από Alicia Spinnet Δευ Ιαν 16, 2012 10:42 pm
Ο Σέντρικ δεν είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες αλλά ούτε και από τους μισητούς μου. Γενικά, δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον η ιστορία του. Ένα έξυπνο αγόρι, που έγινε Πρωταθλητής του Χόγκουαρτς, έπεσε στα χέρια του Βόλντεμορ και πέθανε.
Δεν υπήρχαν και πολύ χαρακτήρες του 7ου έτους που να ξέραμε αν ήταν γενναίοι, έξυπνοι κτλ. για να δούμε αν κάποιος από αυτούς ήταν πιο άξιος από τον Σέντρικ. Νομίζω πάντως, ότι ο Σέντρικ ήταν άξιος πρωταθλητής, με εξυπνάδα, θάρρος και καλοσύνη που τα πήγε πολύ καλά στους άθλους.
Ο θάνατος του, όχι δεν με στεναχώρησε ιδιαίτερα. Περισσότερο αδιαφορία ήταν, πάρα στεναχώρια ή χαρά. Το γεγονός ότι πιστεύω ότι είναι άξιος πρωταθλητής δεν σημαίνει και ότι θα στεναχωρηθώ επειδή πέθανε.
Αυτό που ίσως με νευριάζει πιο πολύ, είναι ότι αρκετά άτομα δεν τον συμπαθούν επειδή ο ηθοποιός που τον υποδύεται στην ταινία, είναι ένας από τους πιο μισητούς τους ηθοποιούς. Ή το αντίθετο. Να τον λατρεύουν επειδή απλά και μόνο είναι αυτός και μόνο ο ηθοποιός, ενώ στην πραγματικότητα αδιαφορούν για τον ρόλο. :S