Dan_Liza έγραψε:I'm not a squib you idiot. I'm a muggle-born.Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Well hello you little squib May I help you?
Mudblood Χειρότερο και απο σκουίμπ τώρα που το σκέφτομαι
Dan_Liza έγραψε:I'm not a squib you idiot. I'm a muggle-born.Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Dan_Liza έγραψε:I'm not a squib you idiot. I'm a muggle-born.Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Άχου το. Αναρωτιέμαι ποιος *κουτσομπόλαμουντ=νεβεροφ*Merlin the Great έγραψε:Ασταδιάλα...με συγκινήσατε!
Queen Titania έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Dan_Liza έγραψε:I'm not a squib you idiot. I'm a muggle-born.Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Την πέταξες πάλι
Μπέρδεψες τα τόπικTom Marvolo Riddle έγραψε:Ότι μόλις συνειδητοποίησα πως η Grimmauld Place προφέρεται Grim Old Place! Που στην πραγματικότητα αυτό ειναι
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Γιατί; Εδώ μια χαρά επιτρέπεται να λέμε τα άκυρά μας, ακόμα και αν δεν ξεκινάνε με ότι...
Dan_Liza έγραψε:Νίκο;
Dan_Liza έγραψε:Ρε Νίκο, είχα αυτή την απορία: Αυτός στην υπογραφή σου καπνίζει; :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Πως μιλάς έτσι γι' αυτόν, Νίκο;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Γνωριζόμαστε;;
Δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω... Απλά τον σέβομαι απεριόριστα, έχω ακούσει πως είναι πολύ σοφός άνθρωπος
Σκέτη ιδιοφυΐα
FoNikos21 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Γνωριζόμαστε;;
Δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω... Απλά τον σέβομαι απεριόριστα, έχω ακούσει πως είναι πολύ σοφός άνθρωπος
Σκέτη ιδιοφυΐα
Εγώ, πάλι, που τον ξέρω έχω να σου πω ότι είναι ένα τομ-άρι και μισό