Queen Maeve έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:
ειδατε ποσο καλη ειναι ? Γι αυτο την λατρευω...
Εσυ προσεχε μην δαγκωσεις την γλωσσα σου!!
Και να την δαγκωσω,μελι θα βγει :
~Emperor Belisarius~ έγραψε:Queen Maeve έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Εσυ προσεχε μην δαγκωσεις την γλωσσα σου!!Imperio έγραψε:The Guardian Angel έγραψε:καλα, πηγαινες 13 χρονια και 8α το σταματησεις??? μην εισαι τρελη!!!!
εγω πηγα μονο εναν χρονο, γιατι το λατρευα και τους επρηξα να με στειλουν... ημουν βοη8ος της δασκαλας, αφου στο τμημα που με εβαλαν ημουν με τα 12 χρονα.... αλλα παρολα αυτα δεν η8ελα να σταματησω, αφου πηρα φορα...
δυστυχως με το φροντιστηριο δεν προλαβαινα...
παραδοσιακους κανω απ'οταν 8υμαμαι τον εαυτο μου... μην νομιζεις, και το δικο μας τμημα των νεων περσι αρχισε ουσιαστικα να συμμετεχει πιο ενεργα στα ταξιδια...
κατα καιρους εχω κανει απ'ολα τα ειδη χορου... και τα λετρευω ολα!!
βασικα δεν γινεται να συνεχισω διοτι
α) το φροντηστηριο θα ειναι μαλλον την ιδια ωρα με το μαθημα κ
β) θα χω το μυαλο μου εκει κ θα πατωσω στις πανελλαδικες
Κανε ενα χρονο υπομονη και εξασκησου μονη σου στον ελευθερο χρονο σου και απλα φροντισε να ακολουθησεις γυμναστικη ακαδημια η κατι σχετικο με τον χορο.Απο την στιγμη που σου αρεσει τοσο πολυ γιατι να μην το κανεις επαγγελμα?
Εσυ προσεχε μην δαγκωσεις την γλωσσα σου!!Imperio έγραψε:The Guardian Angel έγραψε:καλα, πηγαινες 13 χρονια και 8α το σταματησεις??? μην εισαι τρελη!!!!
εγω πηγα μονο εναν χρονο, γιατι το λατρευα και τους επρηξα να με στειλουν... ημουν βοη8ος της δασκαλας, αφου στο τμημα που με εβαλαν ημουν με τα 12 χρονα.... αλλα παρολα αυτα δεν η8ελα να σταματησω, αφου πηρα φορα...
δυστυχως με το φροντιστηριο δεν προλαβαινα...
παραδοσιακους κανω απ'οταν 8υμαμαι τον εαυτο μου... μην νομιζεις, και το δικο μας τμημα των νεων περσι αρχισε ουσιαστικα να συμμετεχει πιο ενεργα στα ταξιδια...
κατα καιρους εχω κανει απ'ολα τα ειδη χορου... και τα λετρευω ολα!!
βασικα δεν γινεται να συνεχισω διοτι
α) το φροντηστηριο θα ειναι μαλλον την ιδια ωρα με το μαθημα κ
β) θα χω το μυαλο μου εκει κ θα πατωσω στις πανελλαδικες
Κανε ενα χρονο υπομονη και εξασκησου μονη σου στον ελευθερο χρονο σου και απλα φροντισε να ακολουθησεις γυμναστικη ακαδημια η κατι σχετικο με τον χορο.Απο την στιγμη που σου αρεσει τοσο πολυ γιατι να μην το κανεις επαγγελμα?
δν μου αρεσειQueen Maeve έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:Queen Maeve έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Μην φας εχουμε γλαροσουπα!
Lazarus_Black έγραψε:Ηρθα και παλι....
~Emperor Belisarius~ έγραψε:δν μου αρεσειQueen Maeve έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:Queen Maeve έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:
Μην φας εχουμε γλαροσουπα!