Σημεια τις πλοκης των ταινιων που δεν καταλαβατε,
Φρασεις των ηθοποιων,
ακομη σκηνες...!!!
Διαλεξτε και.... ..ρωτηστε... :P
Εγώ έχω βάσιμες υποψίες πως στο βιβλίο ήταν αποχαυνωτικό αυτό που του έριξε. Στην ταινία το κάνανε φονική κατάρα για να μην χρειάζεται να εξηγούν τα περί του πέπλου φαντάζομαιpotter.fan έγραψε:νομίζω ( αν και δεν είμαι σίγουρος ) πως η κόκκινη κατάρα αποκλείεται να ήταν το Αβάντα Κεντάβρα επειδή είναι πράσινη έτσι;
Όχι,στο βιβλίο λέει ξεκάθαρα ότι ο γάμος έγινε στο Μπάροου.Sorazal the Erized έγραψε:Μπορει ο γαμος να γινει σε κανα Σελ Κοτατζ..
Τι να πω!!
Ετσι οπως το παρουσιασαν..
Prince le Mort έγραψε:Η Βασανιστική Κατάρα(The Cruciatus Curse) δεν βγάζει λάμψη
Η Εξουσιαστική Κατάρα(The Imperiatus Curse) δεν βγάζει λάμψη
Η Φονική Κατάρα(Avada Kedavra) βγάζει έναν πράσινο πίδακα φωτός που τυλίγει το θύμα ή τον πετυχαίνει.
Εσύ θα μπερδεύτηκε επειδή στο 5 ο Χάρι φώναξε Crucio και έβγαλε κόκκινη λάμψη.
Αυτό έγινε επειδή ο Χάρι δεν μπορεί να καλέσει μία Ασυγχώρητη Κατάρα.
Τραυματίζει.Το Σέκτουμσεμπρα είναι ένα ξόρκι που ανοίγει πληγές στο σώμα σου,με αποτέλεσμα ακατάσχετη αιμορραγία.Βλ. σκηνή μάχη Μαλφόι-Χάρι.Ο Χάρι χτυπάει τον Μαλφόι με το Σέκτουμσεμπρα και τον κάνει να αιμορραγεί.Prince le Mort έγραψε:Ρε παιδια το Sectumsembra σκοτώνει ή απλώς τραυματίζει;
Merlin the Master Wizard έγραψε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μου φάνηκε περίεργο?Στην καινούρια ταινία που μόλις βγήκε με τους κλήρους του θανάτου,στο Μέγαρο Μαλφόι μας δείχνει ότι μια τρίχα της Μπέλατριξ πάει προς την Ερμιόνη...Αυτή η τρίχα,την οποία και θα χρειαστούν στην συνέχεια,όλοι γνωρίζουμε γιατί,την κλήτευσε ή απλά τίναξε τα μαλλία της η Μπέλατριξ και έπεσε η τρίχα πάνω στην Ερμιόνη και το έδειξε σε αργή κίνηση;;; (αφού όμως ήταν μακριά η Μπέλατριξ,δεν ήταν από πάνω της την συγκεκριμένη στιγμή..)Κι αν την κλήτευσε,πώς το έκανε αφούδεν είχε ραβδί;;;
Merlin the Master Wizard έγραψε:Επίσης παρατήρησα,ότι σε όλα τα σημεία που είχαν σχέση με τον αόρατο μανδύα,όπως στην καφετέρια που έπρεπε να τον φοράει ο Χάρι ή μόλις έφτασαν στο Γκόντρικς Χόλοου που η Ερμιόνη είπε στον Χάρι"Καλύτερα να πιείς λίγο πολυχημικό φίλτρο" και δεν ήπιε,ενώ στο βιβλίο και είχαν πιεί πολύχημικό φίλτρο και είχαν κρυφτεί κάτω απ'τον αόρατο μανδύα για λίγο...Και ερωτώ... Πώς θα καταλάβει καποιος,που είδε μόνο αυτή την ταινία και δεν έχει δει τις προηγούμενες και ούτε έχει διαβάσει τα βιβλία,ότι ο Χάρι έχει στην κατοχή του τον αόρατο μανδύα και έτσι να τον βάλει σε σκέψεις οι ματιές Χάρι,Ρόν,Ερμιόνης μετά την αφήγηση της ιστορίας των κλήρων στο σπίτι του Ξενοφίλιου;;