Imperio έγραψε:κατι σε Fazer?
Ορίστε Μαράκι!
Nicolo Machiavelli έγραψε:ευχαριστω για την περιποιηση κυριε Λαζαρε και τα χριστουγεννιατικα μπισκοτα ειναι υπεροχα
Είδες, είδες? :blasé:
Imperio έγραψε:κατι σε Fazer?
Nicolo Machiavelli έγραψε:ευχαριστω για την περιποιηση κυριε Λαζαρε και τα χριστουγεννιατικα μπισκοτα ειναι υπεροχα
Shi o Taberu έγραψε:Μια σοκολάτα Βιενουά πλιζ, να ζεσταθεί το κοκαλάκι μου
Μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η σοκολατίνα δεν θα σας την φέρω. Άντε την γλυτώσατε αυτή τη φορά :blasé:Έφη Σαρρή έγραψε:Angela Dorothea Merkel έγραψε:Που είναι η σοκολατίνα μου?
Σόρρυ κυρία Μέρκελ, δεν είχα δει το ποστ σας.
Μην μου φέρετε τώρα ΔΝΤ για μία παράβλεψη.
Πλιιιζ..
Μπορεί αλλά τη σοκολάτα ακόμα να μου τη φέρετεΈφη Σαρρή έγραψε:^Είστε ξενέρωτη Θανατοφάγος!
:blasé:
Angela Dorothea Merkel έγραψε:Μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η σοκολατίνα δεν θα σας την φέρω. Άντε την γλυτώσατε αυτή τη φορά :blasé:Έφη Σαρρή έγραψε:Angela Dorothea Merkel έγραψε:Που είναι η σοκολατίνα μου?
Σόρρυ κυρία Μέρκελ, δεν είχα δει το ποστ σας.
Μην μου φέρετε τώρα ΔΝΤ για μία παράβλεψη.
Πλιιιζ..
Shi o Taberu έγραψε:Μπορεί αλλά τη σοκολάτα ακόμα να μου τη φέρετεΈφη Σαρρή έγραψε:^Είστε ξενέρωτη Θανατοφάγος!
:blasé:
Ναγκίνι έγραψε:Λαζαρεεε ειστε ακομα ανοιχτα???
Ενα μπακλαβα παρακαλω!!
Shi o Taberu έγραψε:Μερσί πολύ
Angela Dorothea Merkel έγραψε:Κρέπες κάνετε? Μια σοκολατά-μπισκότο παρακαλώ :blasé:
Ναγκίνι έγραψε:Ευχαριστω πολυ Εφακι!!! Και του χρονου ξαναβαλε στις εκλοογες! Θα εχεις σιγουρη την ψηφο μου!
Μέτρια...Αλλά για χάρη της εξαίσιας σοκολατίνας που μου δώσατε πριν σας την χαρίζω και πάλι :blasé:Έφη Σαρρή έγραψε:Angela Dorothea Merkel έγραψε:Κρέπες κάνετε? Μια σοκολατά-μπισκότο παρακαλώ :blasé:
Ελπίζω να σας αρέσει!