, Alex Pettyfer, Channing Tatum, Jensen Ackles, Jared Padalecki <3
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°180
^Kαι συνεχίζω την λίστα με την πρώτη γυναίκα ηθοποιό που λατρεύω, νιώθοντας επιτέλους έτοιμος να μίλησω γι'αυτήν.
Kirsten Dunst,
Δεν έχει κάνει κάποιο μεγάλο μπαμ στην καριέρα της για να γυρίσει όλος ο κόσμος να την κοιτάξει, αξίζει όμως να αναφερθεί και το δικό της ταλέντο.
Οι πρώτες της εμφανίσεις σε επιτυχιμένες ταινίες ήταν στις Μικρές Κυρίες και στο Interview with the Vampire, όταν ήταν ακόμα ένα κοριτσάκι. Ακολούθησαν κάποιες μέτριες εφβικές ταινίες/κωμωδίες, όπου δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κι έπειτα ήρθε το εκπληκτικό The Virgin Suicides, όπου είδαμε ότι αυτό το κορίτσι ξέρει να παίζει και μάλιστα πολύ καλά. Ακολούθησαν κάποιες ακόμα μέτριες ταινίες μέχρι να ήρθε ο Spider-Man, όπου λατρέψαμε την πιο γλυκιά κοπέλα ανάμε σε όλα τα κορίτσια των υπερηρώων. Ίσως να μην θεωρείται σπουδαίος ένας ρόλος σε μια ταινία δράσης, ο χαρακτήρας της MJ όμως ήταν δουλεμένος και η Dunst τον απέδωσε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, δείχνοντας -ακόμα κι αν δεν χρειαζόταν σε μία τέτοιου είδους ταινία- πολλές πλευρές του ταλέντου της. Ανάμεσα στην τριλογία του Ανθρώπου-Αράχνη υπήρξε και το Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, όπου δεν έχε ρόλο πρωταγωνιστικό, την δουλειά της όμως την έκανε πολύ καλά. Στο All Good Things, που ακολούθησε λίγο αργότερα, έδωσε λόγο ύπαρξης στην ταινία, κάθω ήταν ίσως το μόνο πράγμα που άξιζε... κι έπειτα ήρθε το Melancholia. Εκεί ήταν το κάτι άλλο, εκεί τράβηξε την προσοχή μου όσο δεν έχει καταφέρει να κάνει καμία άλλη ηθοποιός, εκεί την ερωτεύτηκα. Η ίδια και η ερμηνεία της ήταν υπέροχη, ήταν μοναδική, δεν σ'άφηνε να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Ήταν η καλύτερη της ερμηνεία, το απόγειο της καριέρας της. Ακόμα και ο πιο δύσκολος θεατής και κριτικός δεν θα μπορούσε να μην μείνει ικανοποιημένος από αυτήν την τεράστια εμφάνισή της. Για πρώτη φορά μας έδειξε ότι πραγματικά μπορεί να κάνει πάρα πολλά. Μετά απ'αυτό την είδα στο πρόσφατο On The Road, όπου, αν και δεν έχει μεγάλο ρόλο, ήταν και πάλι πολύ καλή. Ακολουθούν άλλα τρία μεγάλα πρότζεκτ που βρίσκονται σε εξέλιξη και είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει κι έκει. Το Melancholia πιστεύω ότι έχει πλέον αλλάξει την πορεία της και τον τρόπο που την βλέπουν οι θεατές κι εγώ ανυπομωνώ να την απολαύσω στις μελλοντικές της δουλειές.
Kirsten Dunst,
Δεν έχει κάνει κάποιο μεγάλο μπαμ στην καριέρα της για να γυρίσει όλος ο κόσμος να την κοιτάξει, αξίζει όμως να αναφερθεί και το δικό της ταλέντο.
Οι πρώτες της εμφανίσεις σε επιτυχιμένες ταινίες ήταν στις Μικρές Κυρίες και στο Interview with the Vampire, όταν ήταν ακόμα ένα κοριτσάκι. Ακολούθησαν κάποιες μέτριες εφβικές ταινίες/κωμωδίες, όπου δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κι έπειτα ήρθε το εκπληκτικό The Virgin Suicides, όπου είδαμε ότι αυτό το κορίτσι ξέρει να παίζει και μάλιστα πολύ καλά. Ακολούθησαν κάποιες ακόμα μέτριες ταινίες μέχρι να ήρθε ο Spider-Man, όπου λατρέψαμε την πιο γλυκιά κοπέλα ανάμε σε όλα τα κορίτσια των υπερηρώων. Ίσως να μην θεωρείται σπουδαίος ένας ρόλος σε μια ταινία δράσης, ο χαρακτήρας της MJ όμως ήταν δουλεμένος και η Dunst τον απέδωσε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, δείχνοντας -ακόμα κι αν δεν χρειαζόταν σε μία τέτοιου είδους ταινία- πολλές πλευρές του ταλέντου της. Ανάμεσα στην τριλογία του Ανθρώπου-Αράχνη υπήρξε και το Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, όπου δεν έχε ρόλο πρωταγωνιστικό, την δουλειά της όμως την έκανε πολύ καλά. Στο All Good Things, που ακολούθησε λίγο αργότερα, έδωσε λόγο ύπαρξης στην ταινία, κάθω ήταν ίσως το μόνο πράγμα που άξιζε... κι έπειτα ήρθε το Melancholia. Εκεί ήταν το κάτι άλλο, εκεί τράβηξε την προσοχή μου όσο δεν έχει καταφέρει να κάνει καμία άλλη ηθοποιός, εκεί την ερωτεύτηκα. Η ίδια και η ερμηνεία της ήταν υπέροχη, ήταν μοναδική, δεν σ'άφηνε να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Ήταν η καλύτερη της ερμηνεία, το απόγειο της καριέρας της. Ακόμα και ο πιο δύσκολος θεατής και κριτικός δεν θα μπορούσε να μην μείνει ικανοποιημένος από αυτήν την τεράστια εμφάνισή της. Για πρώτη φορά μας έδειξε ότι πραγματικά μπορεί να κάνει πάρα πολλά. Μετά απ'αυτό την είδα στο πρόσφατο On The Road, όπου, αν και δεν έχει μεγάλο ρόλο, ήταν και πάλι πολύ καλή. Ακολουθούν άλλα τρία μεγάλα πρότζεκτ που βρίσκονται σε εξέλιξη και είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει κι έκει. Το Melancholia πιστεύω ότι έχει πλέον αλλάξει την πορεία της και τον τρόπο που την βλέπουν οι θεατές κι εγώ ανυπομωνώ να την απολαύσω στις μελλοντικές της δουλειές.
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
andrianasweet- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 306
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°181
Johnny Depp,Ralph Fiennes,kenneth branagh,emma watson,
"Of course this is happening
inside your head,Harry,
but why on earth should that
mean that it is not real?"
ALBUS DUMBLEDOR
aimilia potter- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2012
Magical Identity
Today's thought: Μη πουλάς τρέλα. Μοίρασέ την.
- Δημοσίευση Ν°182
Έμμα Στόουν
Η ζωή είναι σαν το χορό,αν κάνεις ένα λάθος βήμα απλά συνεχίζεις...
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°183
Sonamy έγραψε:The Vampire Diaries
@Θάνο που ακριβώς στον Spiderman έδειξε η Κίρστεν την υποκριτική της ικανότητα; Ανάμεσα στην ατελείωτη τσιρίδα νούμερο 1 και στην νούμερο 303;
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°184
^Τραγουδούσε και χόρευε η κοπέλα, δεν είναι ταλέντο αυτό;
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°185
Σε αυτό δε διαφώνω.RemousLoupin έγραψε:^Τραγουδούσε και χόρευε η κοπέλα, δεν είναι ταλέντο αυτό;
Απλά παραδέξου ότι η παρουσία της ήταν απλά μια (όμορφη) παρουσία και τίποτα άλλο.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°186
Οκ, στο Σπαιντερμαν, ναι. Αλλα και τι απαιτησεις να εχει ο ρολος της κοπελας ενος σουπερχηροου; Σε αυτο που ειχε να κανει ηταν μια χαρα και η μονη κοπελα υπερηρωα που μου εχει μεινει ειναι η ΜJ, εξαιτιας της Dunst φυσικα.
Και γενικα παψε, την αγαπω
Και γενικα παψε, την αγαπω
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°187
Johnny Depp!!
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
Sheldon Cooper- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 912
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2012
Magical Identity
Today's thought: In the halloween everything is scary beware
- Δημοσίευση Ν°188
jim carey
the danger is always in halloween be carefull or scream you choose
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°189
Νιώθω πως πρέπει να φτιάξω λίγο τη λίστα μου.
Άντρες (χωρίς σειρά)
Christopher Lee
Hugh Laurie
Tom Hiddleston
Cillian Murphy
Gary Oldman
Ewan McGregor
Robert Downey Jr.
Alan Rickman
Johnny Depp
Sean Connery
Γυναίκες
Helena Bonham Carter
Carice Van Houten
Natalie Dormer
Άντρες (χωρίς σειρά)
Christopher Lee
Hugh Laurie
Tom Hiddleston
Cillian Murphy
Gary Oldman
Ewan McGregor
Robert Downey Jr.
Alan Rickman
Johnny Depp
Sean Connery
Γυναίκες
Helena Bonham Carter
Carice Van Houten
Natalie Dormer
- We seed the stars:
Orion Black- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1890
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Magical Identity
Today's thought: This game....Will not have a happy ending....
- Δημοσίευση Ν°190
Kaley Cuoco
---
- Where my loyalties lie:
Sheldon Cooper- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 912
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2012
Magical Identity
Today's thought: In the halloween everything is scary beware
- Δημοσίευση Ν°191
jim carey,μπεζος,φιλιπηδης,ρενα βλαχοπουλου και ελενη ραντου
the danger is always in halloween be carefull or scream you choose
DaphneGreengrass- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°192
johnny deep <3
Rowena Potter- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°193
λεονάρντο ντι κάπριο, μπραντ πιτ, κλιντ ιστγουντ, τζοζεφ γκορντον-λεβιτ, ναομι γουοτς... αυτοι μου ερχονται τωρα στο μυαλο
Elladora Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3860
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2012
Magical Identity
Today's thought: Don't let your dreams be dreams
- Δημοσίευση Ν°194
Taylor Lautner:inlove:
Ian Somerhalder
Johnny Depp
Michael Trevino
Robert Downy Jr.
Emma Watson
Kristen Stewart
Sarliz Theron κλπ..
Ian Somerhalder
Johnny Depp
Michael Trevino
Robert Downy Jr.
Emma Watson
Kristen Stewart
Sarliz Theron κλπ..
The North Remembers
hermione gr.- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 665
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°195
Αγαπημενος ηθοποιος ελληνας ειναι ο Χαρης Ρωμας
Αγαπημενη ηθοποιος ελληνιδα ειναι η Ελενη Ραντου!
Αγαπημενη ηθοποιος ελληνιδα ειναι η Ελενη Ραντου!
We are not Harry Potter fans,
we are Harry Potter family
Luna Lovegood Longbottom- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°196
Αγαπημενος ηθοποιος..?
Daniel Randcliffe
Johnny Depp
Daniel Randcliffe
Johnny Depp
Dimitra Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2455
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2010
Magical Identity
Today's thought: 'Όταν βαριέμαι πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει...
- Δημοσίευση Ν°197
- Σπόιλερ:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°198
Edward Norton
αγαπημενη ερμηνεια:
-Ο Μάγος Αϊζενχάιμ
Eisenheim
-Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας
Derek Vinyard
Καταπληκτικος.
Τομ Χανκς
-Φιλαδέλφεια
Άντριου Μπέκετ
-Ναυαγός
Chuck Noland
Mοργκαν Φριμαν:
ΘΕΟΣ.-
Richard Gere
Aπλά τον αγαπώ και δε γίναιται να παίζει ρόλο και να μην τον συμπαθήσεις
Τζονι Ντεπ:
Παραβλέπουμε το χιπστέρικο γυαλί της φώτο και απλά προσκυνάμε γιατι ειναι ο Τζακ Σπάροου, γιατι είναι ο Ψαλιδοχέρης, γιατι είναι αυτος που είναι.
Nicolas Cage:
YOU DON'T SAY
Leonardo DiCaprio
Οκ, μπορει παλιά να μου αρεσε για ασχετους λογους, αλλά ήμουν μικρή και είχα δει μόνο την Παραλια. Αλλα απο το Inception και το νησι των καταραμμενων, δε μπορεις να μη του το αναγνωρισεις οτι εχει και ταλεντο.
Jonathan Rhys Meyers
Nαι, ναι , νταξει, οκ. ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ.
Evanna Lynch
αγαπημενη ερμηνεια, σε μια ταινια με εξωγηινους, που κατα τ'αλλα ηταν χάλια, αλλα η μικρή επαιζε πολύ καλα.
Catherine Zeta-Jones
Zορο
Τζενιφερ Ανιστον -Τζοε- ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ/ μερλιν-ΜΕΡΛΙΝ, αυτα.
Θα επανέρθω
αγαπημενη ερμηνεια:
-Ο Μάγος Αϊζενχάιμ
Eisenheim
-Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας
Derek Vinyard
Καταπληκτικος.
Τομ Χανκς
-Φιλαδέλφεια
Άντριου Μπέκετ
-Ναυαγός
Chuck Noland
Mοργκαν Φριμαν:
ΘΕΟΣ.-
Richard Gere
Aπλά τον αγαπώ και δε γίναιται να παίζει ρόλο και να μην τον συμπαθήσεις
Τζονι Ντεπ:
Παραβλέπουμε το χιπστέρικο γυαλί της φώτο και απλά προσκυνάμε γιατι ειναι ο Τζακ Σπάροου, γιατι είναι ο Ψαλιδοχέρης, γιατι είναι αυτος που είναι.
Nicolas Cage:
YOU DON'T SAY
Leonardo DiCaprio
Οκ, μπορει παλιά να μου αρεσε για ασχετους λογους, αλλά ήμουν μικρή και είχα δει μόνο την Παραλια. Αλλα απο το Inception και το νησι των καταραμμενων, δε μπορεις να μη του το αναγνωρισεις οτι εχει και ταλεντο.
Jonathan Rhys Meyers
Nαι, ναι , νταξει, οκ. ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ.
Evanna Lynch
αγαπημενη ερμηνεια, σε μια ταινια με εξωγηινους, που κατα τ'αλλα ηταν χάλια, αλλα η μικρή επαιζε πολύ καλα.
Catherine Zeta-Jones
Zορο
Τζενιφερ Ανιστον -Τζοε- ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ/ μερλιν-ΜΕΡΛΙΝ, αυτα.
Θα επανέρθω
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°199
ian somerhalder
paul weasly
nina dobrev
candice acoola
emma watson
και πολλοι αλλοι...αυτοι ειναι οι κυριοτεροι
paul weasly
nina dobrev
candice acoola
emma watson