Το topic είναι για να λέμε προτάσεις, όχι για συζήτηση μεταξύ των μελών. ^__^
Beedle the Bard έγραψε:βλέποντας για πρώτη στα χρονικά φορά την ιστορία του φόρουμ συνειτοποιησα που βρισκομαι και εχω να καταθέσω και εγώ προτασεις
Βασικά θέλω να επανέλθει το αξίωμα του Super Moderator
2)επίσης θέλω να προτείνω τη δημιουργία Δημογεροντίας
Οπρόεδρος της Δημογεροντία θα εχει δικαιωματα διαχειριστή και καθε χρόνο θα εκλέγονται οι τρείς αλλοι υπαλληλοι στην δημογεροντία οι οποίοι θα εχουν ως αρμοδιοτητα την καταγραφή και την γραφή ασφαλώς των σημαντικών γεγονότων των φόρουμ
Επίσης προτείνω να γίνει μπλογκ ο Σοφιστής και να εμπεριεχονται τα αρθρα που γραφουμμε στο Ραβενκλοου
Προτείνω να φτιαξουμε στο χογκουαρτς την μεγάλη τραπεζαρία στην οποία θα ζηταμε για καθαρά χαριποτερικά θέματα
επίσης υπαρχουν τα φικτιον τημς που απο οτι εχω καταλάβει είναι συγγραφικές ομαδες
Προτείνω Λοιπόν
ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΜΠΛΟΓΚ Ιστορίες του μπιντλ του Βαρδου οπου θα συγκεντρωνονται ολες οι καλές ιστορίες των ''συγγραφέων μας''
Απο οτι καταλαβα υπαρχουν δύο κοιτώνες στο Νταρμστρανγκ και προτείνω να γίνουν και δύο κοιτώνες για το Μπομπατόν
δουλειάβεβαια των διευθυντών
Προτείνω την δημιουργία αδιεξοδου αλέα οποθ θα βάλουμε το μποργκιν κι μπεγκς και την οδό υφαντουργού ...
λοιπόν αυτά τα λίγα
α) Γιατί να επανέλθει το αξίωμα;
β) Για την καταγραφή "σημαντικών γεγονότων" δε χρειάζεται να 'χει κάποιος αξίωμα.
γ) Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί ακόμα μια ενότητα στο Ravenclaw, ωστόσο αυτή η ιδέα θα μεταφερθεί στο team.
δ) Υπάρχει ενότητα για καθαρά Χαριποτερικά θέματα. ^__^
ε) Τα Fiction Teams δεν έχουν ολοκληρωθεί, άρα δε γίνεται να δημιουργηθεί ενότητα. Επίσης, υπάρχει ξεχωριστή ενότητα που το κάθε μέλος μπορεί να παραθέσει τη δική του ιστορία στο Μαγικό Ανθολόγιο.
στ) Το Μπομπατόν έχει κοιτώνες. Προτείνω να ενημερώνεσαι πριν κάνεις σχόλια. ^__^
ζ) Δηλαδή να δημιουργήσουμε μια ενότητα και να βάλουμε μέσα δύο topics? Για ποιον λόγο; Δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό, άρα rejected. ^__^
Antioch Peverell έγραψε:^θελω να συμπληρωσω 2 πραγματα...:
1.δεν υπαρχει λογος να δημιουργηθει μεγαλη τραπεζαρια για τις χαριποτερικες συζητησεις,αφου αυτες βρισκονται στο αιθριο του υπουργειου...+του οτι η ιδεα ειναι κλεμμενη απο το αλλο φορουμ
2.οι κοιτωνες του Μπομπατον ειναιBellefeuille,Ombrelune.στον 1ο κοιτωνα πανε οι οχι-τοσο-εξυπνοι μαθητες,οι οποιοι λατρευουν τη φυση,ειναι ευγενικοι,βοηθουν τους συνανθρωπους τους,βαζουν πανω απ'ολα την οικογενεια και τους φιλους τους και η ζωη τους ειναι ο καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να τους δοθει...(κατι σαν τους ραβεν και τους χαφ)
στον 2ο κοιτωνα πανε οι φιλοδοξοι,πονηροι,εξυπνοι,παραποιητικοι.ειναι πολυ ψυχροι μαθητες,ειναι εναντια στο να τους πειραζουν και συγχαιρουν τους ανθρωπους οταν σκεφτονται σωστα και παιρνουν σωστες αποφασεις.οι μαθητες ειναι ψυχροι,σπανια παρουσιαζουν τα συναισθηματα τους,καθως απαιτουν να ειναι αμοιβαια τα συναισθηματα τους μεταξυ αυτων και των υπολοιπων.ειναι πανεξυπνοι,λογικοι,συνετοι,πειθαρχημενοι.συχνα διψουν για δυναμη και εξουσια και το θελουν περισσοτερο απο καθε τι αλλο...
αυτα...ειναι πολυ καλη ιδεα παντως να ιδρυθουν κοιτωνες κ' στο μπομπατον...
Τα ξέρουμε όλα αυτά, ωστόσο ξαναλέω πως το topic δεν προσφέρεται για συζήτηση.
Κοιτώνες υπάρχουν, άρα το θέμα έληξε.