Δεν έχεις να πεις πως είμαι τέλεια; Υπέροχη; Θεά;
Άντε καλά, αναμένω.
Avenger Of Wind έγραψε:Τι θα λέγατε για 2 νέες οργανώσεις;Το Τάγμα του Φοίνικα και τους Θανατοφάγους;
Οργανώσεις όταν λες...; Ανάλυσε το λιγάκι ακόμη.Avenger Of Wind έγραψε:Τι θα λέγατε για 2 νέες οργανώσεις;Το Τάγμα του Φοίνικα και τους Θανατοφάγους;
Αυτή είναι πολύ ωραία ιδέα και πιστεύω θα έκανε το φόρουμ ακόμη πιο "ζωντανό" και όμοιο με το Χόγκουαρτς. Θέλουμε κάπου εκεί να μπλέξουμε και τους Καθηγητές και τα υπόλοιπα επαγγέλματα, για να συμμετέχουν όλοι. Μόλις βρεθεί η χρυσή τομή θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.soulitsa@xd έγραψε:Εγώ έχω άλλη ιδέα..
Γιατί δεν δημιουργήτε 2-3 αίθουσες του Χόγκουαρτς και να παραδείδετε ''υποτιθεται'' μαθηματα και καθε μηνα να μπαινει μια εργασια που οποιος την ετοιμασει να δίνει πόντους στον κοιτώνα του?
Prince le Mort έγραψε:Γιατί δεν βάζουμε στο Πόρταλ ένα σημείωμα ή ένα κείμενο που να λέει για το Τρίθαλο; Και στο τέλος του Τριάθλου να πούμε τον νικητή!
Ακόμα στον 3ο άθλο υπήρχε μία ανατροπη με το κύπελλο και την μαγική πύλη. Γιατί δεν οργανώνεται κάτι παρόμοιο;
-Moony έγραψε:Συμφωνώ με την πρόταση της Morgan le Fay.
Τα θέματα που θα μας δίνονται να είναι από τον κόσμο του Χάρι Πότερ,π.χ.να αναπτύξουμε ένα θέμα σχετικά με τα Τρία Σκουπόξυλα.
Ύστερα να ανοίξουμε ένα topic που θα ποστάρεται το πιο αναπτυγμένο άρθρο και έτσι θα γίνει σαν μια μικρή εγκυκλοπαίδια.
- Σπόιλερ:
Πείτε μου παρακαλώ,κοτσάνες πετάω;
anthian9 έγραψε:Prince le Mort έγραψε:Γιατί δεν βάζουμε στο Πόρταλ ένα σημείωμα ή ένα κείμενο που να λέει για το Τρίθαλο; Και στο τέλος του Τριάθλου να πούμε τον νικητή!
Ακόμα στον 3ο άθλο υπήρχε μία ανατροπη με το κύπελλο και την μαγική πύλη. Γιατί δεν οργανώνεται κάτι παρόμοιο;
Στο Πόρταλ θα προστεθεί πολύ σύντομα. Όσο για το δεύτερο που λες, πολύ καλή ιδέα!!! Κάτι θα βρούμε για να υπάρχουν ανατροπές!! Ευχαριστούμε, Πάνο.