Μηπως εισαι λιγο της τρομολαγνειας??
Δεν υπαρχουν διαφορες που δεν μπορουν να λυθουν με την συζητηση...
Και στην τελικη οι μεγαλυτεροι εχθροι ερχονται απο μεσα μας οχι απεξω...
Εκει συμφωνουμε..Πολλες φορες γινεται καταχρηση εξουσιας.. Και οταν πας να αρνηθεις..τρως και φυλακη.Lazarus_Black έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:μα πως αλλιως να ηταν ο στρατος? Εαν δν υπαρχει πειθαρχια ..ο καθενας θα εκανε ο,τι ηθελε εκει μεσα..Lazarus_Black έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:ναι γτ λιγοι σας πεφτουμε?
εγω πιστευω οτι ο στρατος τον αλλαζει τον ανθρωπο.. γινεται οντως αντρας..
να με φοβασαι γυνη !
Κατα την γνωμη μου το μονο πραγμα που κανει ο στρατος ειναι να σου τρωει 1 χρονο σχεδον απο την ζωη σου...
Πως γινεσαι αντρας??Με το να εχεις τον ταγαρα αξιωματικο πανω απο το κεφαλι σου να σ ου δινει διαταγες σηκω σηκω κατσε κατσε??
Με το να υπακους τυφλα δεν γινεσαι αντρας γινεσαι αντρικελο...
Τι να σου πω..
Το να υπηρετεις τα πατρια εδαφη ειναι χασιμο χρονου?
Δεν υπηρετεις τα πατρια εδαφη υπηρετεις τον παραλογισμο του λοχαγου σου που μπορει να του την βαρεσει και να σε εχει οπως θελει..
Και πειθαρχια δεν ειναι να κανεις οτι σου λενε οι αλλοι χωρις να εχεις το δικαιωμα να αρνηθεις εντολη,αυτο λεγεται φασισμος..
Και τελος κατα την γνωμη μου ο στρατος γενικα ειναι τελειως περιττος ως εννοια..
Ελεος δηλαδη που ζουμε στον μεσαιωνα??
- Σπόιλερ:
Δεν μαλωνουμε ουτε εχω κατι μαζι σου απλα λεω τις αποψεις μου..
Lazarus_Black έγραψε:Ποιος εχθρος ειναι προ τον πυλων??
Μηπως εισαι λιγο της τρομολαγνειας??
Δεν υπαρχουν διαφορες που δεν μπορουν να λυθουν με την συζητηση...
Και στην τελικη οι μεγαλυτεροι εχθροι ερχονται απο μεσα μας οχι απεξω...
~Emperor Belisarius~ έγραψε:πως δν τιθεται θεμα υπερασπισης? εχετε παρει χαμπαρει τι γινεται στις συνοριακες περιοχες?
Δν χρειαζεται πολεμος για να δεις οτι υπαρχει ο εχθρος σου προ των πυλων..
Οχι δεν σε κανει αυτοματα. Σιγουρα ..Queen Maeve έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:πως δν τιθεται θεμα υπερασπισης? εχετε παρει χαμπαρει τι γινεται στις συνοριακες περιοχες?
Δν χρειαζεται πολεμος για να δεις οτι υπαρχει ο εχθρος σου προ των πυλων..
Αλλα λεμε αλλα καταλαβαινουμε! :
Φυσικα και εχουμε παρει χαμπαρι τι γινεται,Δεν ειμαστε χαζοι αλλα να σου και κατι αλλο
υπαρχουν πολυ πιο μεγαλες δυναμεις που κινουν τα νηματα οποτε οτι και να κανεις εσυ ειναι ασκοπο.
Αυτο που χρειαζεται πλεον ειναι τεχνολογια και εξοπλισμος.
Και περα απο αυτο δεν ειπε κανεις να μην υπερασπιστεις την χωρα σου αλλα το να πας στο στρατο δεν σε κανει αυτοματα Αντρα!
+1 εκει.Lazarus_Black έγραψε:Ως εννοια του στυλ βγαζω εξω στο στραττεγκο τα μπαρμπαδακια μου,κανω επιδειξη δυναμεων και δεν με απεικουν οι κακοι σατανικοι Τουρκοι,βουλγαροι ή οτιδηποτε αλλο...
Και ως υποσταση πιστευω οτι ειναι τελειως περιττη..
Δεν γινεται η Ελλαδα μετα τις Η.Π.Α. να ξοδευει αντισοιχο μερυς του Εθνικου Εισοδημαος σε στρατιωτικους εξοπλισμους ειδικα απο τη στιγμη που για την Παιδεια παλευουμε για ενα 5%...
~Emperor Belisarius~ έγραψε:+1 εκει.Lazarus_Black έγραψε:Ως εννοια του στυλ βγαζω εξω στο στραττεγκο τα μπαρμπαδακια μου,κανω επιδειξη δυναμεων και δεν με απεικουν οι κακοι σατανικοι Τουρκοι,βουλγαροι ή οτιδηποτε αλλο...
Δεν γινεται η Ελλαδα μετα τις Η.Π.Α. να ξοδευει αντισοιχο μερυς του Εθνικου Εισοδημαος σε στρατιωτικους εξοπλισμους ειδικα απο τη στιγμη που για την Παιδεια παλευουμε για ενα 5%...
Οχι διαφωνω εδω. Συμφωνουμε οτι τοσος εξοπλισμος δν πρεπει γτ οπως λες για την Παιδεια παλευουμε για ενα 5 %.
Αλλα δν γινεται να μην εχουμε το κατιτις οταν οι γειτονες χωρες ειναι τοσο προκλητικες.
Δν γινεται να στηριχτεις μονο στην "καλοσυνη" των αλλων.
Και δν μαλωνουμε παιδια..
Ελεος Συζητηση κανουμε.
Merwyn the Malicious έγραψε:Ναι αλλά λέμε να το κόψουν για να μιλήσουμε και για κάτι άλλο.
Σιγουρα. Απο μπροστα ομως ειναι ολο αγαπες και απο πισω πως θα μας βγαλουν τα ματια. Κυριολεκτικως.Lazarus_Black έγραψε:~Emperor Belisarius~ έγραψε:+1 εκει.Lazarus_Black έγραψε:Ως εννοια του στυλ βγαζω εξω στο στραττεγκο τα μπαρμπαδακια μου,κανω επιδειξη δυναμεων και δεν με απεικουν οι κακοι σατανικοι Τουρκοι,βουλγαροι ή οτιδηποτε αλλο...
Οχι διαφωνω εδω. Συμφωνουμε οτι τοσος εξοπλισμος δν πρεπει γτ οπως λες για την Παιδεια παλευουμε για ενα 5 %.
Αλλα δν γινεται να μην εχουμε το κατιτις οταν οι γειτονες χωρες ειναι τοσο προκλητικες.
Δν γινεται να στηριχτεις μονο στην "καλοσυνη" των αλλων.
Και δν μαλωνουμε παιδια..
Ελεος Συζητηση κανουμε.
Ο διαλογος και η λογικη δεν σχετιζονται με την καλωσυνη...
Απλα πρεπει να εχουμε κατι κι εμεις.
B@mH έγραψε:κανετε φασαρια για θεμα στρατο,ε?
Χριστε μου!!! τι παιδακια που ειστε....
Ηρεμηστε κ χαλαρωστε....παμε για αλλο θεμα..
Υ.Γ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΙΑ!